Handsfree-puhelujen soittaminen Oticon-kuulokojeiden avulla

Katso, miten voit käyttää Oticon-kuulokojeita matkapuhelimen kanssa miellyttävästi handsfree-puheluihin

Oticon-kuulokojeiden käyttäminen osana handsfree-kokoonpanoa yhdessä puhelimen kanssa auttaa kuulemaan selkeämmin ja tekee keskustelusta mukavampaa.

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Seuraa sitten ohjeita ja toista korkealaatuinen ääni suoraan korviisi.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme

Kuulokojeet, joissa on Bluetooth

Voit käyttää Oticonin Bluetooth-kuulokojeita langattomina kuulokkeina, jolloin voit yhdistää kuulokojeesi helposti ja langattomasti puhelimeesi soittaaksesi ja vastaanottaaksesi puheluita. Voit myös käyttää kuulokojeen painiketta vastataksesi, hylätäksesi tai päättääksesi puheluita – ilman tarvetta pitää puhelinta kädessäsi.

Voit kuulla puhelun suoraan kuulokojeessasi samalla kun oma puheesi siirtyy suoraan vastaanottajalle kuulokojeesi mikrofonin tai ConnectClip- lisälaitteen kautta.

Jos puhelimesi ja kuulokojeesi tukevat handsfree-viestintää, et tarvitse erillistä lisälaitetta. Mikäli näin ei ole, ConnectClip on täydellinen kumppani, kun haluat yhdistää puhelimen kuulokojeisiin ja puhua handsfree-puheluja. ConnectClip toimii mikrofonina ja suoratoistaa äänet kuulokojeiden ja muiden äänilaitteiden välillä.

Tutustu kuulokojeiden yhteensopivuusoppaaseen

Nauti handsfree-viestinnästä Oticon-kuulokojeilla

Tutustu, miten voit suoratoistaa puhelimen äänen langattomasti Bluetooth-kuulokojeittesi ja eri laitteiden välillä tästä.

Haluatko tietää enemmän ConnectClipin eduista ja miten käyttää sitä handsfree-puheluihin?

Katso ConnectClip-sivu

Haluatko soittaa handsfree-puheluja?

Katso nämä kätevät visuaaliset ohjeet ja aloita suoratoistettujen handsfree-puhelujen eduista nauttiminen.

Haluatko kysyä ConnectClipistä?

Katso, löytyykö vastaus täältä

Kuulokojeet, joissa ei ole Bluetoothia

Handsfree-puhelut mobiililaitteista kuulokojeisiin ilman Bluetoothia

Jos kuulokojeissasi ei ole Bluetooth-teknologiaa, ne täytyy ensin yhdistää älypuhelimeen Oticon Streamer Prolla, jotta voit soittaa handsfree-puheluja kuulokojeiden kautta.

Saat Streamer Pron kuuloalan ammattilaiselta, joka ohjelmoi sen kuulokojeidesi laitepariksi.

Streamer Pron käytön aloittaminen handsfree-puheluja varten:

Käytä älypuhelintasi kaukosäätimenä

Mikäli käytät jo Streamer Prota, voit nyt siirtyä käyttämään puhelintasi kaukosäätimenä Oticonin ConnectLinen kanssa.

Oticon ConnectLinenavulla voit hallita, mitä kuulet puhelimestasi ilman tarvetta koskea joko kuulokojeitasi TAI Streamer Prota.

Täysi hallinta
Pyyhkäise, katso, valitse ja ohjaa useita audiolaitteita sekä hallitse kuulokojeittesi asetuksia yhdestä ja samasta paikasta.

Lataa Oticon ConnectLine ja ota kuulokojeesi haltuun puhelimesi näytöltä.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, Mac ja Mac logo ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki, Android™, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.