Ohjeet

Yhdistä Oticon-kuulokojeet langattomiin lisävarusteisiin

ON App icon

Onko sinulla Oticon ON -sovellus?

Ohjaa Oticon-kuulokojeitasi helposti ja huomaamattomasti älypuhelinsovelluksella. Lataa täältä:

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen älypuhelimeen

Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen TV-sovittimeen ja kaukosäätimeen

Opi yhdistämään Oticon-kuulokojeet IFTTT-palveluihin

iphone re-pairing

Pikaopas

Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen uudelleen langattomien

lisävarusteiden pariksi laiteohjelmiston päivityksen jälkeen

Lataa opas laiteparin uudelleen muodostamiseen

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Katso usein kysytyt kysymykset

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ja Apple Watch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.