Säilytä itsevarmuutesi

Lasten ja nuorten voi olla vaikea kuulla opettajan ääntä meluisissa luokkahuoneissa ja luentosaleissa. Amigo FM on suunniteltu auttamaan lapsia etäisyyden ja melun aiheuttamien vaikeuksien voittamisessa ja kuulemaan puheesta mahdollisimman paljon.

Yksi täydellinen, integroitu FM-järjestelmä luokkahuoneeseen

Oticonin Amigo FM-järjestelmä kuroo umpeen etäisyyden opettajan ja oppilaan väliltä ja parantaa merkittävästi signaali-melu-suhdetta lähettämällä äänisignaalin suoraan lapsen korviin.

FM-järjestelmään sisältyy:
• mikrofoni
• lähetin
• vastaanotin.

FM-järjestelmässä opettaja kantaa mikrofonia, joka poimii tämän puheen, ja lähettää sen äänisignaalina lähettimen kautta vastaanottimeen, joka on asetettu joko lapsen kuulokojeeseen tai Streamer Pro:hon

Streamer Pro:n käyttö
Jos käytät ConnectLinea, voit yhdistää laajan valikoiman FM-vastaanottimia suoraan Streamer Pro:hon, suoratoistaen FM-signaalia vastaanottimesta molempiin korviin. Suosittelemme Amigo FM-vastaanotinta.

Lue lisää ConnectLinesta

Amigo FM - etuja joka sormelle

Parempaa puheen ymmärrystä

Selkeää, autenttista äänenlaatua optimaalista puheesta selvää saamista ja parantunutta puheen tunnistamista varten – Oticon Sensei VoicePriority i

Huomaamattomat vastaanottimet

Huomaamattomat vastaanottimet pysyvät paikoillaan – joko kuulokojeisiin kiinnitettyinä tai Streamer Prossa.

Täysin yhteensopiva

Täysin yhteensopivat kuulokojeet, sisäkorvaistutteet ja luuankkuroidut kuuloratkaisut

Erittäin luotettava

– vastaanottimen LED-merkkivalo vahvistaa, että lapsen vastaanottama signaali on selkeä, auttaen sekä opettajaa että oppilasta.

Yksinkertaisuus

Intuitiivinen, helppokäyttöinen ja yksinkertainen, paikan päällä liittäminen – tietokoneita ja ylimääräisiä johtoja ei tarvita

Kestävä ja suunniteltu kestämään.

Amigo FM:n korvatason vastaanottimilla on kaikista FM-järjestelmistä pienin energiankulutus.

Sensei - täydellinen FM-kumppani

Oticon Senseihin integroitu VoicePriority i ™ säätää automaattisesti saapuvan FM-signaalin vahvistusta, jotta sen puhe-melu-suhde on optimaalinen lapsen korvassa. Tämä kehittynyt, adaptiivinen FM-strategia reagoi heti melutasojen muutoksiin ja takaa näin ollen tasaisen puheen havainnoinnin lapsen sijainnista huolimatta. Mitä enemmän lapsi saa selvää puheesta, sitä paremmat mahdollisuudet hänellä on oppia.

Lapset oppivat koulussa merkittävän osan toisiltaan – sekä keskusteluiden välityksellä että ohimennen kuultuna. VoicePriority i:n avulla opettajan ääni vahvistetaan ilman, että lasta ympäröivistä äänistä saatava informaatio menetetään. Varmistaaksemme, että lapsi ei menetä yhtäkään sanaa, kun huomio siirtyy opettajasta muihin oppilaisiin, Voice Priority i käynnistyy ja menee pois päältä lähes välittömästi, lapsen korvan melutasosta riippuen.

Lue lisää lapsiystävällisistä kuulokojeista

Amigo FM-vastaanottimet

Korvatasolla olevat vastaanottimet kiinnitetään kuulokojeiden pohjaan. Vastaanottimen muoto sulautuu saumattomasti kuulokojeen muotoiluun muodostaen tiiviin kokonaisuuden.

 • Turvallinen liitäntä

  Amigo FM-vastaanottimet kiinnitetään korvantauskojeiden pohjaan. Ei tarvetta työkaluille. Amigo-vastaanottimia on saatavilla useissa eri väreissä, jotka sopivat kuulokojeiden väreihin.

 • Luotettava

  Vastaanotin on osa äärimmäisen luotettavaa järjestelmää. LED-merkkivalo vahvistaa, että lapsen kuulokoje vastaanottaa FM-signaalin, mikä helpottaa sekä opettajan että oppilaan työtä.

 • Laaja FM-yhteensopivuus

  Amigo FM-vastaanotin soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien yleisimpien FM-lähettimien kanssa. Tämän ansiosta voit vapaasti valita lapsellesi parhaiten sopivan kuulokojeen.

children listening

Amigo FM-lähettimet

Opettajat haluavat keskittyä opetukseen – eivät monimutkaisten FM-järjestelmien käyttämiseen. Amigo-lähettimet tekevät kaikesta helpompaa. Käyttäjät voivat vain laittaa virran päälle, kiinnittää mikrofonin ja aloittaa oppitunnin. Lähetin välittää opettajan puheen suoraan oppilaan korvaan, poistaen melun, etäisyyden ja jälkikaiun luomat esteet, jotka voivat vaikeuttaa kuulemista.

Children being helped by teacher

Amigo Star – koulun uusin tähti

Luokassa tapahtuu koko ajan jotain, ja kaikenlainen taustahäly voi olla erittäin häiritsevää lapsille – erityisesti kuunteluvaikeuksista kärsiville. 

Amigo Starilla voidaan auttaa lasta säästämään energiaansa, jotta tämä voi keskittyä tärkeimpään – oppimiseen.

Amigo Star on viimeisin lisämme Amigon FM-perheeseen. Se on suunniteltu auttamaan normaalisti kuulevia lapsia, joilla on vaikeuksia kuunnella, keskittymään paremmin luokassa.

• Sulava integraatio: integroitavissa Amigon FM-järjestelmään tai mihin tahansa käytössä olevaan FM-järjestelmään

• Mukava ja huomaamaton: saatavilla useissa eri väreissä sekä erikokoisilla letkuilla ja tipeillä

• Intuitiivinen ja helppokäyttöinen: aseta korvaan, laita päälle, synkronoi ja aloita

• Kestävä: pudotus- ja vedenkestävä

 • Koululainen (7–12-vuotias)

  Koulun aloittaminen on merkittävä tapahtuma lähes kaikissa lapsiperheissä. Lue, miten tukea koululaista onnistumaan opinnoissa ja sosiaalisissa suhteissa.

 • Tuki vanhemmille

  Tutustu vanhemmille tarkoitettuihin resursseihin, kommunikointitekniikoihin, seuraavan kuulokeskuskäynnin aiheisiin jne.

 • Tuotetuki

  Lue ConnectLinen käytöstä, sovittimien asentamisesta ja tutustu langattomien lisätarvikkeiden tukeen.

 • Oticon-kuulokojeet lapsille

  Tutustu lapsille tarkoitettuihin kuuloratkaisuihimme, jotka on suunniteltu lievästä vaikeaan ja erittäin vaikeaan kuulonalenemaan.