Kuinka

vahasuoja vaihdetaan

Tietoa vahasuojista

Korvakäytävä tuottaa korvavahaa, joka saattaa tukkia korvakappaleen. Korvavaha on yksi yleisimmistä kuulokojeen ongelmien aiheuttajista. Useimmissa kuulokojeissa on suoja tai muu vastaava tapa estämässä korvavahan pääsyä laitteeseen.

Puhdista kerääntynyt korvavaha joka päivä vahasuojalla  ja työkaluilla. Ottamalla yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen saat tietoa oman kuulokojeesi vahasuojasta ja sen vaihtamisesta.


Tärkeää!

Jos kuulokojeessasi on WaxBuster tai WaxTrap, MicroWaxBuster tai WaxBuster tai WaxTrap, älä koskaan yritä poistaa tai vaihtaa suojaa itse. Jos sinulla on vahasuojan käyttöön tai vaihtoon liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen.

Löydä lähin kuulokeskuksesi

ProWax-suojan vaihtaminen

 • 1. Työkalu

  Poistakaa työkalu kuoresta. Työkalussa on kaksi haaraa, joista toinen on tyhjä ja toisessa on uusi vahasuoja.

 • 2. Irrota

  Painakaa tyhjä haara kojeen vahasuojaan, ja vetäkää se pois.

 • 3. Aseta

  Painakaa toiseen haaraan kiinnitetty uusi vahasuoja kojeeseen, poistakaa työkalu ja heittäkää se pois.

 • 4. Lopullinen

  Kuulokkeen pitäisi näyttää sellaiselta kuin yllä on esitetty, kun vahasuoja on vaihdettu.

Katso opastusvideo vahasuojan vaihtamisesta:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=9fdde6a7c95cb318d97a26ec56529b8c&source=embed&photo%5fid=13343920" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1" gesture="media"][/iframe]