Kuinka

Korvan takana pidettävä kuulokoje puhdistetaan 

Korvakäytävä tuottaa korvavahaa, jonka tärkeä tehtävä on suojata ja voidella korvaa. Mutta korvavahan muodostuminen on yksi kuulokojeiden korjaustarpeen tärkeimmistä syistä, koska vaha tukkii äänikanavan ja/tai ilmastointiaukon, mikä johtaa vääristyneeseen ääneen tai äänen puuttumiseen.

Kuulokojeet ovat tärkeä investointi, ja ne on suunniteltu sekä luotettaviksi että kestäviksi. Käyttäkää muutama minuutti joka päivä niiden puhdistamiseen. Useimmissa kuulokojeissa on suoja tai muu vastaava tapa estämässä vaikun pääsyä laitteeseen. Tarkista vahasuoja ja vaihda tarvittaessa.

Kuulokkeen ja kuoren puhdistaminen

Yleisenä sääntönä sanottakoon, että puhdista kuulokojeesi päivittäin pehmeällä, kuivalla liinalla. Varmista ennen kojeen käsittelyä, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat.


Tarkempia ohjeita kuulokojeittesi puhtaanapidosta löydät täältä

Kuuloke korvassa -kuulokojeessa (RITE-mallit)on puhdistettava säännöllisesti pehmeällä liinalla korvavahan poistamiseksi. Tippejä (silikonitipit), jotka suojaavat kuuloketta, ei saa puhdistaa, vaan sen sijaan vaihtaa vähintään kerran kuukaudessa.


Katso tämä video kuoren puhdistamisesta:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b215f084113534ac472158f667ecb3d2&source=embed&photo%5fid=12781406" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Käytä MultiTool-työkalua puhdistukseen

MultiTool on monikäyttöinen työkalu, jota käyttämällä varmistetaan kuulokojeen paras mahdollinen hoito, puhdistus ja toiminta:

Vaihtakaa harja tarvittaessa. Vetäkää se irti työkalusta, ja liittäkää uusi harja. Painakaa uusi harja tiukasti kädensijaan.

MultiTool-harjoja voi ostaa kuuloalan ammattilaiselta.

Löydä lähin kuulokeskuksesi.

Tärkeää!

Kuulokojeen käsittely kannattaa suorittaa pehmeän pinnan yläpuolella, jotta sen vahingoittumiselta vältytään, mikäli se putoaa

Korvantauskojeiden korvaosien puhdistaminen

  • Kuinka korvaosa puhdistetaan (kuulokkeella)

    Puhdista kuulokkeen korvaosat säännöllisesti harjalla

  • Kuinka korvakappale puhdistetaan (ilman kuuloketta)

    Harjaa ja huuhtele säännöllisesti korvakappaleet joissa ei ole kuuloketta

  • Kuinka Corda-ohutletku puhdistetaan

    Käytä puhdistustyökalua letkun puhdistamiseen.