ConnectClip

Langaton mikrofoni ja kuulokkeet samassa

Tee Oticon Opn™ -kuulokojeistasi ConnectClipin avulla langattomat stereokuulokkeet ja soita puheluja kädet vapaina tai suoratoista musiikkia älypuhelimesta. Tai kuuntele kauempana olevaa puhujaa käyttämällä ConnectClipiä etämikrofonina. Voit käyttää ConnectClipiä myös huomaamattomana kaukosäätimenä kuulokojeillesi.

ConnectClip muuntaa kuulokojeet langattomiksi stereokuulokkeiksi

Siirrä minkä tahansa nykyaikaisen älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ääni suoraan molempiin korviisi ConnectClipin avulla. ConnectClip yhdistää kuulokojeesi elektroniisiin laitteisiin Bluetooth®-yhteydellä, ja se toimii myös keskustelumikrofonina, joka poimii oman puheesi. Kuulokojeet muuntuvat langattomiksi kuulokkeiksi, ja voit nauttia handsfree-vapaudesta kaikkine hyötyineen.

Laadukas ääni mahdollistaa musiikin suoratoiston mistä tahansa laitteesta suoraan korviisi. Stereona kuuluva ääni on vivahteikas, ja pystyt kuulemaan enemmän yksityiskohtia vähemmällä vaivalla.

ConnectClip toimii myös etämikrofonina. Voit antaa sen puhujalle ja kuulla hänen äänensä selkeänä suoraan kuulokojeistasi.

Nauti puheluista kädet vapaina

Puhelinkuulokkeiden käyttö kuulokojeiden kanssa voi olla hankalaa, mikä on harmillista, jos haluat käyttää käsiä johonkin muuhun, kuten auton ajamiseen, ruuanlaittoon tai kiinni pitämiseen linja-autossa.

ConnectClip välittää puhelun suoraan kuulokojeisiin, ja sen sisäinen mikrofoni poimii oman puheesi selkeänä soittajalle. Melunvaimennustoiminto varmistaa, että äänesi kuuluu selkeänä, vaikka olisit hälyisessä paikassa.

Haluatko kokeilla ConnectClipiä?

Ota yhteyttä lähimpään kuuloalan ammattilaiseen

Etämikrofoni auttaa kuulemaan tärkeät asiat

Joskus voi olla hankalaa erottaa luennoitsijan sanoja tai saada selvää kaikesta, mitä ystävä puhuu ravintolassa. Ratkaisu voi löytyä etämikrofonista. Siitä on apua erityisesti meluisissa tilanteissa tai kun puhuja on jonkin matkan päässä.

Anna ConnectClip puhujalle huomaamattomaksi mikrofoniksi, niin kuulet hänen äänensä suoraan Oticon Opn -kuulokojeistasi. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi

 • luennoilla ja luokkatilanteissa
 • kuunneltaessa puheita häissä, syntymäpäivillä ja vuosijuhlissa
 • autossa
 • baarissa tai hyvin hälyisessä ravintolassa
 • töissä esityksiä kuunnellessa

Kaikki matkapuhelimen käyttäjät voivat hyötyä ConnectClipistä

ConnectClip tuo Opn-kuulokojeiden käyttäjille uusia ominaisuuksia riippuen puhelimen mallista.

Soita videopuheluja Bluetooth-mikrofonilla

ConnectClip muodostaa puhelimeen, tietokoneeseen tai tablettiin Bluetooth-yhteyden. Sen avulla voit käyttää videopuhelupalveluja, kuten Skypeä tai Facetimea, ja pitää yhteyttä perheeseen ja työtovereihin. Oticon Opn -kuulokojeissa sinulla on valmiina korkealaatuiset stereokuulokkeet, ja ConnectClip toimii mikrofonina.

Anna lapsesi kuulla enemmän

Jos lapsellasi on soveltuvat Oticon-kuulokojeet, voit käyttää ConnectClipiä etämikrofonina, joka lähettää äänen suoraan lapsen korviin.

Oticon ConnectClip on ihanteellinen hankalissa tilanteissa, joissa lapsi tarvitsee enemmän apua kuulemiseen, kuten puhujan ollessa kaukana tai näköyhteyden puuttuessa.

 • Leikkipuistossa

 • Auton takapenkillä

 • Luokkahuoneessa

 • Lastenrattaissa

Keskustele tietokoneen kautta

 • Suoratoista ääntä ConnectClipin avulla kuulokojeisiisi, kun keskustelet Skypen, Lyncin tai muun palvelun kautta.

 • Kuulet soittajan äänen suoraan kuulokojeissa menettämättä silti ympäristön ääniä.

Jos laitteessasi ei ole Bluetoothia, voit käyttää pientä, mutta kestävää USB-sovitintamme.

Kaukosäädä Opn-kuulokojeitasi

Voit käyttää ConnectClipiä kaukosäätimenä. Se tarkoittaa, että voit säätää Opn-kuulokojeidesi äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmaa tai kytkeä kojeen päälle ja pois ConnectClipillä.

Katso kaikki yhdistämiseen suunnitellut lisätarvikkeet

Tekniset tiedot

Mikrofonin kantama:

Etämikrofonina käytettäessä ConnectClip voi yltää Oticon Opn -kuulokojeisiin jopa 20 metrin etäisyydeltä.

Bluetooth-USB-sovitin:

ConnectClip voidaan yhdistää tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen, jossa ei ole toimivaa Bluetooth-yhteyttä, Oticonin USB-sovitinta käyttämällä. Kantama on tällöin noin 10 metriä laitteesta.

Koko:

53 x 27 x 18 mm

Paino:

27 grammaa

 

 

 • ConnectClip teini-ikäisille

  Kuulet opettajan äänen suoraan Oticon Opn -kuulokojeista tarvitsematta istua eturivissä.

 • Kuulokojeen sovellus

  Ohjaat Oticon Opn -kuulokojeita puhelinsovelluksella: säädä voimakkuutta, vaihda ohjelmia ja paljon muuta.

 • Etsi lähin kuuloalan asiantuntijasi

  Koulutettu ammattilainen voi tutkia kuulosi ja suunnitella hoidon, joka sopii juuri sinun elämäntyyliisi.

 • Ensimmäinen päivä kuulokojeen käyttäjänä

  Löydä uudelleen ääniä, joita et ole kuullut pitkään aikaan, ja huomaa, miten kiinnität taas enemmän huomiota ympäristöösi.