Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen älypuhelimeen

Ohjaa Oticon-kuulokojeita puhelimen näytöltä

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme, miten voit selvittää, onko sinulla Bluetooth-kuulokojeet

Kuulokojeet, joissa on Bluetooth

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Kuulokojeiden yhdistäminen iPhonen laitepariksi

Oticon Bluetooth -kuulokojeet ovat Made For iPhone (MFi) -kuulokojeet, mikä tarkoittaa, että ne voidaan yhdistää helposti iPhoneen, iPadiin® tai iPod touchiin®. Yhdistämisen jälkeen voit suoratoistaa äänen puhelimesta kuulokojeisiin ja ohjata kuulokojeita puhelimen näytöltä Oticon Companion -sovelluksella.

*Vaiheet voivat olla hieman erilaiset riippuen laitteeseesi asennetusta iOS-versiosta.

• 1. Napauta iPhonessa Asetukset-appia.

• 2. Selaa hieman alaspäin ja valitse Käyttöapu.

• 3. Valitse Käyttöapu-valikon vaihtoehdoista Kuulokojeet.

• 4. Käynnistä kuulokojeet tässä vaiheessa uudelleen ja aseta ne lähelle puhelinta. Kojeet pysyvät parinmuodostustilassa noin 3 minuuttia.

• 5. Kun puhelin tunnistaa kojeet, napauta yhdistettävien Oticon-kuulokojeiden nimeä ja vahvista parinmuodostus ponnahdusikkunassa.

• 6. Lopuksi, kun laitteet on yhdistetty, lataa Oticon Companion App Storesta. Kun sovellus on asennettu ja avataan, se tunnistaa laitepariksi yhdistetyt kuulokojeet automaattisesti. Voit nyt ohjata niitä sovelluksesta.

Onnittelut!

Kuulokojeet on nyt yhdistetty puhelimeesi ja voit aloittaa niiden ohjaamisen puhelimen näytöltä.

Tarvitsetko apua Oticon Companionin kanssa?

Käy Oticon Companionin tukisivulla

Kuulokojeiden yhdistäminen Android-laitteen laitepariksi

Bluetooth-kuulokojeet voidaan yhdistää Android-laitteen laitepariksi Oticon Companionin kautta. Yhdistämisen jälkeen voit ohjata kuulokojeita puhelimen näytöltä. Jos sinulla on kuulokojeet ja puhelin, joka tukee ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids) -protokollaa, voit myös suoratoistaa äänen puhelimesta kuulokojeisiin. Muussa tapauksessa voit tehdä tämän ConnectClipiä käyttäen.

• 1. Lataa Oticon Companion Google Play™ Storesta ja avaa se laitteellasi.

• 2. Yhdistä kuulokojeet laitepariksi sovelluksen ohjeita seuraten.

• 3. Varmista, että Bluetooth on sallittu puhelimen asetuksista.

• 4. Anna Oticon Companionille sijainnin käyttöoikeus (tarvitaan, jotta Bluetooth toimii).

• 5. Käynnistä kuulokojeet uudelleen ja aseta ne lähelle puhelinta. Kojeet pysyvät parinmuodostustilassa noin 3 minuuttia.

• 6. Sovellus alkaa nyt etsiä kuulokojeita.

• 7. Kun kuulokojeet on tunnistettu ja niiden nimi tulee näyttöön, valitse KYLLÄ.

• 8. Odota, että Oticon Companion yhdistää kuulokojeisiin. Pyydettäessä anna laitteellesi lupa muodostaa pari kuulokojeiden kanssa.

• 9. Kun kuulokojeet on yhdistetty, paina JATKA.

Onnittelut!

Kuulokojeet on nyt yhdistetty puhelimeesi ja voit aloittaa niiden ohjaamisen puhelimen näytöltä.

Tarvitsetko apua Oticon Companionin kanssa?

Käy Oticon Companionin tukisivulla

Kuulokojeet, joissa ei ole Bluetoothia

Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen älypuhelimen laitepariksi ilman Bluetoothia

Jos kuulokojeissasi ei ole Bluetooth-teknologiaa, voit yhdistää ne älypuhelimeen langattomasti käyttämällä Oticon Streamer Prota.

Jos sinulla ei vielä ole Streamer Prota, saat sellaisen kuuloalan ammattilaiselta. Kuuloalan ammattilainen yhdistää sen valmiiksi kuulokojeiden laitepariksi, niin että pääset alkuun.

Lue lisää Oticon Streamer Prosta

Streamer Pron käytön aloittaminen

Käytä älypuhelintasi kaukosäätimenä

Suoratoistatko ääntä kuulokojeisiisi Streamer Pron kautta? Jos vastaus on kyllä, voit käyttää puhelintasi kaukosäätimenä Oticon ConnectLine -sovelluksen kanssa.

Oticon ConnectLine helpottaa elämää
Pyyhkäise, katso, valitse ja ohjaa useita audiolaitteita sekä hallitse kuulokojeittesi asetuksia yhdestä ja samasta paikasta.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, Mac ja Mac logo ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki, Android™, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.