Oticon-kuulokojeiden yhteensopivuus

Täältä voit lukea yhdistettävyysratkaisuista, joita kuulokojeesi tukevat.

Oticon-kuulokojeet

Seuraavat Oticon-kuulokojeet ovat Made for iPhone®,
iPad® ja iPod touch® sekä yhteensopivia
Android™-laitteiden kanssa:

Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Kaikki mallit paitsi CIC ja IIC

Katso luettelo yhteensopivista Apple-laitteista

Katso luettelo yhteensopivista Android-laitteista

Katso luettelo yhteensopivista Oticon-sovelluksista

Katso luettelo yhteensopivista Oticonin langattomista lisävarusteista

Yhteensopivuus Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch kuulokojeille ja Oticon app:eille.

• iPad-mallit

iPad Pro 11-tuumainen (2018)

iPad (6. sukupolvi)

iPad Pro 12,9-tuumainen (2. sukupolvi)

iPad Pro 10,5-tuumainen

iPad (5. sukupolvi)

iPad Pro 9,7-tuumainen

iPad Pro 12,9-tuumainen

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4. sukupolvi)

• iPhone-mallit

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone 5

• iPod-mallit

iPod touch (6. sukupolvi)

iPod touch (5. sukupolvi)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. sukupolvi)

*Apple watch on yhteensopiva vain Oticon On App:n kanssa, joka asennettu älypuhelimeen.

Kuulokojeet voidaan yhdistää suoraan iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin, joten voit suoratoistaa ääntä, esim. puhelut, musiikin stereona, videoäänet ja audiokirjat suoraan kuulokojeisiisi.

• Kuulokojeet ovat yhteensopivia laitteille, jotka käyttävät iOS 10.3 tai uudempi.
Oticon ON App on yhteensopiva laitteille, jotka käyttävät iOS 10.3 tai uudempi. Oticon Opn kuulokojeet vaativat ohjelmiston 6.0 tai uudemman HearingFitnessiä varten. Oticon Siya kuulokojeet vaativat ohjelmiston 1.0 tai uudempi.
Oticon RemoteCare App on yhteensopiva iPhone 5s tai uudempi. Vaatimuksena iOS 11.0 tai uudempi. Oticon Opn kuulokojeet vaativat ohjelmiston 6.0 tai uudempi. Oticon Siya kuulokojeet vaativat ohjelmiston 1.0 tai uudempi.

Yhteensopivuus Oticon kuulokojeiden ja Oticon app:ien kanssa

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

• Muut

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

• Kuulokojeet ja Oticon ON App ovat yhteensopivia edellä mainittujen laitteiden kanssa. Suosittelemme, että Android kannettavat laitteesi käyttävät Android OS versiota 8.0 (Oreo) tai uudempi. Oticon Opn kuulokojeet vaativat ohjelmiston 6.0 tai uudemman HearingFitnessiä varten. Oticon Siya kuulokojeet vaativat ohjelmiston 1.0 tai uudempi.

Yhteensopivat Oticon app:it

Oticon ON -sovellus

Oticon ON -sovelluksen ominaisuudet:

• kaukosäädin
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

Järjestelmä- ja ohjelmistovaatimukset:

Apple laitteet: iOS 10.3 tai uudempi.
Android laitteet: Android OS, versio 8.0 (Oreo) tai uudempi.
Oticon Opn S -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 7.0 tai uudempi HearingFitnessiä varten.
Oticon Opn kuulokojeet: Laiteohjelmisto 6.0 tai uudempi HearingFitnessiä varten.
Oticon Siya kuulokojeet: Laiteohjelmisto 1.0 tai uudempi.

Vinkki iPadin käyttäjille:

Kun lataat Oticon ON -sovellusta iPadille, etsi sanalla Oticon ja käytä suodatinta: vain iPhone.

Tietoa Apple Watchin käyttäjille:

Apple Watch tukee äänenvoimakkuuden säätämistä sekä ohjelman vaihtamista.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare App

Järjestelmä- ja ohjelmistovaatimukset:

Apple-laitteet: iOS 11.0 tai uudempi. Vain iPhone 5s tai uudempi.
Oticon Opn kuulokojeet: Ohjelmisto 6.0 tai uudempi.
Oticon Siya kuulokojeet: Ohjelmisto 1.0 tai uudempi.

Download Oticon ConnectLine app in iTunes

Yhteensopivat Oticon langattomat lisälaitteet

ConnectClip

ConnectClip toimii suoraan Oticon kuulokojeittesi kanssa ja sitä voidaan käyttää Oticon ON App:in kanssa.

Kannettavan laitteen ja lisävarusteen vaatimukset:

Bluetooth 2.1 +EDR tai uudempi.

Muut Oticon lisävarusteet:

• Remote control 3.0 -kaukosäädin
• TV-sovitin 3.0
• Puhelinsovitin 2.0 (vaatii ConnectClipin)
• BTD 800 USB-sovitin (vaatii ConnectClipin)

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc.:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.