Matkapuhelimen käyttäminen

Puhelun vastaanottaminen ja päättäminen
Matkapuhelimen soidessa kuulet hälytyksen kuulokojeessa, ja Streamer Pron puhelinpainike sekä Streamerin yläosassa oleva merkkivalo vilkkuu vihreänä. Vastaa puheluun painamalla puhelinpainiketta (A) lyhyesti.

Opi Streamer Pron perusteet
matkapuhelimen käytössä

Opastusvideot:

Laiteparin muodostaminen Streamer Prosta ja matkapuhelimesta:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=7afdffb923902e66d90528d20907b1f7&source=embed&photo%5fid=13003667" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Puheluun vastaaminen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=1fe9087d5afe55a7dd48acc36452c68f&source=embed&photo%5fid=13003674" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Puhelun soittaminen:

[iframe src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=b422c2c7957fee987a2e3b60cccab66d&source=embed&photo%5fid=13003658" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Lisätuki

Lisätietoa matkapuhelinten käytöstä Streamer Pron ja vanhempien versioiden kanssa on  täällä

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Yhteensopivuudesta

ConnectLine App on yhteensopiva iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus:n, iPhone 7:n, iPhone SE:n, iPhone 6s Plus:n, iPhone 6s:n, iPhone 6 Plus:n, iPhone 6:n, iPhone 5s:n, iPhone 5c:n, iPhone 5:n, 9.7-tuuman iPad Pro:n, 12,9-tuuman iPad Pro:n, iPad Air 2:n, iPad Air, iPad:n (4. sukupolvi), iPad mini 4:n, iPad mini 3:n, iPad mini 2:n, iPad minin, ja iPod touch:n (5. ja 6. sukupolvi) kanssa. Lisäksi sovellus vaatii Streamer Pro 1.2 App -yhteyslaitteen tai uudemman. Kun lataa ConnectLine App-sovelluksen iPad:iin, etsi iPhone app-sovelluksia App Storesta. ConnectLine App Android-puhelimiin ja -tabletteihin vaatii Streamer Pro -yhteyslaitteen, jonka ohjelmaversio on 1.3 tai uudempi. Ole ystävällinen ja lue lisää yhteensopivuudesta www.oticon.fi/support.