Täältä näet, mitkä puhelimet, tablettilaitteet ja kuulokojeiden lisävarusteet ovat yhteensopivia kuulokojeidesi kanssa.
Valitse omat kuulokojeesi ja laite, josta haluat tietoa, alla olevista avattavista valikoista.

Kuulokojeet

Valitse kuulokojeet
En tiedä, mitkä kuulokojeet minulla on

En tiedä, mikä kuulokoje minulla on

Löydät yleensä kuulokojeen tyypin näistä paikoista:

• kuulokojeista
  • kuulokojeiden kotelosta tai suojuksesta
  • kuulokojeiden ostopaikasta saamastasi kuitista

Jos et löydä kuulokojeiden tyyppiä mistään näistä, kysy kuuloalan ammattilaiselta tai audiologilta. Löydät sinua lähimmän kuulokeskuksen täältä.

Mobiililaite

Valitse puhelin/tablettilaite
Miksi laitteeni ei ole luettelossa?

Miksi laitteeni ei ole luettelossa?

Oticon pyrkii yleensä yhteensopivuuteen mahdollisimman monien laitteiden kanssa. Jos laitteesi ei ole luettelossa, se johtuu siitä, ettemme ole testanneet sitä. Laitteesi todennäköisesti kuitenkin toimii kuulokojeidemme ja sovellustemme kanssa, jos se täyttää seuraavat kriteerit:

• Android OS 8.0 tai uudempi
  • iOS 13 tai uudempi

Muussakin tapauksessa laitteesi saattaa toimia, mutta ei ehkä kaikilta toiminnoiltaan.

• Jos sinulla on Android OS 7.0 tai vanhempi, katso usein kysytyt kysymyksemme
  • Jos sinulla on iOS 12 tai vanhempi, käy App Storessa® tavalliseen tapaan

Suosittelemme aina käyttämään käyttöjärjestelmän uusinta versiota.

Jos et pysty käyttämään sovelluksiamme, voit ohjata kuulokojeitasi niihin koskematta Oticon ConnectClipin avulla. Sen avulla voit myös suoratoistaa äänen Bluetooth-laitteista.

Poista kaikki
Haluan puhelimeni äänet suoraan kuulokojeisiini
Suoratoisto
Kuulokojeet
Lisävarusteet
Sovellukset
Puhelimet/tablettilaitteet
Näytä ei yhteensopivat
yhteensopiva
Kuulokojeet
Mikään kuulokoje ei ole yhteensopiva valintasi kanssa.
Lisävarusteet
Mikään lisävaruste ei ole yhteensopiva valintasi kanssa.
Sovellukset
Mikään sovellus ei ole yhteensopiva valintasi kanssa.
Puhelimet/tablettilaitteet
Mikään laite ei ole yhteensopiva valintasi kanssa.
YHTEENSOPIVA
EI YHTEENSOPIVA
Ei suoratoistoa
Näytä kaikki
Piilota
tai uudempi
Vaatii Androidin
Vaatii Streamer Pro
Vaatii iOS
Vaatii Bluetooth- yhteyden