Kuinka

korvakäytäväkoje puhdistetaan

Vahan muodostuminen on yksi kuulokojeiden korjaustarpeen tärkeimmistä syistä. Puhdistakaa kuulokojeenne varmistaaksenne, että ne toimivat.

Korvakäytävä tuottaa korvavahaa, jonka tärkeä tehtävä on suojata ja voidella korvaa. Mutta korvavahan muodostuminen on yksi kuulokojeiden korjaustarpeen tärkeimmistä syistä, koska vaha tukkii äänikanavan ja/tai ilmastointiaukon, mikä johtaa vääristyneeseen ääneen tai äänen puuttumiseen.

Kuulokojeet ovat tärkeä hankinta, ja ne ovat suunniteltu sekä luotettaviksi että kestäviksi. Käyttäkää muutama minuutti joka päivä niiden puhdistamiseen. Useimmissa kuulokojeissa on suoja tai muu vastaava tapa estämässä vaikun pääsyä laitteeseen. Tarkista vahasuoja ja vaihda tarvittaessa.

Opi, kuinka vahasuoja vaihdetaan.

Saatte kuulokojeenne vahasuojaan  liittyvät ohjeet kuuloalan ammattilaiselta.

Korvassa pidettävän korvakäytäväkojeen puhdistus

Pyyhkikää kojeen pinta puhtaaksi liinalla. Katso opastusvideo kuoren puhdistamisesta

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=d5ad992b9b17128b2ca1e39490230b6c&source=embed&photo%5fid=12781455" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Tarkempia ohjeita kuulokojeittesi puhtaanapidosta löydät täältä

Kuinka ilmastointiaukko ja äänikanava puhdistetaan

Puhdista harjalla kaikki korvavaikun jäänteet ääniaukon ympäriltä.

Mikrofonin aukkoa tukkiva pöly ja lika vaikuttaa laitteen toimintaan. Pyyhkikää kaikki jäänteet aukoista kääntämällä samalla harjaa

Äänikanavan puhdistus
Pyyhkikää kaikki lika aukoista kääntämällä samalla harjaa.

Ilmastointiaukon puhdistus
Puhdista ilmanvaihtoaukko painamalla harja aukon lävitse kiertäen sitä hiukan samalla.

Näin ilma-aukko puhdistetaan:
[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/12841282.ihtml/player.html?token=c9e7458864fcef60b66e6ef437246a44&source=embed&photo%5fid=12781456" width="900" height="655" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Käytä MultiTool-työkalua puhdistukseen

MultiTool on monikäyttöinen työkalu, jota käyttämällä varmistetaan kuulokojeen paras mahdollinen hoito, puhdistus ja toiminta:

Vaihtakaa harja tarvittaessa. Vetäkää se irti työkalusta, ja liittäkää uusi harja. Painakaa uusi harja tiukasti kädensijaan.

MultiTool-harjoja voi ostaa kuuloalan ammattilaiselta. 

Löydä lähin kuulokeskuksesi