Yhdistä muihin laitteisiin!

Lukuaika: 2 min.
18.01.21

Opi yhdistämään kuulokojeet

Kuulokojeet voi nimittäin yhdistää moniin laitteisiin, joita käytät päivittäisessä elämässäsi. Voit nostaa käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle, olipa kyse musiikin kuuntelusta, television katselusta tai matkapuhelimen käytöstä.

Nykypäivän kuulokojeet sisältävät hyvin edistyksellistä teknologiaa ja ne voidaan yhdistää musiikkisoittimiin, televisioon ja muihin äänilähteisiin. Osa yhteyksistä saattaa vaatia lisävarusteen. Tästä kerrotaan silloin tarkemmin. 

 

Olemme kehittäneet Oticon ON -älypuhelinsovelluksen avuksi kuulokojeiden päivittäiseen käyttöön. Sovelluksessa on monia hyödyllisiä toimintoja: voit muun muassa säätää äänenvoimakkuutta, etsiä kadonneet kuulokojeet, tarkistaa pariston tilanteen ja yhdistää televisioon. 

 

ConnectClip auttaa tilanteissa, joissa kuulokojeiden antama tuki ei yksin riitä. ConnectClip toimii pienenä mikrofonina, jota esimerkiksi puolisosi, ystäväsi tai puhuja konferenssissa voi käyttää. ConnectClip poimii äänen ja toistaa sen suoraan kuulokojeisiisi. 

Lue lisää ConnectClipistä täältä

 

Jos sinulla on iPhone, voit kuulla puhelun toisessa päässä olevan henkilön suoraan kuulokojeista Bluetoothia käyttämällä. Varmista, että kuulokojeet on yhdistetty iPhonen laitepariksi.

Kuulokojeissa ei kuitenkaan ole mikrofonia. On kaksi tapaa, joilla henkilö toisessa päässä voi kuulla sinut selkeästi:

  • voit hankkia ConnectClipin ja käyttää sitä ulkoisena mikrofonina
  • tai voit pitää puhelinta lähellä suutasi.

 

Tästä linkistä löydät lisää tietoa siitä, mitä kaikkea hyötyä puhelimen yhdistämisestä kuulokojeisiin on, sekä ohjeet yhdistämiseen.

Yleensä kuulokojeet pystyvät poimimaan television äänen selkeänä. Jos sinulla kuitenkin on vaikeuksia kuulla television ääntä, voit hankkia TV-sovittimen, joka lähettää äänen suoraan kuulokojeisiin.

Opi lisää television äänen toistamisesta suoraan kuulokojeisiin täältä.

 

Toivomme, että nämä tiedot auttavat sinua yhdistämään kuulokojeesi ja saamaan entistä paremman käyttökokemuksen.