Käytöstä ja kuulokojeen tyypistä riippuen paristosta riittää kuulokojeeseen virtaa yleensä 3 - 10 päiväksi ennen kuin paristo täytyy vaihtaa.

Saatat kuulla kaksi piippausta, kun on aika vaihtaa paristo. Tämä ennakkovaroitus toistuu kohtuullisin väliajoin, kunnes paristo on tyhjä. Paristo voi loppua nopeasti ennakkovaroituksen jälkeen tai muutaman tunnin kuluessa.

Saatat kuulla neljä piippausta; tämä on viimeinen varoitus ennen kuin kuulokoje sammuu.

Kun olet asettanut uuden pariston, kuulokoje käynnistyy heti kun paristokotelo on suljettu. Käynnistyksen aikana soi melodia. Aseta kuulokoje välittömästi paikalleen, sillä se saattaa viheltää kädessä pidettäessä.

Kun kuulokoje ei ole käytössä, sammuta se avaamalla paristokotelo. Tällä tavalla säästät paristoa.

Tyhjä paristo on poistettava heti ja hävitettävä paikallisten määräysten mukaisesti. Muista, että paristot ja kuulokoje on pidettävä poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Kuinka

korvantauskojeen (BTE) paristo laitetaan paikoilleen

 • Irrota

  Avatkaa paristokotelo kokonaan auki. Poistakaa vanha paristo.

 • Poista tarra

  Poistakaa tarra uuden pariston +-puolelta.

 • Aseta

  Asettakaa uusi paristo paristokoteloon. Varmistakaa että paristo on +-napa ylöspäin.

 • Sulje

  Sulkekaa paristokotelo. Koje soittaa korvakappaleen kautta lyhyen melodian. Melodian kuulette pitämällä kuulokojeen korvaosaa korvanne lähettyvillä.

Vinkki: MultiTool-työkalua voidaan käyttää pariston vaihdossa. Käyttäkää työkalun magneettipäätä pariston käsittelyyn. MultiTool-työkalun saatte kuuloalan ammattilaiselta.

Jos pariston pinta on kostea, se pyyhitään kuivaksi ennen käyttöä. Pariston vaihtamisen jälkeen kestää muutaman sekunnin ennen kuin paristo toimii.

Näin vaihdetaan korvan takana pidettävän kuulokojeen paristo

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=874956ce336b0a3de3b0b43b8c352190&source=embed&photo%5fid=12781377" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Kuulokojeen paristot

Kuulokojeissa käytetään neljää eri sinkki-ilmaparistotyyppiä, joille jokaiselle on oma värikoodi paristopakkauksessa. Kuulokojeen käyttöohjeissa kerrotaan, minkä kokoisia paristoja on käytettävä.

Ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen saadaksesi selville, kuinka saat oikeat paristot kuulokojeeseesi. Kuulokeskuksesta saat myös Multitool-työkalun, joka helpottaa paristojen käsittelyä sekä kuulokojeen puhdistamista.

Löydä lähin kuulokeskuksesi

Pariston testaaminen

Jos kuulokoje kytkeytyy pois päältä, haluat ehkä tarkistaa, onko paristo loppunut. Se voidaan tehdä kahdella tavalla:

Paristontestaajalla
Aseta paristo paristontestaajan pinnalle. Varmista, että plus-napa (+) on ylöspäin. Liu'uta paristoa nuolen suuntaan ja katso tulos näytöstä.

Ilman paristontestaajaa
Laita paristo kuulokojeeseen, ja sulje paristokotelo. Sulje kuulokoje nyrkkiisi, ja pidä sitä korvaasi vasten. Jos kuulokoje vinkuu, paristo toimii.