Kuinka

Puhdistaa kuulokoje

  • Mikäli käytät korvantauskojeita, puhdista kuulokojeen pinta kostealla puhdistusliinalla tai paperilla, joka ei sisällä alkoholia. Kuulokojeiden pinta on vettähylkivä, mutta ei kestä kemikaaleja, kuten alkoholia.
  • Korvakäytäväkojeiden pinnan voi puhdistaa millä tahansa kostealla liinalla tai paperilla, joka sisältää desinfioivaa tai alkoholipitoista puhdistusainetta. Näitä puhdistusohjeita voidaan soveltaa myös EduMic- ja Connect Clip- yhteyslaitteiden kanssa
  • Kertakäyttöisten puhdistusliinojen sijaan, voit käyttää puhdistuksessa myös miedossa saippua-vesiliuoksessa kostutettua, nukkaamatonta puuvillaista kangasliinaa. Vältä runsaan veden käyttöä, ettei vettä pääse kuulokojeen sisään vahingoittamaan koneistoa.
  • Anna puhdistettujen kuulokojeittesi kuivua huoneenlämmössä noin tunnin (1 h) ennen käyttöönottoa.

  • Kuumeen mittaaminen korvastasi
    Jos korvastasi mitataan kuumetta, suosittelemme kuulokojeen poistamista ennen toimenpidettä. Mikäli kuulokojetta pidetään korvassa mittauksen aikana, tulos voi olla virheellinen.


Kuulokojeen puhtaanapito

Kuulokoje koostuu monista osista, joista useimmat tulisi puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti. Katso kuulokojeesi puhdistusohjeet valitsemalla kuulokojeesi malli:

Ohjeet ennen puhdistusta

Yleisenä sääntönä sanottakoon, että puhdista kuulokojeesi ja korvakappaleet päivittäin pehmeällä, kuivalla liinalla. Varmista ennen kojeen käsittelyä, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat.

Mikrofonin tuloaukot tukkiutuvat helposti. Jos sinulla on ongelmia kuulokojeesi kanssa, tarkista, etteivät mikrofonin tuloaukot ole tukossa.

Kuulokojeen käsittely kannattaa suorittaa pehmeän pinnan yläpuolella, jotta sen vahingoittumiselta vältytään, mikäli se putoaa

MultiTool-työkalun käyttö puhdistukseen

MultiTool on monikäyttöinen työkalu, jota käyttämällä varmistetaan kuulokojeen paras mahdollinen hoito, puhdistus ja tehokkuus:

Vaihtakaa harja tarvittaessa. Vetäkää se irti työkalusta, ja liittäkää uusi harja. Painakaa uusi harja tiukasti kädensijaan.

MultiTool-harjoja voi ostaa kuuloalan ammattilaiselta.

Etsi paikallinen kuulokeskus

Tutustu verkkokaupan kotihuolto-opastukseen ja tilaa puhdistustarvikkeita

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Löydä lähin kuulokeskuksesi

Varaa aika kuulontutkimukseen tai hanki lisätarvikkeita, varaosia ja puhdistustyökaluja kuulokojeisiisi valtuutetulta Oticon kuuloalan ammattilaiselta.

Löydä kuulokeskus