Nämä kuulokojeet muokataan sopimaan korvasi sisäpuolelle, minkä vuoksi ne ovat erittäin huomaamattomia tai jopa näkymättömiä kuulokojeita.

Minkälaisia korvassa pidettäviä kuulokojeita eli korvakäytäväkojeita on olemassa?

 

Saattaa vaikuttaa siltä, että kyseisten kuulokojeiden kirjo on hämmentävän laaja. Älä huolestu, niiden ymmärtäminen on oikeastaan aivan helppoa. Valikoimissamme on viisi erilaista korvakäytävässä pidettävää kuulokojemallia eli korvakäytäväkojetta.

 • Minkälaiset kuulokojeet tarvitsen?

  Kuulokojeemme ovat joko korvassa (ITE) tai korvan takana pidettäviä (BTE) kuulokojeita.

  Parhaan kuulokojeen valitsemiseksi voit kokeilla nopeaa ja helppoa opastamme.

  Rajoitukset kuulokojemallien valinnassa

  Useimmat voivat vapaasti valita haluamansa kuulokojemallin. Joidenkin ihmisten täytyy käyttää tiettyä mallia.

  Esimerkiksi kapeat korvakäytävät voivat estää joidenkin korvassa pidettävien kuulokojeiden käytön. Vaikea kuulonalenema voi vaatia tehokkaammat korvan takana pidettävät kuulokojeet.

  Kuuloalan ammattilainen osaa kertoa sinulle kaiken digitaalisten kuulokojeiden eri vaihtoehdoista, jotka voivat sopia tarpeisiisi.

  Etsi kuuloalan ammattilainen

 • Mistä kuulokojeita voi ostaa?

  Parhaita korvassa pidettäviä kuulokojeita on saatavana vain erikoistuneilta kuuloalan ammattilaisilta. Audionomi on kuuloalan ammattilainen. Heidät on koulutettu tutkimaan kuulosi ja sovittamaan sinulle oikeanlaiset kuulokojeet.

  Kuinka paljon huomaamaton kuulokoje maksaa?

  Toivoisimme, että voisimme auttaa paremmin, mutta valitettavasti on hyvin vaikea määritellä juuri sinun tarpeisiisi sopiville kuulokojeille yksiselitteistä ja tarkkaa hintaa, ilman tarkempaa tietoa.

  Tämä johtuu siitä, että kuulokojeittesi hinta riippuu monista seikoista, joihin emme voi vaikuttaa.

  Kuulokojeet voidaan saada myös vakuutuksen kautta tai maksajana on jokin toinen taho esim. julkinen terveydenhuolto. Nyrkkisääntönä on, että yksityisesti hankitut kuulokojeet on kustannettava itse ja julkisen terveydenhuollon kautta voi saada käyttöönsä kuulokojeet maksutta.

  Paras tapa ottaa selville erilaiset hoitopolut ja niihin liittyvät kustannukset on kääntyä kuuloalan ammattilaisen tai audionomin puoleen.

  Haluatko löytää sinua lähellä olevan audionomin?

Bluetooth-kuulokojeet

Korvakäytäväkuulokojeita on saatavilla myös Bluetooth-kuulokojeina. Tämä tarkoittaa, että ne voidaan yhdistää moniin muihin laitteisiin langattomasti.

Voit suoratoistaa ääntä kuulokojeisiisi TV:stä, käyttää kuulokojeitasi puheluiden soittamiseen ja paljon muuta.

Tutustu Oticonin Bluetooth-kuulokojeisiin

Maksuton kuulotesti verkossa

Haluatko tehdä nopean kuulotestin verkossa?

Tee maksuton kuulotesti verkossa