Amigo FM
-luokkahuonejärjestelmä

Säilytä itsevarmuutesi

Oticon Amigo -luokkahuonejärjestelmä

Oticon Amigo -FM-järjestelmä on silta opettajan ja lapsen välillä. Se parantaa merkittävästi signaalikohinasuhdetta lähettämällä signaalin suoraan lapsen kuulokojeisiin.

Oticon Amigon edut:
• parempi puheesta selvän saaminen luokkahuoneessa
• erittäin luotettava järjestelmä, jonka vastaanottimen LED-merkkivalosta näet, että lapsi saa selkeän signaalin
• lujatekoiset lähettimet, jotka on tehty kestämään

FM-järjestelmässä opettajan ääni johdetaan hänen käyttämäänsä mikrofoniin, ja signaali lähetetään sitten lähettimen kautta vastaanottimeen, joka on sijoitettu joko suoraan lapsen kuulokojeisiin tai välittäjälaitteeseen. 

FM-järjestelmän osat:
• mikrofoni
• lähetin
• vastaanotin

Lue lisää ConnectLinestä

Oticon Amigo -tuotteet

Opettajat haluavat käyttää aikansa opettamiseen, eivät monimutkaisten FM-järjestelmien setvimiseen.
Oticon Amigo FM tekee elämästä helppoa. Opettaja vain kytkee lähettimen päälle, kiinnittää mikrofonin ja aloittaa opetuksen.

FM-vastaanottimen ja lähettimen LED-valot kertovat opettajalle, että järjestelmä toimii ja oppilaat kuulevat hänen äänensä.

 • Amigo T30/T31 -FM-lähetin

  Opetusympäristöön soveltuvat FM-lähettimet Amigo T30 ja T31 ovat erittäin lujatekoisia ja kestävät hyvin arjen haasteet.

  Ne tarjoavat vakaan signaalin, LED-merkkivalon, näytön, joka vahvistaa suoritetut toimet, ja useita mikrofonivaihtoehtoja, joista opettaja voi valita parhaan tyyliinsä ja tilanteen mukaan.

 • Amigo R12G2 -FM-vastaanotin

  Tämä erillinen vastaanotin kiinnitetään kuulokojeen alareunaan. Amigo R12G2:n muoto ja väri sulautuvat saumattomasti kuulokojeeseen niin, että muodostuu yksi yksikkö.

 • Amigo Star

  FM-lähetin on suunniteltu auttamaan lapsia keskittymään paremmin luokassa. Lapsilla on normaali kuulo, mutta muita kuunteluhaasteita. Luokassa keskittyminen onnistuu antamalla lapsen kuulla opettajan ääni suoraan korvaan. Amigo Star on yksilöitävissä niin, että se istuu mukavasti lapsen korvalle.

children listening

Amigo FM -lähettimet

Opettajat haluavat käyttää aikansa opettamiseen, eivät monimutkaisten FM-järjestelmien setvimiseen. Amigo-lähettimet tekevät elämästä helppoa. Opettaja vain kytkee lähettimen päälle, kiinnittää mikrofonin ja aloittaa opetuksen. Lähettimet lähettävät opettajan äänen suoraan oppilaalle, jolloin melu, etäisyys ja kaikuminen eivät ole enää esteenä lapsen kuulemiselle.