Kuinka

Puhdistaa kuulokoje

Kuulokojeen puhtaanapito

Kuulokoje koostuu monista osista, joista useimmat tulisi puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti. Katso kuulokojeesi puhdistusohjeet valitsemalla kuulokojeesi malli:

Ohjeet ennen puhdistusta

Yleisenä sääntönä sanottakoon, että puhdista kuulokojeesi ja korvakappaleet päivittäin pehmeällä, kuivalla liinalla. Varmista ennen kojeen käsittelyä, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat. Älä käytä vettä, puhdistusnesteitä, liuottimia tai alkoholia, koska ne voivat vahingoittaa kuulokojetta.

Mikrofonin tuloaukot tukkiutuvat helposti. Jos sinulla on ongelmia kuulokojeesi kanssa, tarkista, etteivät mikrofonin tuloaukot ole tukossa.

Kuulokojeen käsittely kannattaa suorittaa pehmeän pinnan yläpuolella, jotta sen vahingoittumiselta vältytään, mikäli se putoaa

MultiTool-työkalun käyttö puhdistukseen

MultiTool on monikäyttöinen työkalu, jota käyttämällä varmistetaan kuulokojeen paras mahdollinen hoito, puhdistus ja tehokkuus:

Vaihtakaa harja tarvittaessa. Vetäkää se irti työkalusta, ja liittäkää uusi harja. Painakaa uusi harja tiukasti kädensijaan.

MultiTool-harjoja voi ostaa kuuloalan ammattilaiselta.

Etsi paikallinen kuulokeskus

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Löydä lähin kuulokeskuksesi

Varaa aika kuulontutkimukseen tai hanki lisätarvikkeita, varaosia ja puhdistustyökaluja kuulokojeisiisi valtuutetulta Oticon kuuloalan ammattilaiselta.

Löydä kuulokeskus