Kuulokojeen käyttö elokuvissa

Yhä useampiin elokuvateattereihin, teattereihin ja julkisiin rakennuksiin on asennettu silmukkajärjestelmä. Kyseiset järjestelmät lähettävät langatonta ääntä, jonka kuulokojeesi induktiokela vastaanottaa.
Silmukkajärjestelmällä varustetut paikat on yleensä merkitty niille varatulla merkillä.cinema

Pyydä kuuloalan ammattilaiselta lisätietoja induktiokelasta.

Löydä lähin kuulokeskuksesi

Kuinka silmukkajärjestelmiin liitytään ConnectLinen avulla

Opi kuinka pääset alkuun ConnectLine Streamer Pron ja silmukan kanssa

Streamer Pron sisäänrakennetun induktiokelan ansiosta voit käyttää teattereiden, luentosalien ja muiden paikkojen silmukkajärjestelmiä napin painalluksella.

Kuuntelun aloittaminen ja lopettaminen Streamer Pron induktiokelalla

Induktiokela aktivoidaan yhdellä napin painalluksella Streamer Prossa:

• Vastaanottaaksesi ääntä silmukan vastaanottimesta paina Streamerin AUX-valitsinta noin kahden sekunnin ajan.

• Laita Streamerin induktiokela pois päältä painamalla AUX-valitsinta uudelleen.

Ohjeita on täällä::
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Lisätuki

Lisätietoa induktiokelan käytöstä Streamer Pron kanssa on täällä:

Lisää latauksia, Usein kysyttyjä kysymyksiä ja videoita

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.