Ohjeet

Yhdistä Oticon-kuulokojeet langattomiin lisävarusteisiin

Onko sinulla Oticon ON -sovellus?

Ohjaa Oticon-kuulokojeitasi helposti ja huomaamattomasti älypuhelinsovelluksella. Lataa täältä:

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon ON app in Google Play

Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen älypuhelimeen

Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen TV-sovittimeen ja kaukosäätimeen

Opi yhdistämään Oticon-kuulokojeet IFTTT-palveluihin

Pikaopas

Oticon-kuulokojeiden yhdistäminen uudelleen langattomien

lisävarusteiden pariksi laiteohjelmiston päivityksen jälkeen

Lataa opas laiteparin uudelleen muodostamiseen

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Katso usein kysytyt kysymykset

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ja Apple Watch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.