Selvitä, kuinka voit liittää kuulokojeesi tietokoneeseen tai tablettiin

Suoratoista ääntä langattomasti ja laadukkaasti tietokoneestasi tai tablettilaitteestasi

Olipa kyse musiikista, audiosta tai keskusteluista – Oticon-kuulokojeet yhdistyvät tietokoneesi tai tablettilaitteesi kanssa ja tarjoavat mukaansatempaavan ja laadukkaan stereoäänikokemuksen.

Yhdistä Oticon-kuulokojeet tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen ja nauti korkealaatuisesta äänestä suoraan korvissasi.

Valmiina aloittamaan?

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun:

Tarvitsetko apua? Tarkista kuulokojeittesi mukana tulleesta Käyttöohjeista, ota yhtettä audionomiisi tai lue vinkkimme asian ratkaisemiseksi

Haluatko yhdistää MAC-tietokoneeseen?
Katso, kuinka MAC-tietokone yhdistetään kuulokojeisiisi

Kuulokojeet, joissa on Bluetooth

Tee kuulokojeista langattomat kuulokkeet ja striimaa ääni tietokoneesta tai tablettilaitteesta suoraan korviisi Oticon ConnectClipillä

ConnectClip tekee kuulokojeista korkealaatuiset stereokuulokkeet ja toimii samalla mikrofonina.

Jos tietokoneesi tai tablettilaitteesi ei tue Bluetooth-teknologiaa, voit yhdistää ConnectClipin tietokoneeseen käyttämällä USB-sovitinta.

Katso alta ohjeet, miten voit tehdä kuulokojeista kuulokkeet ja välittää oman äänesi selkeänä takaisin tietokoneen tai tablettilaitteen kautta ConnectClipin avulla.

Haluatko kysyä ConnectClipistä?

Katso, löytyykö vastaus täältä

Kuulokojeet, joissa ei ole Bluetoothia

Äänen suoratoisto tietokoneesta tai tablettilaitteesta kuulokojeisiin ilman Bluetoothia

Jos kuulokojeissasi ei ole Bluetooth-teknologiaa, voit yhdistää ne tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen käyttämällä Oticon Streamer Prota.

Saat Streamer Pron kuuloalan ammattilaiselta, joka ohjelmoi sen kuulokojeidesi laitepariksi.

Voit yhdistää Streamer Pron tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen kahdella tavalla:

1. Langattomasti – jos tietokoneessa tai tablettilaitteessa on Bluetooth-teknologia

2. Miniliitinkaapelilla – jos Bluetoothia ei ole

Lisätietoa äänen suoratoistosta kuulokojeisiin Oticon Streamer Pron kanssa löydät täältä.

Streamer Pron yhdistäminen langattomasti Bluetoothia tukevan tietokoneen laitepariksi

Monissa tietokoneissa ja tablettilaitteissa on sisäänrakennettuna Bluetooth, jolla saadaan langaton yhteys laitteen ja Streamer Pron välille. Langattomaan suoratoistoon käytettävät laitteet täytyy määrittää Streamer Pron laitepariksi.

Katso lyhyt ohjevideo:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=98efcf7d322e57935e37d69f41640c6f&source=embed&photo%5fid=13003685" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Tietokoneen tai tablettilaitteen yhdistäminen Streamer Pron laitepariksi Bluetooth-teknologialla

Ongelmia Bluetooth-laiteparin muodostamisessa? Voit yhdistää tietokoneen tai tablettilaitteen myös Streamer Pron kautta miniliitinkaapelilla tai käyttämällä Bluetooth-sovitinta.

Katso lisätietoja alta.

Haluatko yhdistää Streamer Pron tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen ilman Bluetoothia?

Monissa tietokoneissa on sisäänrakennettu Bluetooth-teknologia, mutta osa käyttää edelleen muita tapoja siirtää ääni kuulokkeisiin.

Jos haluat yhdistää Streamer Pron tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen ilman Bluetoothia, voit tehdä sen kahdella tavalla:

1. kytkemällä Streamer Pron laitteeseesi miniliitinkaapelilla

2. asentamalla laitteeseesi Bluetooth-sovittimen (esim. Sennheiser BTD800 USB-sovittimen) ja yhdistämällä sen Streamer Pron laitepariksi.

Katso lisätietoa näistä kuvitetuista ohjeista.

*Varmista, että olet lukenut sovittimen käyttöoppaan ennen asennusta: se siirtyy todennäköisesti parinmuodostustilaan heti, kun se kytketään USB-liittimeen.  Varmista myös, että Streamer Pro on parinmuodostustilassa ennen sovittimen kytkemistä.

Haluatko kysyä Streamer Prosta? Tarvitsetko enemmän apua?

Lisätietoa äänen suoratoistamisesta kuulokojeisiin Oticon Streamer Pron kanssa löydät täältä.

Käytä älypuhelintasi kaukosäätimenä

Suoratoistatko ääntä kuulokojeisiisi Streamer Pron kautta? Jos vastaus on kyllä, voit käyttää puhelintasi kaukosäätimenä Oticon ConnectLine -sovelluksen kanssa.

Oticon ConnectLine helpottaa elämää
Pyyhkäise, katso, valitse ja ohjaa useita audiolaitteita sekä hallitse kuulokojeittesi asetuksia yhdestä ja samasta paikasta.

Lataa Oticon ConnectLine, ja voit päättää, mitä ja milloin haluat kuulla ohjaamalla kuulokojeitasi yhdestä helppokäyttöisestä näytöstä älypuhelimessasi.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad, Mac ja Mac logo ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki, Android™, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.