Säädä voimakkuutta, vaihda ohjelmaa ja vaimenna kuulokojeet kätevästi ja huomaamattomasti Oticon-kaukosäätimellä

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme, miten selvittää, onko sinulla Bluetooth-kuulokojeet

Miksi säätäisit äänenvoimakkuutta tai vaihtaisit ohjelmaa kuulokojeen painikkeilla, kun voit käyttää kaukosäädintä?

Oticon Remote Control 3.0:lla ohjaat kuulokojeita intuitiivisesti ja huomaamattomasti.

Katso nämä kätevät ohjevideot siitä, miten pääset alkuun:

Miksi säätäisit äänenvoimakkuutta tai vaihtaisit ohjelmaa kuulokojeen painikkeilla, kun voit käyttää kaukosäädintä? Oticon Remote Control 2.0:lla ohjaat kuulokojeita intuitiivisesti ja huomaamattomasti.

Katso helppo ohjevideo siitä, miten pääset alkuun: