Tutustu, miten liityt etätapaamiseen kuuloalan ammattilaisen kanssa ja miten saat kuulokojeet säädettyä etänä.

Tarvitseeko kuulokojeitasi säätää? Oticon Companion -sovelluksessa on RemoteCare-ominaisuus, jonka avulla voit olla yhteydessä kuuloalan ammattilaiseen mukavasti kotoa käsin.

Sovellus toimii kaikkien Oticonin Bluetooth®-kuulokojeiden kanssa ja on saatavana iPhone-, iPad- ja Android™-laitteisiin.

Katso lisätietoja yhteensopivuudesta

Katso Oticon RemoteCaren esittely

Oticon RemoteCarella voit säädättää Oticon-kuulokojeesi etäyhteydellä ja saada neuvontaa kuuloalan ammattilaiselta – kotoa poistumatta.

">video-about-oticon-remotecare

• > Saat ammattilaiselta neuvoja mukavasti kotoa käsin

Ota yhteys kuuloalan ammattilaiseen sinulle sopivasta paikasta*

*Huomioi, että Oticon RemoteCaren käyttö edellyttää sovelluksen teknisten vaatimusten täyttämistä ja paikallisten terveydenhuollon tietosuojalakien ja -asetusten noudattamista.
  • > Säädätä kuulokojeesi etäyhteydellä

Anna kuuloalan ammattilaisen hienosäätää kuulokojeesi etäyhteydellä

• > Optimoi kuulokojeiden säädöt tietyssä ympäristössä

Testaa uudet kuulokojeasetukset reaaliajassa ja omassa ympäristösi

• > Säästä matkustusaika klinikalle

Nauti turvallisesta ja kätevästä tavasta olla yhteydessä kuuloalan ammattilaiseen etänä

• Yhteensopivat kuulokojeet – katso tiedot yhteensopivuudesta

• Yhteensopiva mobiililaite – katso tiedot yhteensopivuudesta

• Vakaa Internet-yhteys, vähintään 1/1 Mbit/s, joka soveltuu sekä äänen että videon suoratoistoon. Tarkista internet-yhteytesi nopeus internet-palveluntarjoajaltasi.

• Sähköpostitili

Kun haluat muodostaa yhteyden kuuloalan ammattilaiseen Oticon RemoteCarea käyttämällä, lataa ensin Oticon Companion -sovellus mobiililaitteestasi. Toimi näin:

1. Mene Apple App Storeen tai Google Play Kauppaan ja etsi ”Oticon Companion”.

2. Asenna sovellus laitteeseesi tavalliseen tapaan.

3. Kun sovellus on asennettu, seuraa sovelluksen käyttöohjeita*, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun.

*Käyttöohjeet löytyvät myös sovelluksesta. Napauta Tervetuloa Oticon Companioniin -näytössä Tiedot ja tuki. Napauta sitten Käyttöohjeet, niin ohjeet aukeavat.

Oticon RemoteCaren usein kysyttyjen kysymysten sivulta löydät vastaukset yhteensopivuutta koskeviin kysymyksiin, ratkaisuja teknisiin ongelmiin ja paljon muuta.

Oticon RemoteCaren usein kysytyt kysymykset