Avaa ovet maailmaan

Oticon Opn Play™ tarjoaa nuorille pitkälle kehittyneitä kuulokojeita ja lisävarusteita. Jatkuva yhteys 360° äänimaailmaan helpottaa osallistumista jokapäiväisiin kuuntelutilanteisiin. Lisäksi Bluetooth® low energy -teknologia mahdollistaa saumattoman yhdistettävyyden lempilaitteisiin.

Oticon Opn Play antaa jatkuvasti tarkkaa tietoa ympärilläsi olevista äänistä niin istuessasi kahvilassa, liikkuessasi ulkona kuin puhuessasi puhelimeen. Tämä pieni ja huomaamaton kuulokoje on niin nopea ja dynaaminen, että se pystyy seuraamaan kaikkien ystäviesi puhetta myös heidän puhuessa samanaikaisesti.

Katso miten Oticon Opn Play sopii elämääsi

Oticon Opn Playn ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa luonnollisen 360° kuulemiskokemuksen jopa haastavissa ja meluisessa ympäristössä. Se auttaa havaitsemaan, mistä puhe ja äänet tulevat. Se auttaa tunnistamaan eri ääniä. Se auttaa erottamaan puheen hälystä. Ja se auttaa seuraamaan useaa puhujaa samanaikaisesti.

Oticon Opn Play on hyvin pieni ja huomaamaton kuulokoje, joka on saatavana useana eri värinä. Voit häivyttää kuulokojeesi ihonvärisiisi tai hiusten värisiisi tai saada ne erottumaan näkyvästi muiden asusteittesi tavoin. Vaikka kuulokoje ei olekaan täysin näkymätön, sen voi piilottaa niin, että vain harvat huomaavat sen.

Tutustu kuulokojemallien valikoimaan

Kuulokojeesi toimivat kuulokkeina

Puhuessasi puhelimeen, kuunnellessasi Spotifyta tai katsoessasi YouTubea laitteesi on yhdistetty saumattomasti Oticon Opn Playn kanssa. Koska kuulokojeessa hyödynnetään matalan energian Bluetooth-yhteyttä, voit suoratoistaa korkealaatuista stereoääntä älypuhelimestasi, tablettilaitteestasi tai muista laitteista – Oticon Opn Play muuntuu korkealaatuisiksi langattomiksi kuulokkeiksi.

Tutustu yhdistettävyysvaihtoehtoihin

Handsfree-puhelut JA etämikrofoni

ConnectClip muuntaa Oticon Opn Play -kuulokojeet handsfree-kuulokkeeksi

ConnectClip on tyylikäs laite, joka suoratoistaa puhelut kaikista nykyaikaisista matkapuhelimista kuulokojeeseen – Bluetooth® low energy -teknologian avulla.

Etämikrofonitilassa ConnectClip suoratoistaa puheen langattomasti jopa 20 metrin etäisyydestä. Laite vain kiinnitetään sen henkilön puseroon, jota haluat kuunnella. Nyt sinun ei enää tarvitse istua luokan eturivissä, ja kuulet paremmin kentällä urheiluvalmentajasi ohjeet.

Lue lisää ConnectClipin ominaisuuksista


ON App

Kuulokojesovellus, joka antaa uusia mahdollisuuksia

Oticon ON -sovelluksella voit helposti ja huomaamatta hallita kuulokojettasi. Voit säätää äänenvoimakkuutta, muuttaa ohjelmia ja hallita yhteyksiä muihin laitteisiin kuten televisioon ja tietokoneeseen. Sovelluksessa on myös ”etsi kuulokojeeni” -toiminto.

Oticon ON -sovelluksessa voit lisäksi ottaa käyttöön OpenSound Boosterin, joka parantaa puheesta selvän saamista hyvin meluisessa ympäristössä.

Oticon ON -kuulokojesovellus on saatavana iPhone- ja Android-laitteisiin.

Lisätietoa Oticon ON -sovelluksesta

Kuulokojeesi voivat huomaamatta kertoa sinulle, kun joukkueesi tekee maalin!

Oticon Opn Play on ensimmäinen Internetiin liitettävä lapsille sopiva kuulokoje. ON-sovelluksen avulla voit linkittää muita Internetiin yhdistettyjä laitteita. Sovelluksessa käytetään IFTTT (IF This Then That) -palvelua, jossa voit helposti muodostaa kaikki tarvitsemasi yhteydet. Haluatko saada viestin, kun paristo on vähissä? Tai huomaamattoman merkkiäänen saatuasi tekstiviestin? Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Tutustu Internetiin liitetyn kuulokojeen tarjoamiin mahdollisuuksiin

Lataa kuulokojeesi yön aikana

Oticon Opn Play on saatavana ladattavana kuulokojeena. Voit siten aloittaa päivän aina täynnä virtaa.
Kehittynyt litiumioniteknologia takaa kuulokojeen huolettoman käytettävyyden koko päivän, mukaan lukien suoratoisto Bluetooth low energy -yhteydellä.*

Tutustu ladattaviin Oticon-kuulokojeisiin

Litiumioniakun suorituskyky vaihtelee kuulonaleneman, elämäntavan ja suoratoistokäytön määrän mukaan.

Etsi sinua lähellä oleva kuuloalan asiantuntija

Voit keskustella Oticon Opn Playsta lähelläsi olevan valtuutetun Oticonin kuuloalan ammattilaisen kanssa.

Löydä kuulokeskus