Kuinka

tippi vaihdetaan

Tippiä (mukaan lukien Grip Tip) voidaan käyttää RITE-mallien ja BTE-mallien kanssa, joissa on ohutletku, jotta koje sopii korvaan miellyttävästi.

Puhdista kuuloke säännöllisesti. Käyttäkää liinaa, ja hangatkaa mahdollinen vaha pois. Tippiä tai GripTipiä ei puhdisteta. Kun se on likainen, se vaihdetaan uuteen. Suosittelemme tipin vaihtamista ainakin kerran kuussa tai kuuloalan ammattilaisen antamien ohjeiden mukaisesti.

Se tehdään näin:

  • 1. Pitäkää kuulokkeesta/ohutletkusta kiinni, ja irrottakaa korvakappale vetämällä.

  • 2. Aseta kuuloke/ohutletku täsmälleen tipin keskelle.

  • 3. Painakaa lujasti varmistaaksenne, että tippi kiinnittyy kunnolla

Katso opastusvideo tipin vaihtamisesta:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=989980474ad8d408a5b737de24af204d&source=embed&photo%5fid=12781329" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Tietoa tipeistä

Tippi ja Grip Tip on kuulokojeen kuulokkeeseen tai ohutletkuun sijoitettava, ennalta määrätyn kokoinen, kertakäyttöinen korvaosa, jonka ansiosta koje sopii korvaan miellyttävästi. Tipit voivat olla avoimia tippejä tai suljettuja power-tippejä. Sekä tipit että GripTipit on valmistettu pehmeästä kumista.

Kehotamme sinua ottamaan yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai vierailemaan verkkokaupassamme, jos haluat ostaa tippejä, vahasuojia, puhdistusvälineitä tai muita tarvikkeita.

Etsi paikallinen kuulokeskus

Tärkeää!

Tippi on valmistettu pehmeästä materiaalista. Jos tippi irtoaa korvakäytävään, se ei aiheuta vahinkoa. Ottakaa se varovasti ulos korvasta, mikäli mahdollista. Antakaa tarvittaessa jonkun auttaa. Älkää työntäkö tippiä syvemmälle. Älkää myöskään työntäkö letkua tai mitään muutakaan korvakäytävään, ennen kuin tippi on poistettu korvasta. Jos et tiedä, miten toimia tipin irrotessa, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen.