Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

V: Oticon-kuulokojeet ovat yhteensopivia iPhone 5:n ja uudempien kanssa.

V: Oticon-kuulokojeet ovat yhteensopivia iOS 10.3:n ja uudempien kanssa.

V: App toimii kaikki puhelimissa, joissa on Android 6.0 (Marshmallow) tai uudempi ohjelmisto.

V: App toimii Android 6.0 (Marshmallow) tai uudemmassa.

V: Etäisyys voi olla jopa 10 metriä, mutta se riippuu ympäristöstä ja olosuhteista.

V: Et. Mikään Bluetooth-standardi ei tue äänen suoratoistoa Android-älypuhelimista kuulokojeisiin.

V: Kyllä, suosittelemme, että tarpeettomat pariliitännät poistetaan puhelimesta ennen uuden puhelimen yhdistämistä laitepariksi. Näin vältetään sekaannukset.

V: Oticon-kuulokojeiden laitepariksi voi yhdistää enintään kahdeksan älypuhelinta. iPhonen kohdalla kuitenkin vain yksi iPhone-pareista voi suoratoistaa ääntä.

V: Seuraavat Android-puhelimet eivät ole tuettuja:

• Sony Z5-puhelinperhe versioon 1.0.9 mutta toimii taas uudelleen Google Play:ssä kun julkaisemme version 1.0.10
  • HTC ONE M8 ja kaikki sen alamallit (1.0.9 ja 1.0.10)
  • Sony Xperia XA (1.0.10, ei ole testattu 1.0.9)
  • Sony Xperia E5 (1.0.10, ei ole testattu 1.0.9)
  • Huawei Mate 8 (1.0.10, ei ole testattu 1.0.9)
  • Huawei P9 (1.0.10, ei ole testattu 1.0.9)
  • Alcatel pop 4 plus (1.0.10, ei ole testattu 1.0.9)
  • Motorola Moto E3 (1.0.10, ei ole testattu 1.0.9)
  • Kaikki laitteet, jotka toimivat vanhemmalla versiolla kuin Android 6.0

V: Voit yhdistää Oticon-kuulokojesetin laitepariksi vain yhden Remote Control 3.0:n.

A: Remote Control 3.0:ssa on TwinLink™ -merkintä takakannessa.

V: Oticon-kuulokojeiden pariliitännän voi poistaa vain Genie 2:n (audionomin  sovitusohjelman) kautta. Remote Control 3.0 -kaukosäätimestä pariliitännän voi poistaa pitämällä kaikkia kolmea painiketta alhaalla yli kuusi sekuntia.

V: TV-sovitin 3.0:n laitepariksi voi yhdistää Oticon-kuulokojeita rajoituksetta.

V: Oticon-kuulokojeet voidaan yhdistää vain yhden TV-sovitin 3.0:n laitepariksi. Jos käyttäjä haluaa suoratoistaa eri TV-sovitin 3.0 -laitteesta, täytyy laitepari muodostaa uudelleen.

A: Pariliitännän voi poistaa painamalla punaista painiketta TV-sovitin 3.0:n takaa kuuden sekunnin ajan.

V: TV-sovitin 3.0:n toiminta-alue on jopa 15 metriä, mutta se riippuu olosuhteista ja ympäristöstä.

V: Pariliitäntöjä ei voi itse poistaa kuulokojeista. Sen voi tehdä vain kuuloalan ammattilainen Genie 2 -ohjelmistolla.

V: Kyllä, molemmat Oticon-kuulokojeet on yhdistettävä laitepariksi erikseen.

V: Oticon-kuulokoje voidaan liittää yhteensä 10 laitteen pariksi. Yksi yhteys on kuitenkin varattu TV-sovitin 3.0:lle.