Prioriteetit & puhelujen hallinta

• > Mikä on etusijalle jos ConnectClip on yhdistetty/pariliitetty useampaan Bluetooth-laitteeseen?

ConnectClip voidaan pariliittää 8 eri laitteen kanssa, mutta suositellaan, että yksi laite kerrallaan on yhdistettynä. Ensimmäiseksi liitetty laite on etusijalla.

• > Jos ConnectClip on yhdistettynä useampaan Bluetooth-laitteeseen, miten voin valita niiden välillä?

Sulje laite tai laita laitteesta Bluetooth pois päältä, johon et halua olla yhdistettynä.

• > Voiko puheluita ottaa vastaan kun käyttää ConnectClipiä etämikrofonina?

Puheluita ei voida vastaanottaa kun ConnectClip on etämikrofonitilassa, koska kun ConnectClip toimii etämikrofonina, yhteys ConnectClipin ja puhelimen välillä on suljettu. Puhelut kuitenkin tulevat suoraan puhelimeen, joka on pariliitetty ConnectClipin kanssa.

Lue, miten iPhone pariliitetään ConnectClipin kanssa

Lue, miten Android pariliitetään ConnectClipin kanssa

• > Voiko puheluita vastaanottaa älypuhelimesta samaan aikaan kun siitä suoratoistetaan musiikkia ConnectClipin kautta?

Puheluita voi vastaanottaa älypuhelimesta, joka pariliitetty ConnectClipin kanssa ja joka samalla suoratoistaa musiikkia. Tällöin puhelu ohittaa musiikin, ja käyttäjälle tulee mahdollisuus vastata tai hylätä puhelu ja jatkaa suoratoistoa.

Lue miten vastata puheluun

Lue, miten hylätä puhelu

• > Voinko vastata puhelimeen suoraan älypuhelimestani ilman että puhelu siirtyy kuulokojeisiini ConnectClipin kautta?

Kyllä voit. Tällöin valitse älypuhelimestasi audio-kohdasta se mahdollisuus. Kuinka se tarkalleen tehdään vaihtelee puhelinmerkeittäin.

Lue, miten vastaat puheluun

• > Mitä tapahtuu jos iPhone-puhelimeni soi kun suoratoistan musiikkia toisesta laitteesta ConnectClipin kautta? Kumpi on etusijalla?

Jos iPhone-puhelimesi on suoraliitetty kuulokojeisiisi, tällöin iPhone-puhelu keskeyttää musiikin suoratoiston ConnectClipin kautta.

• > Voinko vaihtaa suoratoistettavan äänen voimakkuutta kun valittuna etämikrofonitila?

Kyllä. ConnectClipin äänenvoimakkuuden säädin säätää sekä kuulokojeen mikrofonin että suoratoistettavan äänen voimakkuutta.

Lue, miten vaihtaa äänen voimakkuutta

• > Voinko suoratoistaa musiikkia tai soittaa puhelun, kun ConnectClip on etämikrofonitilassa?

Ei ole mahdollista.  Kun ConnectClipiä käytetään etämikrofonitilassa - tällöin ei ole yhteyttä matkapuhelimeen. Voit vastaanottaa puheluita matkapuhelimeen (mutta ei ConnectClipin kautta)