Liitä kuulokoje tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen

Siirrä ääntä tietokoneelta ja tablettilaitteelta langattomasti bluetoothin tai miniliittimen johdon avulla Streamer Prohon
ConnectLinen avulla voit ohjata äänen helposti monenlaisista tietokoneista ja tablettilaitteista suoraan kuulokojeisiin -
jotta pysyt ajan tasalla tai viihdyt. Voit liittää Streamer Pron tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen kahdella tavalla:

• langattomasti Bluetoothin kautta.

• Streamerin ja tietokoneen välisen audiokaapelin kautta.

Streamer Pron langaton pariliitos tietokoneeseen bluetoothin kautta

Joissakin tietokoneissa ja tablettilaitteissa on sisäänrakennettu bluetooth, jolla voidaan luoda langaton yhteys laitteen ja streamerin välille. Ennen kuin Streameria voi käyttää muiden laitteiden kanssa, on muodostettava pariliitos.

Katso, kuinka voit muodostaa pariliitoksen tietokoneen ja Streamer Pron välille:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Jos sinulla on ongelmia pariliitoksen muodostamisessa Streamer Prohon bluetooth-yhteydellä, voit vaihtoehtoisesti yhdistää streamerin miniliittimen johdolla tai käyttää Sennheiser BTD800 USB -sovitinta, joka on helppo yhdistää Streamer Prohon. (katso jäljempänä)

Streamer Pron liittäminen
miniliittimellä

Voit yhdistää Streamerin tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen audiokaapelilla. Liitä vain kaapeli laitteen lähtöön (äänilähtö) ja olet valmis.

Ohjeita löytyy täältä

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=8a8da28e487dd7a0680d0d736e89d2f3&source=embed&photo%5fid=13003677" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Lisätuki

Lisätietoa tietokoneiden ja tablettilaitteiden käytöstä Streamer Pron ja vanhempien versioiden kanssa on täällä:

Liitäntä Bluetooth-sovittimella

ConnectLinen käytön aloittaminen Sennheiser BTD80 Bluetooth -sovittimen kanssa

Monissa tietokoneissa on nykyään sisäänrakennettu bluetooth-liitäntä kuulokkeiden toimintoja, kuten Internet-puheluita ja live-videoita sekä äänen kuuntelua varten. Ohjelmiston ja Bluetooth-laitteiden käyttöönottamisessa on kuitenkin monia eri tapoja, ja hyödyllisen yhteyden muodostaminen Streameriin voi olla vaikeaa.
Tämän vuoksi on suositeltavaa käyttää Streamer Pron kanssa Sennheiser BTD800 -sovitinta, koska se yksinkertaistaa Bluetoothin asennuksen ja käytön tietokoneiden ja ConnectLinen kanssa.

Sennheiser BTD800 Bluetooth -sovittimen asentaminen

Lue BTD800-käyttöopas huolellisesti ennen asennusta, koska USB-sovitin on automaattisesti pariliitäntätilassa, kun se asetetaan tietokoneeseen ensimmäisen kerran.

Katso, kuinka sovitin asennetaan tietokoneeseen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=cd6943ec4b4d5ace72cc3f80c22f7871&source=embed&photo%5fid=13003649" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Laiteparin muodostaminen Streamer Prosta ja Sennheiser BTD500:sta

Kun olet valmis, varmista, että Streamer on pariliitäntätilassa tai että olet valmis asettamaan sen pariliitäntätilaan, kun BTD500-sovitin on paikallaan.

Ohjeita laitteiden kytkentään on täällä:
[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=0a4f5fd567818f709d77a784e4ab8530&source=embed&photo%5fid=13003663" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Lisätuki

Lisätietoa Sennheiser BTD00:n käytöstä Streamer Pron kanssa on täällä:

Lisää latauksia, Usein kysyttyjä kysymyksiä ja videoita

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.