Kantomatka

• > Mikä on suositeltava etäisyys ConnectClipin ja kuulolaitteiden välillä?

Suosittelemme ConnectClip-laitteen käyttöä käyttöohjeiden mukaisesti. Langattomina kuulokkeina käytettäessä kuulolaitteiden ja ConnectClip-etäisyys on korkeintaan 2 metriä *. Katso alla olevia kysymyksiä kantomatkoista muissa vastaavissa tilanteissa.

Lataa käyttöohjeet

*Huomaa, että muut 2,4 GHz: n laitteet, kuten WiFi-reitittimet ja muut Bluetooth-laitteet voivat häiritä tai lyhentää kantamaa ja heikentää äänen laatua..

• > Mikä on kantomatka kuulokojeiden ja ConnectClipin välillä, kun ConnectClipiä käytetään etämikrofonina?

Kantomatka kuulokojeiden ja ConnectClip- laitteen välillä etämikrofonina käytettäessä on korkeintaan 20 metriä. *

* Huomaa, että muut 2,4 GHz: n laittee,t kuten WiFi-reitittimet ja muut Bluetooth-laitteet häiritsevät tai pienentävät kantamaa ja heikentävät äänen laatua.

• > Mikä on Bluetooth-laitteen ja ConnectClipin välinen kantomatka, kun ConnectClipiä käytetään langattomina kuulokkeina?

Bluetooth-laitteen ja ConnectClip-laitteen välinen kantomatka langattomina kuulokkeina käytettäessä on enintään 10 metriä.

* Huomaa, että muut 2,4 GHz: n laitteet, kuten WiFi-reitittimet ja muut Bluetooth-laitteet, häiritsevät tai pienentävät kantamaa ja heikentävät äänen laatua.

• > Mikä on kantomatka ConnectClipin ja laitteiden välillä, joissa on BTD 800 USB -sovitin?

Kantomatka ConnectClipin ja BTD 800 USB -sovittimella varustettujen laitteiden välillä on jopa 10 metriä. *

* Huomaa, että muut 2,4 GHz: n laitteet, kuten WiFi-reitittimet ja muut Bluetooth-laitteet, häiritsevät tai pienentävät kantamaa ja heikentävät äänen laatua.

• > Onko ConnectClipin kantomatka erilainen sisä- ja ulkotiloissa?

Kantomatka vaihtelee ympäröivien materiaalien mukaan. Pisin kantomatka on käytettävissä sisätiloissa ilman esteitä, huoneessa, joka heijastaa radioaaltoja. Huomaa, että muut 2,4 GHz: n laitteet - kuten reitittimet ja muut Bluetooth-laitteet häiritsevät tai pienentävät kantamaa. Mikrofonitilassa kantama on jopa 20 metriä ihanteellisessa ympäristössä. *

Huomaa, että muut 2,4 GHz: n laitteet, kuten WiFi-reitittimet ja muut Bluetooth-laitteet, häiritsevät tai pienentävät kantamaa ja heikentävät äänen laatua. *

• > Mitä tapahtuu, jos ConnectClip ei ole kuulolaitteideni kanssa sopivalla kantoetäisyydellä

ConnectClip sammuu, jos kuulolaitteet ovat kantoalueen ulkopuolella yli 30 minuuttia. Jos yhteys katoaa etämikrofonitilassa, kuulokojeet palaavat ohjelmaan P1 90 sekunnin kuluttua. Jos olit toisessa ohjelmassa (esim. P2) ja kantoalueen ulkopuolella, kojeet pysyvät siinä ohjelmassa (esim. P2) 90 sekunnin kuluttua.

• > Millä etäisyydellä mikrofonin on oltava puhujan suusta (mikäli käytän sitä itse tai, jos sitä käytetään etämikrofonina)?

Suosittelemme, että käytät ConnectClip-laitetta käyttöohjeiden mukaisesti (esim. Lähellä puhujan suuta ja osoittaen sitä kohti).

Lataa käyttöohjeet

Katso, kuinka ConnectClipiä käytetään

• > Voinko laittaa ConnectClipin pöydälle ja käyttää sitä keskustellesani ystäväseurueen kanssa?

Kyllä, tämä on mahdollista (vaikka se ei ole ConnectClipin varsinainen käyttötarkoitus). ConnectClip on optimoitu 1: 1 käyttöön, joten tällaisen käytön tehokkuus riippuu ympäristöstä, kilpailevasta melusta ja muiden kaiuttimien sijainnista.

Katso, kuinka siirryt etämikrofonitilaan