Kantama

• > Mikä on enimmäiskantama laitteiden välillä, kun ConnectClipiä käytetään suoratoistoon Bluetooth laitteesta?

• ConnectClipin ja kuulokojeiden välillä: suosittelemme aina käyttämään ConnectClipiä kiinnitettynä vaatteisiin tai hihnaan.

• ConnectClipin ja Bluetooth-laitteen välillä, josta suoratoistat: enintään kymmenen metriä*.
  • > Kun ConnectClipiä käytetään etämikrofonina, mikä on enimmäiskantama kuulokojeitteni ja ConnectClipin välillä?

Käytettäessä etämikrofonina kantama kuulokojeiden ja ConnectClipin välillä on enintään 20 metriä*.

• > Mikä on kantama ConnectClipin ja BTD 800 USB -sovitinta käyttävien laitteiden välillä?

Kantama ConnectClipin ja BTD 800 USB -sovitinta käyttävien laitteiden välillä on enintään kymmenen metriä*.

• > Vaihteleeko ConnectClipin kantama sisätiloissa verrattuna ulkotiloihin?

Kantama vaihtelee ympäristöstä riippuen. Enimmäiskantama on käytettävissä sisätiloissa ilman esteitä huoneessa, joka heijastaa radioaaltoja. Etämikrofonitilassa kantama jopa 20 metriä ihanteellisessa ympäristössä*.

• > Mitä tapahtuu, jos ConnectClip on kuulokojeeni kantaman ulkopuolella?

• Jos yhteys menetetään etämikrofonitilassa, kuulokojeet palaavat P1-ohjelmaan 90 sekunnin kuluttua.

• Jos olit toisessa ohjelmassa (esim. P2) ja kantaman ulkopuolella, ne pysyvät siinä ohjelmassa (esim. P2) 90 sekuntia.

• ConnectClip sammuu, jos kuulokojeesi ovat kantaman ulkopuolella yli 30 minuuttia. Tässä tapauksessa kuulokojeet palaavat ohjelmaan, jossa ne olivat ennen vaihtamista suoratoistoon ConnectClipistä.
  • > Mitä tapahtuu, kun kuulokojeet ovat takaisin ConnectClipin kantaman alueella?

• Jos palaat kantaman alueelle ennen kuin 90 sekuntia on kulunut, kuulokojeesi yhdistyvät automaattisesti uudelleen ja suoratoisto jatkuu. Kuulokojeesi on edelleen samassa ohjelmassa.

• Jos palaat 90 sekunnin jälkeen:

• Jos menetät yhteyden etämikrofonitilassa, yhteyttä muodostettaessa uudelleen kuulokojeesi ovat P1-ohjelmassa ja sinun täytyy vaihtaa manuaalisesti takaisin etämikrofonitilaan.

• Jos olit toisessa ohjelmassa (esim. P2), yhteyttä muodostettaessa uudelleen kuulokojeesi ovat kyseisessä ohjelmassa ja suoratoisto jatkuu automaattisesti.

• Jos palaat yli 30 minuutin kuluttua, ConnectClip on sammutettu. Sinun täytyy laittaa se uudelleen päälle ja odottaa yhteyden muodostamista uudelleen kuulokojeisiisi.

*Huomaa, että muiden Bluetooth-laitteiden tai WiFi-reitittimien läsnäolo ympäristössäsi saattaa aiheuttaa signaalin häiriöitä, äänenlaadun heikkenemistä tai lyhentää kantamaa ConnectClipin ja kuulokojeittesi välillä.