Oticon ONin käyttäminen

Nyt voit ohjata kuulokojeitasi älypuhelimella Oticon ON -sovelluksen kautta.

Oticon ON -sovellus toimii kaikkien Oticonin Bluetooth®-kuulokojeiden kanssa ja on saatavana sekä iOS- että Android-laitteisiin.

Katso tietoa yhteensopivuudesta

Katso Oticon ONin esittely

Oticon ONilla voit ohjata kuulokojeitasi helposti ja huomaamattomasti.
Haluatko tietää enemmän?
Katso lyhyt ohjevideo Oticon ONin käytöstä.

Oticon ONilla voit ohjata kuulokojeita helposti puhelimen näytön kautta

• Säädä kuulokojeiden äänenvoimakkuutta

• Vaihda saumattomasti ohjelmasta toiseen

• Tarkista paristotaso

• Etsi kuulokoje, jos kadotat sen

• Säädä Oticonin TV-sovittimen, ConnectClipin tai EduMicin ääntä

• Hienosäädä kuulokojeisiin suoratoistamaasi ääntä – luo yksilöllinen kuuntelukokemus

• Toista keskustelut suoraan korviisi etämikrofonitoiminnolla

• Huolehdi kuuloterveydestäsi HearingFitnessillä™

• Yhdistä esineiden internetiin IFTTT-toiminnoilla

Joidenkin toimintojen saatavuus riippuu mobiililaitteen ja kuulokojeiden mallista.

Haluatko käyttää Oticon ONia?

Näissä kätevissä ohjevideoissa neuvotaan,
miten Oticon ONin eri toimintoja käytetään.

Oticonin IFTTT-valmiissa kuulokojeissa on toimintoja, jotka tukevat kuulemista – ja monia muita asioita elämässäsi

Lue lisää täältä

Näissä lyhyissä visuaalisissa ohjeissa neuvotaan, miten voit
yhdistää esineiden internetiin Oticon ONia käyttäen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Näytä usein kysytyt kysymykset