Keskity olennaiseen ja nauti oppimisesta Oticon-kuulokojeiden kanssa.

Suoratoistamalla opettajan ja medialaitteiden äänet kuulokojeisiin pystyt keskittymään paremmin ja vähennät häiritsevää taustamelua luokassa.

Katso, miten voit helpottaa kuulemista oppitunneilla Oticon-kuulokojeiden kanssa.

Valitse ensin, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme, miten selvittää, onko sinulla Bluetooth-kuulokojeet

Kuulokojeet, joissa on Bluetooth

EduMic välittää opettajan äänen suoraan korviisi, minkä lisäksi voit yhdistää sen luokkahuoneen valmiisiin FM-järjestelmiin ja suoratoistaa äänen älytaululta, tietokoneelta tai tablettilaitteelta kuulokojeisiin.

Lue lisää Oticon EduMicistä täältä.

Katso, löytyykö vastaus täältä

 

Muodosta yhteys opettajaan oppituntien aikana Amigo R2 -FM-vastaanottimella

Jos olet opiskelija ja tarvitset kuulokojeita kuullaksesi paremmin oppitunneilla tai luennolla, voit muodostaa kätevästi yhteyden opettajaan käyttämällä FM-vastaanotinta, kuten Amigo R2:ta. Tarvitset ensin Oticon Streamer Pron kuuloalan ammattilaiselta, joka ohjelmoi sen kuulokojeiden laitepariksi.

Edut sinulle:

Kuulet opettajan äänen suoraan korvissasi kuulokojeiden kautta myös etäältä.

Edut opettajalle:

Käyttämällä FM-lähetintä tai mikrofonia opettaja voi luottaa siihen, että kuulet hänet tarvitsematta korottaa ääntä.

Streamer Prossa on sisäänrakennettu eurooppalainen liitin ja se voidaan yhdistää FM-vastaanottimeen suoratoistamaan ääni molempiin kuulokojeisiin.

Lue lisää Streamer Prosta täältä.

Streamer Pro voi muodostaa yhteyden useimpiin yleisiin FM-vastaanottimiin, mutta parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään sitä luokkahuoneessa Amigo R2 -FM-vastaanottimen kanssa.

Aloita katsomalla nämä ohjevideot: