Kuinka

korvakappale puhdistetaan 

Korvakappaleet, joissa ei ole kuuloketta voidaan pestä, kun ne on irrotettu kuulokojeesta. Huomaa, että korvakappaleita joissa ON kuuloke ei voida pestä, joten varmista että tiedät, millainen kuulokoje sinulla on.

Korvakappale tulee puhdistaa säännöllisesti. Pyyhkikää korvakappaleen pinta pehmeällä liinalla. Puhdistakaa mikrofoniaukot MultiTool-silmukkalenkin avulla.

Pese korvakappale

  • Vaihe 1

    Pitäkää huoli, että tiedätte mikä korvakappale kuuluu mihinkin kuulokojeeseen ennen niiden irrottamista.

  • Vaihe 2

    Irrottakaa letku ja korvakappale koukusta. Pitäkää koukusta tukevasti kiinni irrottaessasi letkua. Kuulokoje voi muuten vaurioitua.

  • Vaihe 3

    Peskää korvakappale ja letku haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Huuhdelkaa ja antakaa kuivua kokonaan ennen kuulokojeeseen yhdistämistä.

Tarkempia ohjeita kuulokojeittesi puhtaanapidosta löydät täältä

Katso opastusvideo kuulokojeen ja sen korvakappaleen puhdistamisesta:
[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=861e6c7cd353655f91b6bcc44c2ea4aa&source=embed&photo%5fid=12781412" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Koukulliset BTE:n korvakappaleet

Nämä korvakappaleita käytetään yleensä BTE- ja miniBTE-kuulokojeissa. 

Koska korvakappaleet tehdään mittatilaustyönä korvasta otetusta muotista, kuulokoje pysyy korvakappaleen avulla paremmin paikoillaan korvassa, sillä se hyödyntää korvan kaikkia kaarteita ja muotoja.

Kuulokojeet kuulokkeilla ja ilman

Ota huomioon, että on olemassa kahden eri tyyppisiä korvakappaleita – kuulokkeilla ja ilman – ja että ne puhdistetaan eri tavoin. Ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen, mikäli et ole varma oman korvakappaleesi typistä.

Korvakappaleet ilman kuuloketta käytetään yleensä korvan takana pidettävissä kuulokojeissa. Koska korvakappaleet tehdään mittatilaustyönä korvasta otetusta muotista, kuulokoje pysyy korvakappaleen avulla paremmin paikoillaan korvassa, sillä se hyödyntää korvan kaikkia kaarteita ja muotoja.