Tietoa Oticonista

People First

Kun sanomme “People First”, se on enemmän kuin hieno slogan: se on tapamme ajatella ja toimia sekä lähtökohta tuotteittemme kehitystyölle.

Perustuu huolenpitoon

Hans Demant perusti Oticonin vuonna 1904. Hänen innoittajana toimi  oma huonokuuloinen vaimo. Oticonin lähtökohtana on ollut aina huolenpito ja välittäminen.

Oticon on todellinen edelläkävijä kuulokojeisiin liittyvän teknologian kehitystyössä, jossa tavoitteena on parantaa huonokuuloisten ihmisten elämää.

Tietoa Oticonista

Oticonin tavoite on hyvin yksiselitteinen:Auttaa huonokuuloisia ihmisiä elämään kokonaisvaltaisesti valitsemallaan tavalla sellaisella kuulolla, joka heillä on.

Saavuttaakseen tämän, Oticonin lähtökohtana on olla johtava kuuloratkaisujen kehittäjä tarjoten edistyksellisintä teknologiaa ja audiologiaa mikä saatavilla. Ihmisten auttaminen elämään kokonaisvaltaisesti on enemmän kuin huipputason kuulokoje tai innovatiivinen ratkaisu. Oticon on sitoutunut People First-lupauksen myötä huomioimaan ihmisten tarpeet ja vaatimukset ja ne toimivat ohjaavana voimana kaikessa kehitystyössämme. Laitamme yksiselitteisesti huonokuuloisten ihmisten yksilölliset tarpeet ja toiveet etusijalle kun kehitämme uutta.

Toimimme maailmanlaajuisesti

Oticon työllistää yli 3000 ihmistä ja luo kuuloratkaisuja, jotka auttavat huonokuuloisia yli 100 maassa. Tuotteemme on myynnissä 24 eri maassa ja meillä on 80 jälleenmyyjää ympäri maailmaa.

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita osaajia

Uskomme, että suurimmat keksinnöt ja kehitystyö tapahtuu, kun lahjakkaat osaajat lyöttäytyvät yhteen inspiroivassa ympäristössä, joka tukee tiimityötä ja oman osaamisen kehittämistä.

 • Tinnituksen hoito

  Alta2 Pro Ti -kojeessa on sisäänrakennettu tinnituksen hallintaohjelma, jonka avulla tinnitusta voidaan hoitaa.

 • Tekniset tiedot

  Perehdy Alta2:sta löytyviin teknisiin ominaisuuksiin ja niiden toimintaan.

 • Brainhearing

  Aivot ovat kaikkein tärkein kuulokojeesi. Kerromme miksi.

 • Löydä kuulokeskus

  Kuuloalan ammattilainen tutkii kuulosi ja suosittelee sinulle sopivaa ratkaisua.