Oticon Opn™ – Made for iPhone -kuulokoje

Yhteydessä maailmaan

Oticon Opn on liitettävissä suoraan iPhoneen®, joten voit käyttää puhelinta kuten kaikki muutkin. Käytä kuulokojettasi stereokuulokemikrofonina puhelinkeskusteluissa tai suoratoista musiikkia suoraan kuulokojeeseesi. Voit hallita äänenvoimakkuutta ja vaihtaa ohjelmasta toiseen napauttamalla.

TV ja musiikki

Muuta kuulokojeesi langattomiksi stereokuulokkeiksi ja nauti suosikkiohjelmistasi haluamallasi äänenvoimakkuudella. TV-sovittimen voi liittää lähes mihin tahansa audiolaitteeseen mukana toimitetuilla kaapeleilla. TV:n stereoääni suoratoistuu suoraan kuulokojeeseesi enintään 15 metrin etäisyydeltä.

Langattomat puhelut ja langaton ääni

Oticon Opn -kuulokojeet voivat toimia langattomina kuulokkeina puhelimelle, tabletille tai tietokoneelle ConnectClipin avulla.

ConnectClip suoratoistaa puhelinkeskustelun kuulokojeisiin, joten voit puhua kädet vapaina, missä oletkin. Toimii lähes kaikkien matkapuhelinten kanssa. Voit myös muodostaa langattoman yhteyden kannettavaan tietokoneeseen tai tablettiin ja soittaa videopuheluita Skypellä – tai vain toistaaksesi musiikin ja äänet kuulokojeisiin.

Lankapuhelimien kanssa ConnectClip käyttää puhelinsovitinta. Kun puhelin soi, painat vain ConnectClipiä. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös vastataksesi.

ConnectClip on saatavissa vuoden 2017 jälkipuolella.

Kaukosäädin

Tämän autonavaimen kokoisen pienen laitteen avulla voit hallita Oticon-kuulokojettasi helposti ja huomaamattomasti. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmasta toiseen tai laittaa kuulokojeen pois päältä.

Mahdollisuuksien maailma

Oticon Opn on maailman ensimmäinen kuulokoje, joka voi muodostaa yhteyden Internetiin IFTTT-verkon (IFTTT.COM) kautta.

Haluatko valojen syttyvän automaattisesti, kun kytket kuulokojeesi päälle? Haluatko saada ilmoituksen kuulokojeeseesi, kun joku on ovellasi?

Käytä internetiin liitettyjä älylaitteita ja palveluja Oticon ON -sovelluksen kautta osana ITFF.com-verkkoa.

Katso miten se toimii

Luo omat yhteytesi

Oticon ON-sovellus

Oticon ON-sovelluksen avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmaa ja tarkistaa paristojen varauksen. Sovelluksessa on myös kätevä kuulokojeen hakutoiminto, neuvontatoiminto ja linkit käyttöohjeisiin.

Lataa Oticon ON-sovellus.

Download Tinnitus Sound App for iPhone   Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ja Apple Watch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

Yhteensopivuus

Oticon Opn ja Oticon ON -sovellus ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-tuumainen iPad Pro, 12,9-tuumainen iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini ja iPod touch (5. ja 6. sukupolvi). Laitteissa tulee olla iOS 9.3 tai uudempi. Sovellus tukee myös Apple Watchia. Kun lataat Oticon ON -sovellusta iPadiin, etsi iPhone-sovelluksia App Storesta. Oticon ON -sovellus on yhteensopiva Android™ 6.0 Marshmallow'ta tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden kanssa.

 • BrainHearing

  Aivot ovat kaikkein tärkein kuulokojeesi. Kerromme miksi

 • Ladattavat tiedostot ja tuki

  Ohjeet muun muassa kuulokojeen hoitamiseen ja puhdistamiseen sekä langattomien lisätarvikkeiden käyttöönottoon.

 • Löydä kuulokeskus

  Kuuloalan ammattilainen testaa kuulosi ja suosittelee sinulle sopivaa hoitoa.

 • Tekniset tiedot

  Tutustu Oticon Opnin teknisiin ominaisuuksiin ja niiden toimintaan.