Ravintolat ja juhlat ovat kaikille haasteellisia

Käytä ConnectLine-mikrofonia kahdenkeskisiin keskusteluihin

ConnectLine Mikrofonin käytön aloittaminen

Haastavat kuuntelutilanteet, kuten täydet tai meluisat ympäristöt, tekevät usein ymmärrettävän kommunikoinnin mahdottomaksi. ConnectLine-mikrofoni muuttaa tämän. Se on huomaamaton mikrofoni, jolla on langaton yhteys Streamer Prohon, ja jonka avulla voit nauttia selkeästä ja yksityisestä henkilökohtaisesta viestinnästä.

Mikrofonin käyttäminen
Keskustelukumppanisi käyttää huomaamatonta mikrofonia, joka liitetään langattomasti Streameriin. Näin pystyt kuulemaan toisen puheen selvästi ja kuuluvasti suoraan kuulokojeistasi. Mikrofonin langaton kantama on jopa 15 metriä.

Opi ConnectLine-mikrofonin
perusteet

Opastusvideot

Kuinka mikrofonia käytetään:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=32b16f1cebf5219bfe751f5335a846b1&source=embed&photo%5fid=13003682" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Streamer Pron kytkeminen laitepariksi mikrofonin kanssa:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=20a455b9ed8fd45b7b42955f02f36d40&source=embed&photo%5fid=13003671" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Mikrofonin laittaminen pois päältä:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=0c521e0f96cc6fd844c5ce27f3701879&source=embed&photo%5fid=13003645" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Lisätuki

Lisätietoa ConnectLine Microphonen käytöstä Streamer Pron ja vanhempien versioiden kanssa on täällä.

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.