Television katselu

Opi kuinka käytät ConnectLinea, jotta voit nauttia TV-ohjelmista sellaisella äänenvoimakkuudella, josta myös muu perhe nauttii.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=3bd34d69c0b87003bb751f93daa8444b&source=embed&photo%5fid=12329102" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

ConnectLine ja Streamer Pro

ConnectLine-ratkaisun avulla voit katsoa televisiota haluamallasi äänenvoimakkuudella, samalla kun muu perhe voi pitää voimakkuuden eri tasolla. Ääni on täyteläinen ja luonnollinen ilman viiveitä, mikä tarkoittaa, että ääni vastaa TV-näytön kuvaa.

Lisätietoa Streamer Prosta:

Streamer Pro voidaan yhdistää muihin äänilähteisiin, kuten puhelimeen tai tietokoneeseen, ja sitä voidaan myös käyttää mikrofonina puhelimessa puhuttaessa tai yhdessä silmukkajärjestelmien kanssa elokuvissa ja teattereissa.

Lue lisää

Tarvitset:

ConnectLine TV- sovittimen

TV-sovittimen yhdistettynä televisioon

Streamer Pron

Streamer on henkilökohtainen kaukosäädin, jota pidät kaulassa. TV-sovittimeen liitettynä se poimii äänisignaaleja TV-sovittimesta ja lähettää ne molempiin korviin kuulokojeiden kautta.

• Television katselu

Kun streamerin ja sovittimen välille on muodostettu pariliitos, paina streamerin TV-painiketta, ja olet valmis nauttimaan suosikkiohjelmastasi.

• Kuule saapuva puhelu ja vastaa siihen katsoessasi TV:tä

Kun  lankapuhelin tai matkapuhelin soi, kuulet hälytyksen ja voit valita vastaatko puheluun vai hylkäätkö sen painamalla puhelin-painiketta.

• Vaihda helposti useamman TV:n välillä

Kun sinulla on TV-sovitin sekä olo- että makuuhuoneessa, paina sen sovittimen SelectMe-painiketta, josta haluat kuulla äänen.

Käytön aloitus

Sovittimen liittäminen televisioon

ConnectLine-televisiosovitin lähettää äänen suoraan kuulokojeeseen streamerin kautta. Voit muodostaa yhteyden televisioon neljällä tavalla:

1. SCART-kaapelilla
2. puhelinkaapelilla television äänilähdön kautta.
3. television kuulokeliitännän kautta.
4. TOSLINK-kaapelilla.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=6497ae6352f4d5a090eda0a1a7b26bf9&source=embed&photo%5fid=12329089" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]
Streamerin valmistelu television kuunteluun

Kun Streameriä käytetään ensimmäisen kerran TV-sovittimen kanssa, laitteista on muodostettava laitepari. Laitepari täytyy muodostaa vain kerran, eikä sitä yleensä tarvitse suorittaa uudelleen.

1. Laita Streamer aivan TV-sovittimen viereen (alle 30 sentin päähän).
2. Paina Streamerin Connect (Yhdistä) -painiketta viiden (5) sekunnin ajan, kunnes sininen valo alkaa vilkkua nopeasti.
3. Laitteet muodostavat yhteyden toisiinsa. Odota yhden minuutin ajan.
4. Minuutin kuluttua TV-sovitin on yhdistetty Streameriin, ja kytkentä on valmis. TV-sovittimen oranssi merkkivalo syttyy.

[iframe src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=7bf9e0a04b50b450c2254c0fbde18518&source=embed&photo%5fid=12329100" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.