Musiikin kuunteleminen kuulokojeiden kanssa

Nauti korkealaatuisesta äänestä suoratoistamalla musiikki ja ääni Oticon-kuulokojeiden kautta.

Oticon-kuulokojeet antavat paremman kuuntelukokemuksen siirtämällä äänen suoraan korviisi.

Jos haluat nauttia korkealaatuisesta stereoäänestä, kun kuuntelet musiikkia tai muuta ääntä, seuraa näitä ohjeita.

Valitse ensin, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme

Kuulokojeet, joissa on Bluetooth

Kuuntele musiikkia tai muuta ääntä langattomasti eri laitteista

Haluatko tietää lisää ConnectClipistä?

Katso ConnectClip-sivu

Haluatko kuunnella korkealaatuista ääntä suoratoistona?

Katso näistä kätevistä visuaalisista ohjeista, miten voit tehdä kuulokojeistasi korkealaatuiset stereokuulokkeet.

Haluatko kysyä ConnectClipistä?

Katso, löytyykö vastaus täältä

Kuulokojeet, joissa ei ole Bluetoothia

Suoratoista musiikki ja ääni kuulokojeisiin, joissa ei ole Bluetoothia

Streamer Pro* helpottaa musiikin ja äänen suoratoistoa erilaisiin viihdelaitteisiin.

Nauti korkealaatuisesta äänestä, kun kuuntelet musiikkia MP3-soittimesta, äänikirjaa tai kodin äänijärjestelmää.

*Saat Streamer Pron kuuloalan ammattilaiselta, joka ohjelmoi se kuulokojeidesi laitepariksi.

Yhdistä streamer haluamaasi äänilähteeseen:

A: miniliitinkaapelilla (helppo kytke ja käytä -ratkaisu)

B: langattomasti käyttämällä Streamer Pron AUX-valitsinta

Katso tästä visuaalisesta ohjeesta, miten Streamer Pron yhdistetään MP3-soittimeen miniliitinkaapelilla.

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

MP3-soittimen liittäminen Streamer Prohon miniliitinkaapelilla

Lisää tukea ja ohjeita

Onko mielessäsi kysymyksiä? Tarvitsetko lisää apua? Löydät paljon erilaisia resursseja heti käyttöösi täältä

Käytä älypuhelintasi kaukosäätimenä

Suoratoistatko ääntä kuulokojeisiisi Streamer Pron kautta? Jos vastaus on kyllä, voit käyttää puhelintasi kaukosäätimenä Oticon ConnectLine -sovelluksen kanssa.

Oticon ConnectLine helpottaa elämää
Pyyhkäise, katso, valitse ja ohjaa useita audiolaitteita sekä hallitse kuulokojeittesi asetuksia yhdestä ja samasta paikasta.

Lataa Oticon ConnectLine, ja voit päättää, mitä ja milloin haluat kuulla ohjaamalla kuulokojeitasi yhdestä helppokäyttöisestä näytöstä älypuhelimessasi.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, Mac ja Mac logo ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki, Android™, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.