Oticon ON

Oticon ON -sovellus poistuu pian käytöstä

Oticon ON -sovellus ei ole pian enää saatavilla. Mutta Oticon Companion -sovellus on valmis uusimmilla ominaisuuksilla ja päivityksillä.

Oticon Companion – yhteensopiva iOS 17:n kanssa
Oticon Companion -sovellus tarjoaa tukea, personointia, ohjausta ja etäpalvelua yhdessä sovelluksessa. Pyrimme jatkuvasti parantamaan yhteensopivuutta ja käyttökokemustasi.

Varmistat parhaan käyttökokemuksen poistamalla Oticon ON -sovelluksen vasta Oticon Companionin lataamisen jälkeen.

Lataa Oticon Companion -sovellus täältä.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Sovituksesi ja ohjelmasi ovat turvassa
Ei tarvitse olal huolissaan. Sovelluksen päivittäminen ei vaikuta sovitusasetuksiin ja ohjelmiin, koska ne tallennetaan kuulokojeisiisi, eivät sovellukseen.

Voit lukea lisää uuden sovelluksen käytöstä täältä: https://www.oticon.fi/hearing-aid-users/support/apps/companion

Kuulokojeesi saattavat tarvita ohjelmistopäivityksen toimiakseen Oticon Companion -sovelluksen kanssa
Oticon Opn -kuulokojet, joiden laiteohjelmisto on vanhempi kuin 6.0, on päivitettävä, jotta ne voivat muodostaa yhteyden Oticon Companion -sovellukseen.

Vastuuvapauslauseke: jotkin ominaisuudet ovat kuulokojemallikohtaisia
Jos et näe tiettyjä ominaisuuksia Oticon Companion -sovelluksessasi tämä johtuu siitä, että jotkin toiminnot ovat saatavilla vain tietyille malleille ja laiteohjelmistoversioille:

• Suoratoiston taajuuskorjain-, HearingFitness- ja Muista äänenvoimakkuus- ominaisuudet ovat käytettävissä vain Oticon Real -kuulokojeiden kanssa
  •
  • Suoratoiston taajuuskorjain- ja Muista äänenvoimakkuudet-ominaisuuksien käyttämiseen Oticon Real -kuulokojeiden kanssa tarvitset laiteohjelmiston 1.1.0 – ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen saadaksesi uusimman laiteohjelmistopäivityksen.