Tavaramerkkitiedot


Apple

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, Mac ja Mac-logo ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Made for iPhone -merkin käyttö tarkoittaa, että lisälaite on suunniteltu yhdistettäväksi erityisesti merkissä mainittuun Apple-tuotteeseen/-tuotteisiin ja että kehittäjä on sertifioinut sen Applen suorituskykystandardien mukaisesti. Apple ei vastaa laitteen toiminnasta eikä turvallisuus- ja sääntelystandardien mukaisuudesta.

Google
Android™, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Android-robotti on jäljennös tai muunnelma Googlen luomasta tai jakamasta teoksesta, ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution -lisenssissä kuvattujen ehtojen mukaisesti.

Microsoft
Microsoft ja Windows ovat Microsoft-yritysryhmän tuotemerkkejä.

Bluetooth
Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä. Auracast™-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG:n omistamia tavaramerkkejä. Demant käyttää näitä merkkejä lisenssin nojalla. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.