Nauti musiikista
Streamer Prolla

Streamer tarjoaa vaivattoman yhteyden moniin suosittuihin viihdelaitteisiin, kuten MP3-soittimiin ja äänikirjoihin sekä muihin äänilähteisiin. Voit liittää Streamerin äänilähteisiin niin, että ääni tulee suoraan kuulokojeeseen kahdella yksinkertaisella tavalla:

• helppona "plug and play" -liitäntänä Streameriin audiokaapelin kautta (A) tai

• langattomasti Streamerin AUX-valitsimella (B).

Katso, kuinka voit liittää MP3-soittimen Streamer Prohon audiokaapelilla:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7ca5c847e23c73acd4d4dfe09dc9c08e&source=embed&photo%5fid=13003661" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Lisätuki
Lisätietoa MP3-soittimien ja äänikirjojen käytöstä Streamer Pron ja vanhempien versioiden kanssa

Lue täältä

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.