Life changing technology

Mitä Oticon tekee?

• Alan johtavia kuulokojeita ja lisälaitteita

• Johtavaa tieteellistä tutkimusta kuulonalenemasta

• Laitteita ja ohjelmia kuuloalan ammattilaisille

Visiomme

Maailma, jossa kuulonalenema ei ole rajoite.


Missiomme

Kyseenalaistamme totuttuja käytäntöjä ja haastamme teknologian rajat muuttaaksemme huonokuuloisten ihmisten elämää.

Tarinamme

Oticonin missio alkoi yli 100 vuotta sitten. Vuonna 1904 Hans Demant halusi auttaa vaimoaan Camillaa elämään parempaa elämää ilman heikentyneen kuulon aiheuttamia rajoitteita. Hansin ratkaisu Camillalle oli yksi maailman ensimmäisistä elektronisista kuulokojeista.

Tältä välittämisen perustalta kasvoi Oticon, yritys, jonka intohimo on auttaa kuulemisessa tukea tarvitsevia ihmisiä. Teemme jatkuvasti työtä kohti visiotamme: maailmaa, jossa kuulonalenema ei ole rajoite. Innovoimme elämää muuttavaa teknologiaa – ja jos se tarkoittaa, että meidän täytyy rikkoa totuttuja käytäntöjä, teemme niin.

Millainen yritys Oticon on?

Vieritä alas ja lue lisää Oticonista

Avoin ja utelias

Oticonilla on kyltymätön halu oppia enemmän kuulonalenemista. Teemme yhteistyötä yli 13 000 kuulokojeen käyttäjän ja kuuloalan ammattilaisen kanssa, jotka auttavat meitä ymmärtämään, mitä ihmiset tarvitsevat ja haluavat.

Teemme myös johtavaa tieteellistä tutkimusta tutkimuskeskuksessamme Eriksholmissa. Löytömme ja havaintomme kertovat meille, miten tehdä asioita toisin ja kehittää tulevaisuuden kuuloteknologiaa.

Katso, miten kuulosi toimii

Ainutlaatuinen BrainHearing™-filosofiamme

Lähestymme kuulonalenemaa eri tavalla: lähdemme liikkeelle aivoista. Sillä tosiasiassa kuulet aivoillasi, et korvillasi.

Kun ymmärrämme, miten aivot tulkitsevat ääniä, voimme auttaa ihmisiä kuulokojeilla tehokkaammin. On myös tärkeää tietää, miten aivoja voidaan suojella kuulonalenemaan liittyviltä riskeiltä, kuten kognitiivisten taitojen heikkenemiseltä.

Miten BrainHearing voi auttaa sinua

Teknologian uranuurtaja

Me Oticonilla haastamme jatkuvasti teknologian rajat, jotta voimme parantaa huonokuuloisten ihmisten elämää.

Innovaatiomme syntyvät, koska nostamme rimaa aina vain korkeammalle. Kun muut tyytyvät suuntatoimintoihin, me kehitimme 360° avoimen kuulemiskokemuksen.

Tavoittelemme mahdotonta ja kyseenalaistamme totutut käytännöt päästäksemme tavoitteeseemme. Uskomme, että tämä tekee meistä alamme teknologiajohtajia.

Haluatko nähdä alan johtavat kuulokojeemme?

Kuulokojeen käyttäjien tukena

Haluamme helpottaa ihmisten elämää siitä hetkestä, kun he saavat tietää kuulonalenemastaan – ja joka päivä siitä eteenpäin.

Koska ymmärrämme hyvin nykyaikaisten kuulokojeiden käyttäjien tarpeet, kuulokojeemme ja lisävarusteemme nostavat äänenlaadun seuraavalle tasolle. Ne parantavat puheesta selvän saamista, vähentävät kuunteluponnistelua – ja niitä on helppo käyttää arjessa.

Kuuloalan ammattilaisten tukena

Yksilöllisten kuulotarpeiden ymmärtäminen vaatii osaavan ammattilaisen, joka löytää sinulle parhaat kuulokojeet. Siksi Oticonin kuulokojeet heräävät eloon vasta kuuloalan ammattilaisten käsissä.

Teemme kaikkemme tukeaksemme kuuloalan ammattilaista sinun auttamisessasi. Tarjoamme korkealaatuista koulutusta, johtavia tuotteita ja olemme tukena matkan joka vaiheessa.

Haluatko löytää kuuloalan ammattilaisen?

Oletko kuuloalan ammattilainen? Napsauta tästä sivustomme ammattilaisille suunnattuun osioon

  • Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä Oticonin paikalliseen toimipisteeseen.

  • Katso Oticonin kuulokojeet

    Tutustu uusimpiin kuulokojeisiimme.

  • Etsi kuulokeskus

    Etsi paikallinen kuulokeskus napsauttamalla tässä