Handsfree-puhelujen soittaminen Oticon-kuulokojeiden avulla

Katso, miten voit käyttää Oticon-kuulokojeita matkapuhelimen kanssa miellyttävästi handsfree-puheluihin

Oticon-kuulokojeiden käyttäminen osana handsfree-kokoonpanoa yhdessä puhelimen kanssa auttaa kuulemaan selkeämmin ja tekee keskustelusta mukavampaa.

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Seuraa sitten ohjeita ja toista korkealaatuinen ääni suoraan korviisi.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme

Kuulokojeet, joissa on Bluetooth

Oticon ConnectClip on täydellinen kumppani, kun haluat yhdistää puhelimen kuulokojeisiin ja puhua handsfree-puheluja.

ConnectClip toimii mikrofonina ja suoratoistaa äänet kuulokojeiden ja muiden äänilaitteiden välillä.

Kuulokojeet toimivat korkealaatuisina langattomina stereokuulokkeina ja välittävät äänen selkeänä suoraan korviisi.

Yhdistämällä nämä kaksi voit nauttia puhelinkeskusteluista kädet täysin vapaina.

Nauti handsfree-puheluista ConnectClipin avulla

ConnectClipin avulla voit suoratoistaa äänen langattomasti Bluetooth-kuulokojeidesi ja monien laitteiden välillä.

Haluatko tietää enemmän ConnectClipin eduista ja miten käyttää sitä handsfree-puheluihin?

Katso ConnectClip-sivu

Haluatko soittaa handsfree-puheluja?

Katso nämä kätevät visuaaliset ohjeet ja aloita suoratoistettujen handsfree-puhelujen eduista nauttiminen.

Haluatko kysyä ConnectClipistä?

Katso, löytyykö vastaus täältä

Kuulokojeet, joissa ei ole Bluetoothia

Handsfree-puhelut mobiililaitteista kuulokojeisiin ilman Bluetoothia

Jos kuulokojeissasi ei ole Bluetooth-teknologiaa, ne täytyy ensin yhdistää älypuhelimeen Oticon Streamer Prolla, jotta voit soittaa handsfree-puheluja kuulokojeiden kautta.

Saat Streamer Pron kuuloalan ammattilaiselta, joka ohjelmoi sen kuulokojeidesi laitepariksi.

Streamer Pron käytön aloittaminen handsfree-puheluja varten:

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Jos olet jo Streamer Pron käyttäjä, voit käyttää puhelintasi kaukosäätimenä Oticon ConnectLinen avulla.

Oticon ConnectLinella voit ohjata, mitä kuulet puhelimesta, tarvitsematta koskettaa kuulokojeita TAI Streamer Prota.

Täysi hallinta
Seuraa, valitse ja ohjaa useita äänilaitteita sekä säädä kuulokojeen asetuksia yhdestä paikasta.

Lataa Oticon ConnectLine ja ohjaa kuulokojeitasi puhelimen näytöstä.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple logo, iPhone, iPad ja iPhone touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.