Keskity olennaiseen ja nauti oppimisesta Oticon-kuulokojeiden kanssa.

Suoratoistamalla opettajan ja medialaitteiden äänet kuulokojeisiin pystyt keskittymään paremmin ja vähennät häiritsevää taustamelua luokassa.

Katso, miten voit helpottaa kuulemista oppitunneilla Oticon-kuulokojeiden kanssa.

Valitse ensin, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun.

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme, miten selvittää, onko sinulla Bluetooth-kuulokojeet

Kuulokojeet, joissa on Bluetooth

EduMic välittää opettajan äänen suoraan korviisi, minkä lisäksi voit yhdistää sen luokkahuoneen valmiisiin FM-järjestelmiin ja suoratoistaa äänen älytaululta, tietokoneelta tai tablettilaitteelta kuulokojeisiin.

Lue lisää Oticon EduMicistä täältä.

Katso, löytyykö vastaus täältä

Muodosta yhteys opettajaan oppituntien aikana Amigo R2 -FM-vastaanottimella

Jos olet opiskelija ja tarvitset kuulokojeita kuullaksesi paremmin oppitunneilla tai luennolla, voit muodostaa kätevästi yhteyden opettajaan käyttämällä FM-vastaanotinta, kuten Amigo R2:ta. Tarvitset ensin Oticon Streamer Pron kuuloalan ammattilaiselta, joka ohjelmoi sen kuulokojeiden laitepariksi.

Edut sinulle:

Kuulet opettajan äänen suoraan korvissasi kuulokojeiden kautta myös etäältä.

Edut opettajalle:

Käyttämällä FM-lähetintä tai mikrofonia opettaja voi luottaa siihen, että kuulet hänet tarvitsematta korottaa ääntä.

Streamer Prossa on sisäänrakennettu eurooppalainen liitin ja se voidaan yhdistää FM-vastaanottimeen suoratoistamaan ääni molempiin kuulokojeisiin.

Lue lisää Streamer Prosta täältä.

Streamer Pro voi muodostaa yhteyden useimpiin yleisiin FM-vastaanottimiin, mutta parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään sitä luokkahuoneessa Amigo R2 -FM-vastaanottimen kanssa.

Aloita katsomalla nämä ohjevideot:

Striimaatko ääntä kuulokojeisiin Streamer Pron kautta? Nyt voit käyttää puhelinta kaukosäätimenä Oticon ConnectLine -sovelluksen avulla.

Oticon ConnectLine helpottaa elämää

Seuraa, valitse ja ohjaa useita äänilaitteita sekä säädä kuulokojeen asetuksia yhdestä paikasta.

Lataa Oticon ConnectLine ja ohjaa kuuntelukokemustasi yhdestä helppokäyttöisestä koontinäytöstä puhelimesi ruudulta.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple logo, iPhone, iPad ja iPhone touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.