Julkisten tilojen kuuntelusilmukat, jotka tunnistat universaalista merkistä, auttavat kuulemaan äänen selkeänä.

Tänä päivänä moniin julkisiin tiloihin, kuten elokuvateattereihin, teattereihin, kirkkoihin ja museoihin on asennettu silmukkajärjestelmä. Se tarkoittaa, että voit suoratoistaa äänen kuulokojeisiin ja kuulla paremmin, olipa kyse kulttuurielämyksestä tai oppimisesta.

Silmukkajärjestelmän lähettämä signaali voidaan poimia pienellä laitteella nimeltä induktiokela.

Joihinkin kuulokojeisiin on asennettu induktiokela valmiiksi, mutta ei kaikkiin. Voit kuunnella silmukkajärjestelmän ääntä kummassakin tapauksessa seuraamalla tämän sivun ohjeita.

Haluatko tietää, onko kuulokojeissasi jo valmiina induktiokela? Kuuloalan ammattilainen osaa kertoa tämän sinulle.

Kuulokojeet, joissa on induktiokela

Jos kuulokojeissasi on induktiokela, voit aloittaa äänen vastaanoton vain vaihtamalla induktiokelaohjelmaan.

Kuulokojeet, joissa ei ole induktiokelaa

Jos kuulokojeissasi ei ole induktiokelaa, voit silti kuunnella ääntä silmukkajärjestelmästä.

Tarvitset vain avuksi lisälaitteen – EduMicin tai Streamer Pron – sen mukaan, onko kuulokojeissasi Bluetooth®-teknologia.

Valitse, kumpi vaihtoehdoista pätee sinuun:

Tarvitsetko apua? Katso kuulokojeidesi mukana tulleet käyttöohjeet, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai lue vinkkimme, miten selvittää, onko sinulla Bluetooth-kuulokojeet

Jos kuulokojeissasi on Bluetooth-teknologia, voit kuunnella silmukkajärjestelmää EduMicin avulla.

EduMicissä on induktiokela, joka vastaanottaa äänen silmukkajärjestelmästä ja suoratoistaa sitten äänen korkeatasoisena korviisi kuulokojeiden kautta.

Yhdistettyäsi EduMicin kuulokojeiden laitepariksi:

1. Kun haluat kuunnella silmukan ääntä, sammuta EduMic ja paina sitten laitteen painiketta 10 sekunnin ajan, kunnes tilan merkkivalo muuttuu magentan väriseksi.

2. Kun haluat vaimentaa äänen suoratoiston, paina painiketta lyhyesti. Vaimennus poistetaan painamalla uudelleen.

3. Kun haluat lopettaa silmukan äänen kuuntelun, paina painiketta kahden sekunnin ajan, kunnes tilan merkkivalo sammuu.

Lue lisää Oticon EduMicistä täältä.

Katso, löytyykö vastaus täältä

ConnectLine Streamer Pron sisäänrakennetun induktiokelan ansiosta voit luoda yhteyden esimerkiksi teatterin, luentosalin ja elokuvateatterin silmukkajärjestelmään vain napin painalluksella. Lue lisää Streamer Prosta.

Kuulosilmukan kuuntelu aloitetaan ja päätetään seuraavasti:

1. Induktiokelan aktivoiminen ja äänen vastaanoton aloittaminen:

Aloita kuulosilmukan äänen kuuntelu painamalla Streamer Pron AUX-valitsinta noin kahden sekunnin ajan.

2. Kuulosilmukan kuuntelun päättäminen:

Kytke Streamer Pron induktiokela pois päältä ja lopeta äänen kuuntelu painamalla Streamer Pron AUX-valitsinta uudelleen.

Haluatko katsoa demon? Kätevä visuaalinen ohjeemme auttaa:

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=92925c1fd9a8531b721c7fb38681935f&source=embed&photo%5fid=13003676" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Streamer Pron puhelinkelan laittaminen päälle ja pois päältä

Striimaatko ääntä kuulokojeisiin Streamer Pron kautta? Nyt voit käyttää puhelinta kaukosäätimenä Oticon ConnectLine -sovelluksen avulla.

Oticon ConnectLine helpottaa elämää

Seuraa, valitse ja ohjaa useita äänilaitteita sekä säädä kuulokojeen asetuksia yhdestä paikasta.

Lataa Oticon ConnectLine ja ohjaa kuuntelukokemustasi yhdestä helppokäyttöisestä koontinäytöstä puhelimesi ruudulta.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple logo, iPhone, iPad ja iPhone touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.