Ohita häiritsevä melu ja nauti paremmasta puheen ymmärtämisestä käyttämällä kuulokojeiden kanssa etämikrofonia

Ohita häiritsevä ympäristön melu ravintoloissa, juhlissa ja ruuhkaisissa paikoissa ja nauti selkeänä kuuluvista kahdenkeskisistä keskusteluista Oticon-kuulokojeiden avulla.

Tässä kerrotaan, miten käyttää etämikrofonia kuulokojeiden kanssa.

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun:

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme, miten selvittää, onko sinulla Bluetooth-kuulokojeet

Kaksi vaihtoehtoa kahdenvälisen keskustelun helpottamiseen

Valitse ConnectClip tai EduMic ja siirrä ääni korviisi kuulokojeiden kautta – ja paljon muuta!

ConnectClip

ConnectClip muuttaa kuulokojeet langattomiksi stereokuulokkeiksi ja suoratoistaa äänen älypuhelimesta, tablettilaitteesta tai tietokoneesta. Sitä voi käyttää myös etämikrofonina helpottamaan keskustelua hälyisissä paikoissa sekä handsfree-puheluihin.

Katso, löytyykö vastaus täältä

EduMic on paitsi etämikrofoni, jota voi käyttää kuulokojeiden kanssa, se myös yhdistää sinut silmukkajärjestelmään julkisissa tiloissa ja auttaa saamaan enemmän irti esityksistä.

Katso, löytyykö vastaus täältä

Käytä kätevää ConnectLine-mikrofonia ja kuule ääni selkeästi kahdenkeskisissä keskusteluissa.

Kun olet ulkona meluisissa tai ruuhkaisissa paikoissa, keskustelu voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta. Hälyssä kuuleminen on kuitenkin helppoa, kun käytät ConnectLine-mikrofonia. Tarvitset ensin Streamer Pron kuuloalan ammattilaiselta, joka ohjelmoi sen kuulokojeiden laitepariksi. ConnectLine-mikrofoni muodostaa Streamer Prohon langattoman yhteyden ja tekee kahdenkeskisestä keskustelusta helpompaa ja mukavampaa.

ConnectLine-mikrofonin käyttäminen

Jos haluat kuulla kahdenkeskiset keskustelut paremmin, keskustelukumppanisi tulee pitää ConnectLine-mikrofonia joko kaulalla tai kiinnittää sen klipsillä vaatteeseen. Mikrofoni poimii sitten hänen äänensä ja siirtää sen korviisi kuulokojeiden kautta jopa 15 metrin etäisyydeltä.

Haluatko oppia, miten ConnectLine-mikrofonia käytetään etämikrofonina kuulokojeiden kanssa?
Seuraa näitä helppoja ohjeita:

Suoratoistatko ääntä kuulokojeisiin Streamer Pron kautta? Nyt voit käyttää puhelinta kaukosäätimenä Oticon ConnectLine -sovelluksen avulla.

Oticon ConnectLine helpottaa elämää

Seuraa, valitse ja ohjaa useita äänilaitteita sekä säädä kuulokojeen asetuksia yhdestä paikasta.

Lataa Oticon ConnectLine ja valitse, mitä kuulet ja koska kuulet, yhdestä helppokäyttöisestä koontinäytöstä puhelimesi ruudulta.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple logo, iPhone, iPad ja iPhone touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.