Rikkaampi, ymmärrettävämpi äänimaailma

Oticon Opn™ perustuu uuteen Velox™-alustaan. Erittäin pieni, mutta tehokas siru tarjoaa ultranopean ja tarkan äänianalyysin ja prosessointitehon, joita tarvitaan tukemaan aivojen kykyä saada selvää äänistä.

Markkinoiden johtava tarkkuus 64 taajuuskaistalla takaa, että äänet ovat kuultavissa selkeinä ja tarkasti, jotta erotat puheen melusta.

Velox-alusta skannaa ympäristöä yli 100 kertaa sekunnissa ja käsittelee yli 1 200 miljoonaa laskutoimitusta sekunnissa. Se on riittävä nopea, jotta voit seurata usean henkilön kanssa käytäviä ja nopeasti muuttuvia keskusteluja meluisassa ympäristössä. Näin voit paikantaa haluamasi äänet, seurata niitä ja kohdistaa huomion niihin.

Kaksi yhteysjärjestelmää samassa kuulokojeessa

Luo suorat langattomat yhteydet ulkoisiin laitteisiin helposti ja äänenlaadusta tinkimättä.

TwinLink™-teknologian ansiosta kaksi erillistä yhteysjärjestelmää toimivat nyt ensimmäistä kertaa saman kuulokojeen kanssa. Yksi järjestelmä mahdollistaa kuulokojeidesi keskinäisen kommunikoinnin tarkan tilanhahmotuskyvyn saavuttamiseksi, jotta voit tunnistaa äänen tulosuunnan. Toinen järjestelmä puolestaan kommunikoi langattomasti ulkoisten laitteiden, kuten iPhonen®, älypuhelimien, TV:n, tietokoneiden ja muiden vastaavien laitteiden kanssa.

Saat käyttöösi molempien järjestelmien tarjoamat hyödyt: parempi kuuleminen sekä vaivaton liitettävyys pienellä virrankulutuksella.

Näin se toimii

Kuulet paremmin ja muistat enemmän vähemmällä vaivalla

OpenSound Navigator™ hallitsee tehokkaasti useita puheen ja melun lähteitä. Voit siis keskittyä keskusteluun, mutta pystyt silti seuraamaan ympärilläsi olevia ihmisiä ja tapahtumia. Näin voit kiinnittää huomiosi siihen, mitä milloinkin haluat kuunnella.

Perinteinen kuulokojeteknologia keskittyy edessä olevaan puhujaan ja sulkee kaikki muut äänet pois. OpenSound Navigator skannaa ympäristöäsi 100 kertaa sekunnissa. Se analysoi ja tasapainottaa jokaisen äänen yksitellen tehden niistä kuultavia, mutta ei häiritseviä. Näin voit nauttia täyteläisemmästä ja luonnollisemmasta äänimaailmasta.

Näin se toimii

Tinnitus SoundSupport™

Kaikki Oticon Opn -kuulokojeet pystyvät tuottamaan ääniä, jotka helpottavat tinnitusoireita

Tämä testattu äänigeneraattoriteknologia on nyt integroitu Oticon Opn -kuulokojeisiin. Edistyksellisissä kuulokojeissa on laaja valikoima tinnitusta helpottavia dynaamisia, silti rauhoittavia ääniä, kuten laajakaistaisia ääniä (valkoista, vaaleanpunaista ja punaista kohinaa) ja merellisiä luonnon ääniä. Voit säätää äänien voimakkuutta huomaamattomasti iPhone- tai Android-laitteella.

Lue lisää Tinnitus SoundSupport™ -toiminnosta


Speech RescueTM helpottaa keskustelun seuraamista

Korkeataajuuksisten äänien, kuten s:n, kuulematta jääminen voi vaikeuttaa puheesta selvänsaamista.

Koska monet huonokuuloiset eivät kuule korkeita taajuuksia, Speech Rescue LX madaltaa puheen korkeataajuuksisia osia. Näin myös äänet, joita ei normaalisti kuultaisi, voidaan kuulla selkeästi ja puheesta on helpompi saada selvää.

Katso kaikki Oticonin kuulokojevaihtoehdot

 

Ota keskustelut haltuun

Ota rennosti jopa vaativissa kuunteluympäristöissä. Paikallista äänet, seuraa niitä ja kohdista huomiosi ääniin, jotka haluat kuulla.

Spatial Sound™ LX säilyttää korvien välisen äänten tasoeron, jotta tunnistat ympäristösi äänten sijainnin ja suunnan paremmin. Tarkempi tilanhahmotuskyky auttaa havaitsemaan äänten tulosuunnan, jotta voit reagoida keskusteluihin ja ääniin luonnollisesti.

Näin se toimii

Räätälöity sinulle

Kuulet äänimaailman sellaisena kuin haluat.

YouMatic™ LX räätälöi avoimen äänikokemuksen yksilöllisten kuuntelumieltymystesi ja -tarpeidesi mukaan. Nauti entistä yksityiskohtaisemmasta äänimaailmasta ja korkeatasoisesta äänenlaadusta – juuri sellaisena kuin haluat.

Näin se toimii

Parempi puheen ymmärrys jopa meluisassa ympäristössä

Seuraa keskusteluja haastavissa ympäristöissä.

Speech Guard™ LX säilyttää kirkkaan ja läpinäkyvän äänenlaadun ja puheen yksityiskohdat, jotta ymmärrät puhetta paremmin melussa. Voit seurata niin hiljaisella kuin kovallakin äänellä käytyjä keskusteluja vähemmällä vaivalla jopa silloin, kun useampi puhuja kilpailee huomiostasi.

Näin se toimii

Parempi hiljaisen puheen ymmärtäminen

Parantaa hiljaisen puheen ymmärtämistä jopa 20 prosentilla ilman äänenvoimakkuuden lisäämistä.

70 prosenttia keskusteluista ja tilanteista sisältää hiljaisia ääniä, joita kuulovikaiset eivät usein kuule. Soft Speech Booster LX tekee hiljaisista äänistä kuuluvia ja parantaa hiljaisen puheen ymmärtämistä jopa 20 prosentilla.

Näin se toimii

Parempi äänenlaatu, vähemmän vääristymiä

Täyteläisempi kuuntelukokemus etenkin musiikkia kuunnellessasi tai osallistuessasi keskusteluun meluisassa ympäristössä.

Kun kuuntelet musiikkia tai juttelet ystävien kanssa vilkkaassa ja dynaamisessa ympäristössä (kuten juhlaillallisilla tai urheilutapahtumissa), puheen huiput ovat usein korkeammalla kuin mitä useimmat kuulokojeet pystyvät käsittelemään. Clear Dynamics laajentaa IDR-aluetta, jolloin voit nauttia paremmasta äänenlaadusta ilman vääristymiä jopa meluisassa ympäristössä.

Näin se toimii

Miellyttävät kuunteluolosuhteet ulkona

Sulkee tuulimelun tehokkaasti pois jopa keskustelun lomassa.

Nauti luonnosta ja mielenkiintoisista keskusteluista. Tuulimelunhallinta suojaa epämiellyttävältä tuulimelulta. Analysoi ympäristöä 500 kertaa sekunnissa tunnistaen ja vaimentaen tuulimelun välittömästi. Parantaa kuuntelumukavuutta jopa tuulisina päivinä.

Näin se toimii

Kirkas ääni ilman huolen häivää

Nauti kirkkaammasta äänestä ilman huolta ärsyttävästä ulinasta tai vinkumisesta myös arjen haastavissa tilanteissa, kuten halatessasi ystävää.

Feedback shield LX seuraa jatkuvasti ympäristöä ja vaimentaa häiritsevän ulinan tai vinkumisen. Voit nauttia selkeästä äänestä huolehtimatta rasittavasta kierrosta ja halata ystävääsi rohkeasti.

Näin se toimii

 • Parempi liitettävyys

  Käytä kuulokojettasi stereokuulokemikrofonina puhelinkeskusteluissa tai suoratoista musiikkia suoraan kuulokojeeseesi.

 • BrainHearing

  Aivot ovat kaikkein tärkein kuulokojeesi. Kerromme miksi.

 • Ladattavat tiedostot ja tuki

  Ohjeet muun muassa kuulokojeen hoitamiseen ja puhdistamiseen sekä langattomien lisätarvikkeiden käyttöönottoon.

 • Löydä kuulokeskus

  Kuuloalan ammattilainen testaa kuulosi ja suosittelee sinulle sopivaa hoitoa.