Kuinka

korvakappale puhdistetaan 

Ota huomioon, että on olemassa useita erilaisia korvakappaleita - ja että ne on puhdistettava eri tavalla - joten varmista, että tiedät millainen koje sinulla on.

RITE-malleissa käytettäviä korvakappaleita ei voi irrottaa kuulokojeesta, ja koska ne sisältävät elektroniikkaa, niitä ei koskaan saa pestä vedellä tai upottaa veteen tai muihin nesteisiin.

Mikrokorvakappale, kevyttippi tai power-korvakappale
Korvakappaleita on 3 eri mallia: mikrokorvakappale, kevyttippi ja power-korvakappale. Korvakappaleet on tehty yksilöllisesti korvanne muodon mukaisesti.

Mikrokorvakappaleen, kevyttipin tai power-korvakappaleen hoito
Korvakappale on puhdistettava säännöllisesti. Korvaosan vahasuoja pitää vaihtaa sen tukkeutuessa tai kun kuulokojeen kautta saapuva ääni kuulostaa oudolta. Käyttäkää kuuloalan ammattilaisen suosittelemaa vahasuojaa.

Ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen, mikäli et ole varma oman korvakappaleesi tyypistä.

Korvakappaleen puhdistaminen

Korvakappale on puhdistettava säännöllisesti. Puhdista ilmanvaihtoaukko painamalla harja aukon lävitse kiertäen sitä hiukan samalla:

Tarkempia ohjeita kuulokojeittesi puhtaanapidosta löydät täältä

Erilaiset korvakappaleet

Korvakappaleet RITE-kuulokkeelle ja Corda miniFit:lle

Korvakappaleet kuulokkeilla vaihtelevat mikrokorvakappaleesta ja kevyttipistä Power-korvakappaleratkaisuihin, ja niitä käytetään RITE-mallien kanssa. Corda miniFitin kanssa käytetään vain mikrokorvakappaletta. Koska korvakappaleet tehdään mittatilaustyönä korvasta otetusta muotista, kuulokoje pysyy korvakappaleen avulla paremmin paikoillaan korvassa, sillä se hyödyntää korvan kaikkia kaarteita ja muotoja.