Oticon-kuulokojeiden yhteensopivuus

Täältä voit lukea yhdistettävyysratkaisuista, joita kuulokojeesi tukevat.

Oticon-kuulokojeet

Seuraavat Oticon-kuulokojeet ovat Made for iPhone®,
iPad® ja iPod touch® -laitteita, ja ne ovat yhteensopivia
Android™-laitteiden kanssa:

Oticon Xceed
Oticon Xceed Play
Oticon Opn Play
Oticon Opn S
Oticon Opn
Oticon Siya
Kaikki mallit paitsi CIC ja IIC.

Katso lista yhteensopivista Apple-laitteista

Katso lista yhteensopivista Android-laitteista

Katso lista yhteensopivista Oticon-sovelluksista

Katso lista yhteensopivista Oticonin langattomista lisävarusteista

Yhteensopivuus Oticon Made for iPhone, iPad, iPod touch kuulokojeille ja Oticon app:eille.

• iPad-mallit

iPad Pro 11-tuumainen (2018)

iPad (6. sukupolvi)

iPad Pro 12.9-tuumainen (2. ja 3. sukupolvi)

iPad Pro 10.5-tuumainen

iPad (5. sukupolvi)

iPad Pro 9.7-tuumainen

iPad Pro 12.9-tuumainen

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

iPad Air

iPad mini 2

iPad mini

iPad (4. sukupolvi)

• iPhone-mallit

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone SE

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone 5s

• iPod-mallit

iPod touch (6. sukupolvi)

iPod touch (5. sukupolvi)

• Apple Watch*

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. sukupolvi)

*Apple watch on yhteensopiva vain Oticon On App:n kanssa, joka asennettu älypuhelimeen.

Kuulokojeet voidaan yhdistää suoraan iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin, joten voit suoratoistaa äänet, kuten esim. puhelut, musiikki stereona, videoäänet ja äänikirjat, suoraan kuulokojeisiisi.

• Kuulokojeet ovat yhteensopivia laitteiden kanssa, joissa on iOS 11 tai uudempi.
Oticon ON -sovellus on yhteensopiva laitteiden kanssa, joissa on iOS 11 tai uudempi. Oticon Opn -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 6.0 tai uudemman, Oticon Opn S ja Oticon Play -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 7.0 tai uudemman HearingFitnessiä varten. Oticon Xceed -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 8.0 tai uudemman. Oticon Xceed Play -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 8.0 tai uudemman. Oticon Siya -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 1.0 tai uudemman.
Oticon RemoteCare -sovellus on yhteensopiva iPhone 5s:n tai uudemman kanssa. Sovellus ei tue iPad Pro 9.7 Model A1673:ta ja iPod touchia. Vaatimuksena on iOS 12.0 tai uudempi. Oticon Opn -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 6.0:n tai uudemman.

Yhteensopivuus Oticon kuulokojeiden ja Oticon app:ien kanssa

• Samsung

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy J3 (2016) Model: SM-J320VPP

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) Model: SM-J530F

• Google

Google Pixel

Google Pixel XL

Google Pixel 2

• Sony

Sony Xperia XA

Sony Xperia XZ

Sony Xperia Z5 Premium

Sony Experia XZ 3

• Muu

Motorola Nexus 6

HTC M9

HTC 10

Huawei P10

LG G5

LG Nexus 5x

LG G6

HTC U12 plus

Xiaomi MI Mix3

Kuulokojeet ja Oticon ON -sovellus ovat yhteensopivia yllä mainittujen laitteiden kanssa. Suosittelemme, että kannettavat Android-laitteesi käyttävät Android OS versiota 8.0 (Oreo) tai uudempaa. Oticon Opn -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 6.0 tai uudemman, Oticon Opn S ja Oticon Play -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 7.0 tai uudemman HearingFitnessiä varten. Oticon Xceed -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 8.0 tai uudemman. Oticon Xceed Play -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 8.0 tai uudemman. Oticon Siya -kuulokojeet vaativat laiteohjelmiston 1.0 tai uudemman.

Yhteensopivat Android-laitteet Oticon RemoteCare -sovellukselle: Kannettavan Android-laitteesi on käytettävä Android OS versiota 8.0 (Oreo) tai uudempaa. Yhteensopiva Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S7, HTC U12 plus ja Xiaomi MI Mix3 kanssa.

Yhteensopivat Oticon app:it

Oticon ON-sovellus

Oticon ON-sovelluksen ominaisuudet:

• Kaukosäädin
• HearingFitness
• Tinnitus SoundSupport
• IFTTT

Järjestelmä- ja ohjelmistovaatimukset:

Apple-laitteet: iOS 11 tai uudempi.
Android-laitteet: Android OS versio 8.0 (Oreo) tai uudempi.
Oticon Opn S -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 7.0 tai uudempi HearingFitnessiä varten.
Oticon Opn Play -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 7.0 tai uudempi HearingFitnessiä varten.
Oticon Opn -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 6.0 tai uudempi HearingFitnessiä varten.
Oticon Xceed -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 8.0 tai uudempi.
Oticon Xceed Play -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 8.0 tai uudempi.
Oticon Siya -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 1.0 tai uudempi.

Vinkki iPad-käyttäjille:

Kun lataat Oticon ON -sovellusta iPadille, etsi sanalla Oticon ja käytä suodatinta: vain iPhone.

Tietoa Apple Watch -käyttäjille:

Apple Watch tukee äänenvoimakkuuden säätämistä ja ohjelman vaihtamista.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 android

Oticon RemoteCare -sovellus

Järjestelmä- ja ohjelmistovaatimukset:

Apple-laitteet: iOS 12.0 tai uudempi.

Android-laitteet: Android OS versio 8.0 (Oreo) tai uudempi.

Yhteensopivat kuulokojeet:

Oticon Xceed, Oticon Xceed Play, Oticon Opn™*, Oticon Opn Play, Oticon Opn S™, Oticon Siya

* Oticon Opn -kuulokojeet: Laiteohjelmisto 6.0 tai uudempi.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Yhteensopivat Oticon langattomat lisälaitteet

ConnectClip

ConnectClip toimii suoraan Oticon kuulokojeittesi kanssa ja sitä voidaan käyttää Oticon ON App:in kanssa.

Kannettavan laitteen ja lisävarusteen vaatimukset:

Bluetooth 2.1 +EDR tai uudempi.

Muut Oticon lisävarusteet:

• Remote control 3.0 -kaukosäädin
• TV-sovitin 3.0
• Puhelinsovitin 2.0 (vaatii ConnectClipin)
• BTD 800 USB-sovitin (vaatii ConnectClipin)

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc.:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Oticon CROS

voi lähettää äänisignaalia seuraaviin Oticon-kuulokojeisiin:

• Oticon Opn S 1 miniRITE T

Oticon Opn S 2 miniRITE T

Oticon Opn S 1 miniRITE

Oticon Opn S 2 miniRITE

Oticon Opn S 1 miniRITE R

Oticon Opn S 2 miniRITE R

Oticon Opn S 1 BTE PP

Oticon Opn S 2 BTE PP

• Oticon Xceed 1 BTE SP

Oticon Xceed 2 BTE SP

Oticon Xceed 3 BTE SP

Oticon Xceed 1 BTE UP

Oticon Xceed 2 BTE UP

Oticon Xceed 3 BTE UP

• Oticon Opn Play 1 miniRITE T

Oticon Opn Play 1 miniRITE

Oticon Opn Play 1 miniRITE R

Oticon Opn Play 1 BTE PP

• Oticon Xceed Play 1 BTE SP

Oticon Xceed Play 2 BTE SP

Oticon Xceed Play 1 BTE UP

Oticon Xceed Play 2 BTE UP