Oticon SafeLine™

Kuulokojeen turvanauha

Harrasta aktiivisesti kuulokojeiden kanssa

•  kuulet äänet keskeytyksettä koko päivän

•  vältät kuulokojeiden katoamisen ja rikkoutumisen

•  saat mielenrauhan 

Oticon SafeLine kiinnittää kuulokojeen pidikkeellä kaulukseen ja estää kojetta katoamasta tai rikkoutumasta. Voit nauttia kuulemisesta luottaa siihen, että kuulokojeet ovat turvassa. Kuulonaleneman ei tarvitse rajoittaa elämää.

Pidä kaikki aistit terävinä eri tilanteissa

Aistimaailmasi rajoittuu, jos joudut ottamaan kuulokojeet pois. Kun harrastamme ja teemme sitä, mistä nautimme, haluamme kaikkien aistien toimivan.

Oticon SafeLine on turvanauha, joka mahdollistaa kuulokojeiden pitämisen koko päivän ajan.

Kuulokojeen turvanauha lapsille

Lapselle on tärkeää tiedostaa ympäristö ja olla läsnä hetkessä. Hän tarvitsee kaikkia aistejaan erityisesti liikkuessaan, kuten leikkipuistossa touhutessa, jalkapalloa kavereiden kanssa pelatessa tai metsässä juoksennellessa. SafeLine-turvanauhaa käyttävä lapsi voi heittäytyä täysillä mukaan menoon ja unohtaa pitävänsä kuulokojeita.

 

Kuulokojeiden turvanauha aikuisille

Kuuloaisti lisää harrastuksista saatavaa nautintoa, olipa kyse kenttäpeleistä, maastossa patikoinnista tai kuraisten polkujen kiitämisestä maastopyörällä. SafeLinen ansiosta voit nauttia hetkestä tarvitsematta muistuttaa itseäsi jatkuvasti kuulokojeiden varomisesta.

 

Haluatko hankkia kuulokojeen turvanauhan?

Etsi lähin kuuloalan erikoisliikkeesi

Helppokäyttöinen

 • 1

  Kiinnitä turvanauhan renkaat kuulokojeisiin


 • 2

  Kiinnitä SafeLine paidan kaulukseen

 • 3

  Laita kuulokojeet päälle


Tee elämästä huolettomampaa

SafeLine parantaa elämänlaatua, olipa kyse sinusta, kumppanistasi, lapsestasi tai vauvastasi. SafeLinen käyttäjän ei tarvitse tehdä valintaa, haluaako hän kuulla vai suojella tärkeitä kuulokojeitaan. SafeLine-turvanauhoilla kiinnitetyt kuulokojeet antavat vapauden nauttia kaikista harrastuksista kuulosta luopumatta.

SafeLinea käyttäessäsi sinun ei tarvitsee muistuttaa itseäsi jatkuvasti kuulokojeiden varomisesta. Pidike pitää kuulokojeet turvassa, jolloin voit olla valppaampi, enemmän mukana hetkessä ja keskittyä paremmin harrastuksiisi.

SafeLine auttaa myös vähemmän liikkuvia ihmisiä ehkäisemään kuulokojeiden tahattoman kadottamisen pidikettä käyttämällä.


Turvallinen, helppo ja kestävä

SafeLine-nauhoissa on korkeimpien turvanormien mukainen turvaominaisuus, jonka ansiosta nauha irtoaa, jos se kiristyy liikaa. Nauha on helppo kiinnittää jälkeenpäin taas takaisin. Tämä ominaisuus puuttuu monista kaulan ympärillä pidettävistä nauhoista.

SafeLine täyttää kansainvälisten lakien ja standardien kuulokojeiden turvalukoille asettamat turvallisuusvaatimukset. Kaikki materiaalit ovat hypoallergeenisia ja bioyhteensopivia. SafeLinen kaulukseen kiinnitettävä pidike on helppokäyttöinen eikä jätä sormia puristuksiin.

*SafeLinea voidaan käyttää kaikkien Oticonin BTE-, miniRITE- ja designRITE-kuulokojemallien kanssa

 • Miksi lapsen kuulolla on niin suuri merkitys

  Lue, miksi äänet ovat niin tärkeitä lapsen kehityksen kannalta

 • Löydä kuulokeskus

  Kuuloalan ammattilainen voi tutkia kuulosi ja suosittelee sinulle sopivaa ratkaisua.

 • Kuulokojeet

  Oticonin kuulokojeet auttavat ihmisiä – niin lapsia kuin aikuisia – osallistumaan kaikkeen, mitä elämä tarjoaa.

 • Tuki vanhemmille

  Vanhempana voit helpottaa lapsesi elämää paljon.