Kuinka annat kuulokojeillesi pitkän käyttö-iän

Lukuaika: 2.5 min.
29.01.20

Kuulokojeiden hankkiminen on yksi parhaista investoinneista, joita voit tehdä elämänlaadun parantamiseksi. Kuten olet ehkä jo kokenut, ne eivät vain anna sinulle parempaa kuuloa; niiden avulla voit osallistua täysimääräisesti elämään. Pitämällä kuulokojeistasi hyvää huolta varmistat, että sinulla on luotettavat kumppanit myös tulevina vuosina

Kuulokojeesi on suunniteltu kestämään päivittäisen käytön kulumista kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa aktiviteeteissa. Ne eivät ole herkkiä laitteita, eikä niiden vahingoittumisesta tarvitse huolehtia liikaa.

Tästä huolimatta voit tehdä muutamia asioita huolehtiaksesi kuulokojeistasi ja varmistaaksesi niiden pitkäikäisyyden.

Paras tapa varmistaa, ettet kadota tai vahingossa kolhi kuulokojeitasi, on säilyttää ne omassa kotelossaan, kun otat kojeet pois korvistasi. Jotkut kuulokojeen käyttäjät jättävät ne taskuihin tai laukkuihin, mikä voi vaikeuttaa kojeiden löytämistä. Ne voivat myös pudota, kun kaivelet jotain muuta laukusta tai taskusta.

 

Kosteuden kertyminen kuulokojeiden sisälle on yksi yleisimmistä syistä, miksi kuulokojeet lakkaavat toimimasta oikein. Meillä on tapana hikoilla enemmän lämpimällä säällä, mikä voi johtaa kosteuden muodostumiseen kuulokojeidesi sisällä. Kesällä suosittelemme, että tarkistat paristokotelon kosteuden ja kuivaat se tarvittaessa. Voit käyttää tähän tarkoitukseen kuulokojeiden kuivauslaitetta (jota kutsutaan myös kuivauslaatikoksi). 

 

Vinkkejä ranta-elämään

Useimmat rakastavat ranta-elämää. Kun käytät kuulokojeitasi rannalla, sinun on oltava hieman huolellisempi, koska ne altistuvat suolaiselle vedelle, hiekalle ja aurinkosuojavoiteelle. Suosittelemme, ettet käsittele kuulokojeitasi, kun kätesi ovat hiekkaiset. Poista kojeet korvistasi, kun levität aurinkosuojavoidetta. Kun pulahdat veteen, muista poistaa kuulokojeesi ja jättää ne turvallisesti omaan säilytyskoteloonsa.

 

Vinkkejä kosteisiin olosuhteisiin

Kuulokojeet on kehitetty käsittelemään kaikki päivittäiset tilanteet, joihin saatat joutua - mukaan lukien sateessa kastumisen tai hikoilun. Jos kuulokojeidesi sisällä on kosteutta, suosittelemme, että poistat paristot ja jätät paristokotelot auki yön yli - tai käytä kuulokojeiden kuivauslaitetta. Toinen TEESEITSE-vinkki on laittaa kuulokojeet kulhoon kypsentämättömän riisin joukkoon, mikä poistaa kosteuden.


Tärkeintä tässä on korostaa, että kuulokojeesi on kehitetty luotettaviksi ja vakaiksi kumppaniksesi vuosiksi eteenpäin. Katsomalla tämän videon näet, miten testaamme ja hoidamme kuulokojeitasi ennen kuin luovutamme ne sinulle kovaan käyttöön: