Oticon Opn™ -kuulokojeet – ladattavilla akuilla

Ainutlaatuiset Oticon Opn -kuulokojeet antavat hämmästyttävän luonnollisen kuulemiskokemuksen, sillä ne tukevat aivoja niiden luonnollisella tavalla ymmärtää ääniä. Nyt kuulokojeet ovat ladattavia. Voit herätä aamulla tietäen, että kojeissa on virtaa koko päiväksi – eikä sinun tarvitse enää koskaan vaihtaa paristoja.

Katso tyypillinen päivä ladattavien Oticon Opn kuulokojeiden kanssa.

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=5427765947beb2918096b8253a56b0bd&source=embed&photo%5fid=17859679" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Miksi valita ladattavat Oticon Opn -kuulokojeet?

Löydä lähin kuulokeskuksesi

Miksi ladattavat kuulokojeet ovat hyvä ajatus?

  • Varmempi – laitat vain kuulokojeet laturiin yöksi ja heräät aamulla kojeet täyteen ladattuina

  • Kätevämpi – ei enää paristojen vaihtoa muutaman päivän välein eikä paristokotelon availua

  • Tehokkaampi – säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä, kun et osta satoja paristoja vuodessa

Entä jos akuista loppuu virta?

Vaikka akuissa on runsaasti virtaa koko päiväksi, voit silti käyttää tavallisia kuulokojeiden paristoja, jos akut joskus tyhjenevät.

Saatat joku päivä unohtaa ladata akut. Voi tulla sähkökatko. Ehkä yövyt suunnittelematta muualla kuin kotona. Ladattavissa Oticon Opn -kuulokojeissa voi aina käyttää varavaihtoehtona tavallisia kuulokojeiden paristoja, kiitos hybriditeknologian. Avaat vain paristokotelon ja laitat tavalliset paristot.

Oticon Opn – ainutlaatuinen avoin äänikokemus

Perinteiset kuulokojeet rajaavat kuulemistasi. Ne antavat tunnelimaisen kuulon. Se tarkoittaa, että sinun täytyy kääntää katse kohti kuuntelemaasi.

Oticon Opnilla kuulet äänet kaikkialta ympäriltäsi – myös hälyssä, kuten ravintolassa tai vilkkaalla kadulla. Voit kuunnella ihmisiä, jotka puhuvat, päätä kääntämättä ja valita itse, mihin kohdistaa huomio. Koska pystyt kuulemaan äänet kaikkialta ympäriltäsi tarvitsematta keskittyä niin paljoa, olet valppaampi ja säästät energiaa. Et väsy yhtä helposti ja pystyt muistamaan paremmin*.

Lue lisää avoimesta äänikokemuksesta

* Oticon Opn 1, Le Goff et al. 2016

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Usein kysytyt kysymykset