Tietosuojatiedot

Me Oticon Oy:llä kunnioitamme ja suojelemme käyttäjiemme yksityisyyttä, ja tavoitteemme on olla mahdollisimman läpinäkyvä mitä tulee henkilötietojesi käyttöön.

Tästä pääset Oticon Oy:n Tietosuojaselosteeseen      Tästä pääset Oticon-sovelluksen Tietosuojaselosteisiin

Oticon Oy:n tietosuojaseloste

 

Me Oticon Oy:llä kunnioitamme ja suojelemme käyttäjiemme yksityisyyttä, ja tavoitteemme on olla mahdollisimman läpinäkyvä henkilötietojesi käytössä.

Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan, kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Tässä Tietosuojaselosteessa ”me”, ”meille” ja ”meidän” tarkoittavat Oticon Oy:tä.

Voimme muuttaa tätä Tietosuojaselostetta silloin tällöin, joten käyttäessänne palveluitamme tarkistakaa se uudelleen jotta olette varmasti nähneet viimeisimmän version.

 

Verkkosivuston omistaa ja sen toiminnasta vastaa Oticon, ja verkkosivustolla sekä muilla keinoin kerättyjen henkilötietojen hallinnasta vastaa Oticon.

Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojaselosteesta, tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä jotain seuraavista yhteydenottotavoista:

Oticon A/S
Kongebakken 9
DK-2765 Smørum

Tel: +45 3917 7100

E-mail: privacy@demant.com

 

Keräämme henkilötietojasi:

  • Kun teet tiedusteluja tai varaat tapaamisen verkkolomakkeellamme, teet verkossa kuulotestimme, ostat tuotteitamme verkkosivustomme kautta, rekisteröit tilin verkkosivustollemme, pyydät markkinointimateriaalia tai rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi.

  • Käydessäsi verkkosivustollamme ja tietokoneellesi asennetaan evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme (https://www.oticon.global/about/oticon/cookie-policy) lisätietoja saadaksesi.

  • Kun lähetät meille sähköpostia, soitat tai kirjoitat meille, käyt liikkeissämme tai annat meille tietoja jollain muulla tavalla, mukaan lukien vuorovaikutus kanssamme sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa tai Twitterissä.

  • Kun sukulainen tai ystävä antaa meille tietoja sinusta keskustellessamme em. henkilön kuulosta, tai kun henkilö on ilmaissut, että hän haluaisi sinun tulevan mukaansa kuulon arviointikäynnille, kuulokojeen sovitukseen tai huoltokäynnille.

 

Me käsittelemme seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • Nimesi, tittelisi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja jos teet meiltä ostoksen, luotto- tai pankkikorttitietosi.

  • Tietoja, jos käytät puhelinkeskuksiamme tai liikkeitämme.

  • Tietoja, joita annat meille viestiessä kanssamme sähköpostitse, puhelimitse, henkilökohtaisesti tai verkkosivustomme kautta, esimerkiksi tuotteitamme ja palveluitamme koskevat kommentit ja tiedustelut.

  • Jos rekisteröidyt meille kuulotestiä varten, annat meille tietoja kuulostasi tai ostat jonkun kuulokojeistamme, saatat luovuttaa meille arkaluonteisia tietoja terveydestäsi. Se saattaa sisältää esimerkiksi tiedon siitä, käytätkö tällä hetkellä kuulokojetta ja jos käytät, kuulokojeen tyypin, tietoja kuulosi tilasta ja tarpeen vaatiessa perhehistoriastasi. Keräämme ja käytämme arkaluonteista tietoa terveydestäsi vain annettuasi siihen nimenomaisen luvan.

 

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että käsittelemämme, sinua koskevat henkilötiedot ovat oikeita. Lisäksi varmistamme, että päivitämme henkilötietojasi jatkuvasti. Koska palvelumme on riippuvainen oikeista ja ajantasaisista henkilötiedoistasi, pyydämme sinua ystävällisesti ilmoittamaan, jos henkilötiedoissasi tapahtuu merkittäviä muutoksia. Voit käyttää yllä mainittuja yhteystietoja ilmoittaaksesi meille muutoksista.

 

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Käsitelläksemme ja vastataksemme pyyntöihisi, tiedusteluihisi ja valituksiisi laillisen oikeutemme nojalla tarjotaksemme asiakkaillemme vuorovaikutteisen palvelun.

  • Tarjotaksemme pyytämiäsi ja/tai ostamiasi palveluita ja tuotteita ja viestiäksemme kanssasi ko. palveluista ja/tai tuotteista. Teemme näin tarpeen mukaan noudattaaksemme kanssasi tehtyä sopimusta ja laillisen etumme mukaisesti harjoittaaksemme liiketoimintaa, joka tarjoaa kuuloterveydenhuoltoon liittyviä tuotteita ja palveluita.

  • Päivittääksemme rekisteriämme ja valvontatarkoituksiin sen mukaan, mikä on laillinen etumme tehdä niin ja/tai lain niin vaatiessa.

  • Estääksemme tai huomataksemme vilpin tai vahvistaa, harjoittaa tai puolustaa laillisia vaatimuksia laillisen etumme nojalla.

  • Noudattaa poliisien tai valvovien viranomaisten vaatimuksia kun laki niin vaatii tai kun se on laillinen etumme.

  • Analysoidaksemme trendejä ja profiileja laillisen etumme nojalla tavoitteena tehostaa, muokata, yksilöidä ja parantaa palveluitamme ja viestintäämme asiakkaidemme eduksi.

  • Toteuttaaksemme asiakastyytyväisyystutkimuksia laillisen etumme nojalla tavoitteena tehostaa, muokata, yksilöidä ja parantaa palveluitamme ja viestintäämme asiakkaidemme eduksi.

  • Suositellaksemme tuotteita ja palveluita, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Teemme sen laillisen suoramainontaoikeutemme mukaisesti ja käyttäessämme terveystietojasi tai sähköisiä menetelmiä kuten sähköpostia, teemme sen vain nimenomaisella suostumuksellasi.

 

Emme vuokraa, myy tai jaa tai luovuta muutoin henkilötietojasi, paitsi tässä kuvatulla tai tietoa kerättäessä mainitulla tavalla.

Voimme jakaa henkilötietojasi kumppaniyrityksille William Demant Groupin sisällä jotta tuotteidemme ja palveluidemme toimittamiseksi, tehostamiseksi ja kehittämiseksi. Tutustu uusimman vuosiraporttimme organisaatiokaavioon nähdäksesi, mitkä yritykset kuuluvat William Demant Groupiin. Löydät uusimman vuosiraporttimme osoitteesta www.demant.com.

Voimme jakaa henkilötietojasi palveluntarjoajillemme muun muassa seuraavia tehtäviä varten:

  • verkkosivustomme ylläpidossa auttaminen tai ongelmanratkaisu;

  • tuotteidemme toimittamisessa tai suunnittelussa auttaminen tai liiketoimintamme hallinta;

  • markkinointikampanjassa auttaminen;

  • puhelinkeskustemme hoitaminen; tai

  • sähköisten tai fyysisten varastointipalveluiden tai -järjestelmien tarjoaminen.

 

Luovutamme tietojasi näissä olosuhteissa vain, jos se on tarpeen, jotta palveluntarjoajamme voivat suorittaa palvelun puolestamme. Näille palveluntarjoajille ei ole sallittua säilyttää tai käyttää henkilötietojasi mihinkään muihin tarkoituksiin, ja heillä on aina velvollisuus pitää henkilötietosi turvassa ja luottamuksellisina.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi valikoiduille kolmansille osapuolille kuten poliisille, valvontaviranomaisille ja ammattimaisille konsulteillemme, jos meidän on tehtävä niin lain nojalla, tai jos se on laillisen etumme mukaista tai tehostaaksemme tai soveltaaksemme verkkosivustomme Käyttöehtoja tai muita niihin liittyviä sopimuksia sinun tai yrityksesi kanssa.

 

Voidaksemme toimittaa sinulle tuotteitamme ja palveluitamme, voimme jakaa henkilötietosi William Demant Groupin EU:n/ETA:n ulkopuolella sijaitsevien kumppaniyritysten kanssa.

Jos käsittelemme henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolella, sovellamme asianmukaisia teknisiä ja organisaatiotoimia niin, että käsittely on asianmukaisten Tietosuojalakien vaatimusten mukaista, mukaan lukien tiedon kohteen oikeuksien suojelun. Tietojen siirto perustuu EU:n komission vakiosopimuslausekkeisiin, joita EU:n komissio pitää riittävänä takaamaan asianmukaiset takuut yksityisyyden- perusoikeuksien ja -vapauksien takaamiseksi, sekä niihin liittyvien oikeuksien harjoittamiseksi.

 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen laillisista tai liiketoiminnallisista syistä mukaan lukien mahdolliset säädösten vaatimukset. Poistamme henkilötietosi kun niitä ei enää tarvita henkilötietojesi keräämis-, käsittely- ja säilytystarkoitukseen. Säilytämme henkilötiedot, jotka meidän on lain mukaan säilytettävä.

Jos haluat lisätietoja säilytyskäytännöstämme, ota meihin yhteyttä jollain yllä mainituista yhteydenpitokanavista.

 

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisaatiomenettelyt suojataksemme henkilötietojasi tahattomalta menetykseltä tai muutokselta, luvattomalta luovuttamiselta ja luvattomien henkilöiden käytöltä.

Jos edellä mainitunlainen turvallisuusrikkomus tapahtuu, ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian, jos rikkomus voi aiheuttaa korkean riskin oikeuksillesi, esimerkiksi identiteettivarkauden, syrjintää, maineen menetyksen tai muuta merkittävää haittaa.

 

Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää tietoja sinua koskevista henkilötiedoista, joita käsittelemme, mistä tiedot on kerätty ja miksi käytämme niitä. Lisäksi sinulla on oikeus tietää, kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ja kenen kanssa jaamme ne. Pyytäessäsi voimme antaa sinulle tietoja (ja kopion) henkilötiedoista, joita sinusta säilytämme. Pääsysi saattaa olla rajoitettu, jotta voidaan varmistaa muiden henkilöiden yksityisyydensuoja, kauppasalaisuudet ja aineetonta omaisuutta koskevat oikeudet. Sinulla voi myös olla oikeus tietojen siirtoon. Jos sinua koskevat käsittelemämme henkilötiedot ovat mielestäsi vääriä tai epätäydellisiä, sinulla on oikeus pyytää niiden korjaamista. Ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka voimme oikaista tietosi.

Joissain tapauksissa meillä on velvollisuus poistaa tietosi. Näin saattaa käydä, jos perut suostumuksesi. Jos uskot, että meidän ei tarvitse enää säilyttää tietojasi siihen tarkoitukseen, johon olemme ne keränneet, sinulla on oikeus pyytää tietojen poistoa. Lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä, jos uskot, että henkilötietojasi käsitellään sovellettavan lain tai muiden laillisten velvollisuuksien vastaisesti.

Kun teet pyynnön henkilötietojesi oikaisemiseksi tai pyyhkimiseksi, tutkimme, täyttyvätkö ehdot. Jos ne täyttyvät, suoritamme muutokset tai poiston mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Lisäksi voit vastustaa henkilötietojesi käyttöä markkinointitarkoituksiimme. Halutessasi lähettää vastalauseesi voit ottaa meihin yhteyttä Tietosuojaselosteen yläreunassa mainituilla tavoilla. Jos vastustuksesi on oikeutettua, varmistamme, että henkilötietojesi käsittely päättyy.

 

Jos olet huolissasi siitä, kuinka käytämme tietojasi, kerro meille ja vastaamme tiedusteluihisi ja tarpeen vaatiessa toimimme varmistaaksemme, että käytäntömme ovat velvollisuuksiemme mukaisia. Jos et edelleen ole tyytyväinen tapaamme käyttää tietojasi, sinulla on oikeus jättää valitus asianomaiselle kansalliselle tietosuojaviranomaiselle. Tanskassa asianomainen tietosuojaviranomainen on Datatilsynet. Voit ottaa yhteyttä Datatilsynetiin osoitteessa Borgergade 28, 5th floor, 1300 Copenhagen K, +45 3319 3200, tai sähköpostitse osoitteeseen: dt@datatilsynet.dk.

 

Tarjoamme ratkaisuja myös lapsille, mutta tämä verkkosivusto ei ole tarkoitettu tai suunniteltu keräämään alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietoja. Emme tarkoituksellisesti kerää henkilötietoja keltään, jonka tiedämme olevan alle 13-vuotias.

 

Tämä verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä toisten yritysten ja organisaatioiden verkkosivustoille. Tämä Tietosuojaseloste ei koske em. Kolmansia osapuolia, ja suosittelemme, että otata yhteyttä suoraan kolmansien osapuolten sivustoihin saadaksesi tietoja heidän tietojen keräämistä ja jakelua koskevasta menettelystään.

 

Saatamme päivittää tätä selostetta silloin tällöin julkaisemalla uuden version verkkosivustollamme. Saat ilmoituksen sähköpostilla sen ollessa tarpeen, mahdollista ja asianmukaista.

Tämä Tietosuojaseloste päivitettiin 1.6.2018.

Oticon-sovellusten Tietosuojaselosteet

Seuraavat Tietosuojaselosteemme kuvaavat kuinka ja miksi keräämme sinusta käyttäjätietoja. Tietosuojailmoitus koskee vain mainitussa sovelluksessa kerättyjä tietoja.

 

Lataa tietosuojaseloste pdf-tiedostona:

Oticon ON -sovellusversio 1.10

Oticon RemoteCare -sovellusversio 3.0

ConnectLine -sovellusversio 1.3.0