Kuulokojeen ja matkapuhelimen pariliitäntä

Oticon-kuulokojeilla on mahdollista yhdistää kuulokojeet suoraan matkapuhelimeen, jolloin äänet suoratoistetaan suoraan korviisi.

Valitse kuulokojettasi vastaava ohje

Mistä tiedät, onko kuulokojeessasi Bluetooth vai ei?
Tarkista kojeen käyttöohjeista, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen tai katso vinkkimme

Kuulokojeen ja iPhonen liittäminen laitepariksi

Jos kuulokojeessasi on Bluetooth-yhteys, se voidaan liittää suoraan iPhonen laitepariksi.

Laita kuulokojeesi päälle ja aseta se iPhonen lähelle
ja suorita seuraavat 5 vaihetta:

• 1. Asetukset

(VINKKI: Jos olet päivittänyt puhelimeesi iOS 13:n, voit ohittaa vaiheen 1 ja valita Käyttöavun suoraan Asetuksista)

• 2. Yleiset

• 3. Käyttöapu

• 4. Etsi & valitse

iPhone näyttää paikantamansa laitteet, joista voit valita omat kuulokojeesi.

• 5. Pariliitäntä

Jos sinulla on kaksi kuulokojetta, pariliitäntä tulee tehdä kumpaankin kuulokojeeseen.

Kuulokojeen ja matkapuhelimen liittäminen laitepariksi Streamer Pron avulla

Jos kuulokojeessasi ei ole Bluetooth-yhteyttä, se voidaan liittää älypuhelimesi laitepariksi Streamer Pron avulla.

Kuuloalan ammattilainen auttaa Streamer Pron pariliitäntäasioissa.