Ohjeita

ConnectLine-sovelluksen käytön aloittaminen

Aloita ConnectLine-sovelluksen käyttö.
ConnectLine-sovellus toimii Streamer Pron kautta kaikkien Oticonin langattomien kuulolaitteiden kanssa.

ConnectLine-sovelluksen opas

ConnectLine-sovelluksen oppaassa käydään läpi

• parin muodostaminen
• streamerin käyttö oletuskuulokkeena
• ConnectLine-sovelluksen asentaminen
• sovelluksen yleistiedot
• sovelluksen toiminnot ja ominaisuudet
• asetukset
• vianmääritys.

Lue opas Apple-laitteille tai Android-laitteille

Katso, toimiiko Streamer Pro -laitteesi iPhonen, iPadin tai iPodin kanssa.

ConnectLine-sovellus iPhonelle, iPadille ja iPod touchille toimii seuraavien kanssa:
• Streamer Pro 1.3 A
• Streamer Pro 1.2 App

Voit selvittää, onko laitteesi jokin näistä, tarkistamalla Streamer Pron pohjassa olevan sarjanumeron. Jos sarjanumeron toinen merkki on ”A”, laitteesi toimii iPhonen, iPadin ja iPod touchin ConnectLine-sovelluksen kanssa. Jos laitteesi pohjassa ei ole sarjanumeroa, se tarkoittaa todennäköisesti, että laite on vanhempaa mallia eikä toimi iPhonen, iPadin ja iPodin kanssa.

Jos Streamer Pro on vanhempaa versiota, käy tapaamasta paikallista kuuloalan ammattilaista. Hänen kauttaan saat uusimman Streamer Pron, joka tukee iPhonea, iPadia ja iPod touchia.

ConnectLine App on yhteensopiva iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus:n, iPhone 7:n, iPhone SE:n, iPhone 6s Plus:n, iPhone 6s:n, iPhone 6 Plus:n, iPhone 6:n, iPhone 5s:n, iPhone 5c:n, iPhone 5:n, 9.7-tuuman iPad Pro:n, 12,9-tuuman iPad Pro:n, iPad Air 2:n, iPad Air, iPad:n (4. sukupolvi), iPad mini 4:n, iPad mini 3:n, iPad mini 2:n, iPad minin, ja iPod touch:n (5. ja 6. sukupolvi) kanssa. Lisäksi sovellus vaatii Streamer Pro 1.2 App -yhteyslaitteen tai uudemman. Kun lataa ConnectLine App-sovelluksen iPad:iin, etsi iPhone app-sovelluksia App Storesta. ConnectLine App Android-puhelimiin ja -tabletteihin vaatii Streamer Pro -yhteyslaitteen, jonka ohjelmaversio on 1.3 tai uudempi. Ole ystävällinen ja lue lisää yhteensopivuudesta www.oticon.fi/support.

Katso, toimiiko Streamer Prosi älypuhelimen tai Android-tabletin kanssa.

ConnectLine-sovellus Android-älypuhelimille ja -tableteille toimii kaikkien Pro Streamer -versioiden kanssa:
• Streamer Pro 1.3 A
• Streamer Pro 1.2 App (kun laiteohjelmistoksi päivitetty 1.3)
• Streamer Pro 1.1 (kun laiteohjelmistoksi päivitetty 1.3)
• Streamer Pro 1 (kun laiteohjelmistoksi päivitetty 1.3)

Android-älypuhelinten ja -tablettilaitteiden ConnectLine-sovellus toimii Android-versiossa 4.x ja uudemmissa. Streamer Pro vaatii laiteohjelmistopäivityksen 1.3, jotta sitä voidaan käyttää Android-laitteiden ConnectLine-sovelluksen kanssa.

Voit tarkistaa Streamer Pron laiteohjelmiston näin:

1. Sammuta streamer.
2. Paina sekä virta- että TV-painiketta* yhden sekunnin ajan.
3. Katso, mitkä valot Streamer Prossa palavat.

* Paina TV-painiketta niin, että näet TV-painikkeen valon.

Laiteohjelmistoversio

Merkkivalot

1.0 firmware-version-10-visual-indicator
 1.1  firmware-version-11-visual-indicator
 1.2  firmware-version-12-visual-indicator
 1.3  firmware-version-13-visual-indicator

Esimerkki: Jos TV- ja MIC-painikkeen valo syttyy, Streamer Prossa on laiteohjelmisto 1.2. Se täytyy päivittää ennen kuin sitä voidaan käyttää Android-laitteiden ConnectLine-sovelluksen kanssa. Jos Streamer Pron laiteohjelmisto on vanhempi kuin 1.3 tai et ole varma, mikä Streamer Pro sinulla on, käy tapaamassa paikallista kuuloalan ammattilaista. Kuuloalan ammattilainen voi päivittää Streamer Prohon uusimman laiteohjelmiston.

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.