Käytä FM-järjestelmää luokkahuoneessa tai luentosalissa.

Opi kuinka liität FM -vastaanottimen ConnectLine Streamer Prohon ja irrotat sen
sekä kuinka aloitat ja lopetat kuuntelun.

FM-järjestelmää tarvitsevat opiskelijat voivat hyödyntää Streamer Pron sisäänrakennettua FM-valmiutta luokkahuoneissa ja luentosaleissa. FM-järjestelmästä on hyötyä sekä opiskelijalle, jolla on kuulonalenema, että opettajalle. FM-vastaanottimen avulla opiskelija kuulee opettajan paremmin. Lisäksi opettaja voi FM-lähettimen ja mikrofonin avulla puhua selkeästi korottamatta ääntään.

FM-vastaanottimen kiinnittäminen ja irrottaminen
Streamer Prossa on euroliitäntä. Liitä FM-vastaanotin suoraan Streameriin, jolloin langaton FM-signaali voidaan lähettää molempiin kuulokojeisiin. Liitännän ansiosta se sopii käytettäväksi erilaisten yleisimpien FM-vastaanotinten kanssa. Suosittelemme Amigo R2 FM -vastaanottimen käyttöä.

Ohjeita Amigo R2 FM -vastaanottimen liittämiseen ja irrottamiseen on täällä:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b0a6d3d4af7a1412c863807b7d96b497&source=embed&photo%5fid=13003647" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Kuuntelun aloittaminen ja lopettaminen

FM-vastaanottimen siirto kytketään päälle ja pois yhdellä painikkeen painalluksella.

Ohjeita löytyy täältä:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=40476effa35162400386b2c6f6cbc3df&source=embed&photo%5fid=13003675" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Lisätuki

Lisätietoa FM:n käytöstä Streamer Pron kanssa on täällä:

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.