Tinnitus SoundSupport™

Tämä kuulostaa ehkä järjenvastaiselta, mutta tehokas tapa hallita ja hoitaa tinnitusta on lisätä ääniä kuulemiesi äänien sekaan.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät tinnituksesta ja monilla heistä on myös kuulonalenema. Tosiasiassa jo pelkän kuulokojeen käyttäminen voi helpottaa tinnitusoireita.

Tinnitus SoundSupport™

Tinnitus SoundSupport on äänigeneraattori, joka voidaan sisällyttää Oticon-kuulokojeisiin.

Kuulokojeiden erityissuunnitellut ohjelmat tarjoavat erilaisia ääniä, joita soittamalla voit siirtää huomion pois tinnituksesta. Voit valita yhdessä kuuloalan ammattilaisen kanssa laajasta valikoimasta, mitä tinnituksen peiteääniä kuulokojeisiisi tallennetaan.

Tinnitus SoundSupport tarjoaa monenlaisia ääniä rauhoittavista merellisistä äänistä tasaiseen valkoiseen kohinaan. Asiakkaiden palaute on osoittanut, että luonnon äänet ovat dynaamisia, silti rauhoittavia, ja erittäin lupaavia tinnituksen lievittämisessä. Voit säätää peiteäänien voimakkuutta suoraan kuulokojeista tai Oticon Companion -sovelluksen kautta. Tiedämme, että jokainen tarvitsee erilaisia ääniä. Ei ole yhtä ainoaa ratkaisua, joka toimisi kaikilla. Valitsemalla kuulokojeet, joissa on Tinnitus SoundSupport, saat runsaasti joustavuutta, mikä on tärkeää kaikille tinnituksesta kärsiville.

Lue lisää tinnituksesta

Kätevä ja huomaamaton peiteäänien hallinta

Oticon Companion -sovellus tarjoaa Oticon-kuulokojeiden käyttäjille mahdollisuuden säätää tinnituksen peiteääniä helposti ja huomaamattomasti.

Lue lisää

Lataa Oticon Companion -sovellus

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.