Tinnitus SoundSupport™

Tämä kuulostaa ehkä järjenvastaiselta, mutta tehokas tapa hallita ja hoitaa tinnitusta on lisätä ääniä kuulemiesi äänien sekaan.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät tinnituksesta ja monilla heistä on myös kuulonalenema. Tosiasiassa jo pelkän kuulokojeen käyttäminen voi helpottaa tinnitusoireita.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport on Oticon Opn -kuulokojeisiin integroitu äänigeneraattori.

Kuulokojeisiin suunnitelluilla erityisohjelmilla voidaan tuottaa erilaisia ääniä, jotka helpottavat huomion suuntaamista pois tinnituksesta. Voit valita yhdessä kuuloalan ammattilaisen kanssa, mitä tinnituksen hoitoääniä kuulokojeisiisi ohjelmoidaan.

Tinnitus SoundSupport tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ääniä, kuten rauhoittavan meren äänen tai tasaisen valkoisen kohinan. Luonnon äänet ovat dynaamisia, mutta rauhoittavia ja niillä on kyky vähentää tinnituksesta aiheutuvaa ärsytystä. Voit säätää hoitoäänien voimakkuutta suoraan kuulokojeesta tai Oticon ON -sovelluksen kautta. Eri ihmiset tarvitsevat erilaisia ääniä ja yksi ratkaisu ei toimi kaikille. Valitsemalla TinnitusSupportin sisältävän kuulokojeen, saat runsaasti vaihtoehtoja hoitoääniin, mikä on tärkeää jokaiselle tinnituksesta kärsivälle.

Lue lisää tinnituksesta

ON App

Kätevä ja huomaamaton hoitoäänien säätö

Oticon ON -sovelluksella Oticon Opn -kuulokojeiden käyttäjät voivat säätää tinnituksen hoitoääniä helposti ja huomaamattomasti.

Lataa Oticon ON -sovellus

Download Oticon ON App for iPhone Download Oticon ON App for Android

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.