Edistykselliset 
ladattavat
kuulokojeet

Oticonin ladattavat kuulokojeet tarjoavat ladattavien akkujen helppouden, mullistavan avoimen kuulemiskokemuksen sekä loistavan yhdistettävyyden muihin laitteisiin.

Tarjoamme ladattavia kuulokojeita Oticon Opn S™ -tuoteperheessä aikuisille ja Oticon Opn Play™ -tuoteperheessä lapsille.

Lataa se yöllä koko päivän kestävään käyttöön

Oticonin ladattavien kuulokojeiden käytön aloittaminen ei voisi olla helpompaa – ja voit unohtaa paristojen vaihtamisen. Lataus hoituu siten, että Oticonin ladattavat kuulokojeet laitetaan helposti latausasemaan yöksi. Aamulla ne ovat täysin latautuneita koko päivän kestävään käyttöön, myös suoratoistoon.*


* Litiumioniakun suorituskyky vaihtelee kuulonaleneman, elämäntavan ja suoratoistokäytön määrän mukaan.

  • Open sound booster

Virtaa koko päiväksi. Joka päivä

Oticonin ladattavien kuulokojeiden avulla heräät jokaiseen päivään täynnä virtaa.

Edistynyt litiumioniakkuun perustuva teknologia varmistaa, että voit mukavasti nauttia koko päivän kestävästä käytöstä, myös suoratoistosta. Bluetoothin energiaystävällinen teknologia antaa mahdollisuuden yhdistää kuulokoje televisioon, älypuhelimeen ja moniin muihin laitteisiin.

Huippunopea kuulokojeiden lataus

Oticonin ladattavat kuulokojeet on suunniteltu elämääsi; laitat kuulokojeet lataukseen illalla ja aamulla olette valmiina uuteen päivään. Kuulokojeiden täyteen lataamiseen menee vain kolme tuntia, joten ne ovat valmiita paljon ennen aamun sarastusta.

Jos unohdat ladata yöllä, nopea 30 minuutin lataus antaa kuusi tuntia lisää käyttöaikaa.

Oticonin helppokäyttöinen kuulokojeen latausasema

  • Liitä latausasema virtalähteeseen integroidun kaapelin avulla.

  • Helppo asettaa yhdellä kädellä – siinä ei ole avattavaa kantta, eikä kuulokojeita tarvitse laittaa pois päältä.

  • Aseta kuulokojeet latausportteihin aloittaaksesi automaattisen induktioon perustuvan latauksen.

  • Hillittyjen LED-merkkivalojen avulla näet lataustilan ensi silmäyksellä, mutta valot eivät kuitenkaan valaise makuuhuonettasi.

Näin helposti lataus hoituu

video-login 

Latausasema joka sopii elämääsi

Oticonin latausasema on pohjoismaista designia parhaimmillaan: se on yksinkertainen, tyylikäs ja käytännöllinen. Teimme kovasti töitä, jotta saimme suunniteltua latausaseman, jota on helppokäyttöinen, sitä on ilo käyttää ja joka näyttää hyvältä yöpöydälläsi.


  • Helppokäyttöinen
  • Helppo puhdistaa
  • Näyttää hyvältä

Tehokas ja luotettava akku

Litiumioniakkuun perustuva teknologia edustaa ladattavien akkujen uusinta sukupolvea, joka on tunnettu kyvystään varata enemmän latausta kuin ladattavien akkujen aikaisemmat tyypit.

Niitä on käytetty pitkään mobiililaitteissa kuten puhelimissa ja tableteissa sekä langattomissa laitteissa. Nyt olemme onnistuneesti saaneet litiumioniakut kuulokojeisiin.Voit hankkia ladattavat kuulokojeet, jotka kestävät joka latauksella pidempään kuin aiemmat ladattavat kuulokojeet.

  • Korkealaatuinen kuulokojeemme antaa aikuisille ainutlaatuisen avoimen kuulemiskokemuksen. Langaton ja energiaystävällinen 2,4 GHz:n Bluetooth-teknologia tarjoaa saumattoman yhdistettävyyden muihin laitteisiin.

  • Korkealaatuinen lapsille tarkoitettu kuulokojeemme antaa ainutlaatuisen avoimen kuulemiskokemuksen. Langaton ja energiaystävällinen 2,4 GHz:n Bluetooth-teknologia tarjoaa saumattoman yhdistettävyyden muihin laitteisiin.

Etsi lähin Oticonin kuulokojeiden ammattilainen

Löydä kuulokeskus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluatko tietää lisää ladattavista kuulokojeista?

Katso usein kysytyt kysymykset