Kuinka

Corda-ohutletku puhdistetaan

Lukekaa seuraava, jos käytössänne on kuulokoje, jossa on ohutletku (Corda miniFit) sekä korvaosana joko tippi tai mikrokorvakappale.

Corda miniFit -ohutletku johdattaa äänen suoraan korvaanne. Ohutletkua ei saa käyttää ilman korvakappaletta. Käyttäkää vain omaan kuulokojeeseenne suunniteltuja osia.

Puhdista ohutletku
Ohutletku tulee pitää puhtaana poistamalla siitä ylimääräinen kosteus ja korvavaha. Jos letkua ei puhdisteta, voi se tukkiutua vahasta, jolloin äänet eivät välity korvaan.

  • 1. Vetäkää ohutletku irti kuulokojeesta.

  • 2. Viekää puhdistustyökalu letkun läpi koko matkalta

  • 3. Työntäkää ohutletku takaisin kuulokojeeseen

Katso opastusvideo Corda-ohutletkun puhdistamisesta:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=a5c7830b69fa67b442e589c3910119c0&source=embed&photo%5fid=12781373" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Tietoa ohutletkusta

Corda miniFit on ohutletku, joka on asennettu BTE- ja miniBTE-malleihin, joissa on tippi tai mikrokorvakappale korvaosana. Se on erittäin ohut ja huomaamaton ratkaisu, joka tarjoaa kaikki avoimien osien tunnetut edut.

Hanki Corda-letkut
Suosittelemme vaihtamaan Corda-letkun toisinaan. Ota yhteyttä kuulonhuollon ammattilaiseen, jos haluat ostaa ylimääräisiä Corda-letkuja, puhdistusvälineitä tai muita tarvikkeita.

Etsi paikallinen kuulokeskus