Pariliittäminen & Yhteensopivuus

• > Kuinka monta laitetta ConnectClipin kanssa voidaan pariliittää?

• > Mitä tapahtuu, jos 9. Bluetooth- laite pariliitetään ConnectClipin kanssa ?

Vähiten käytetty laite korvataan uudella, 9. pariliitännällä.

• > Kuinka monet kuulokojeet voivat olla yhdistettyinä ConnectClipin kanssa samanaikaisesti?

Ainostaan yksi kuulokoje tai kuulokojepari voi olla yhdistettynä samanaikaisesti ConnectClipin kanssa.

Katso, kuinka kuulokojeet pariliitetään ConnectClipin kanssa

• > Minkälaisen Bluetooth- yhteyden kanssa ConnectClip toimii?

ConnectClip toimii useimpien laitteiden kanssa, joissa on Bluetooth 2.1 tai sitä uudempi versio.

• > Voinko käyttää ConnectClipiä tietokoneen kanssa?

Kyllä. Suosittelemme käyttämään BTD 800 USB- sovitinta tietokoneessasi vakaamman yhteyden varmistamiseksi. ConnectClip voi toimia suoraan tietokoneesi kanssa, mutta emme voi taata sitä, eikä meillä ole siten tarjolla tukea jälkimmäisen yhdistämisvaihtoehdon asetuksiin ja ylläpitoon.

Katso, kuinka ConnectClip toimii tietokoneen kanssa

Katso, kuinka kuulokojeet liitetään BTD 800 USB-sovittimen kanssa

• > Toimiiko ConnectClip Oticonin TV-sovittimen tai puhelinsovittimen kanssa ?

Ei. ConnectClip ei ole yhteensopiva Oticonin TV -sovittimen, Puhelinsovittimen tai Puhelinsovittimen 2.0. version kanssa

• > Missä järjestyksessä teen pariliitokset kuulokojeideni ja ConnectClipin välille?

Suosittelemme tekemään ensin pariliitoksen kuulokojeiden ja Connect Clipin välille. Sitten pariliitä ConnectClip muiden Bluetooth- laitteiden, kuten matkapuhelimen kanssa.  Katso lisätietoja käyttöohjeista.

Katso, kuinka pariliität kuulokojeet ConnectClipin kanssa.

Lataa käyttöohjeet

• > Minulla on molemmissa korvissa kuulokojeet, mutta ääni tulee ConnectClipiä käyttäessäni vain yhdestä kuulokojeesta. Mitä minun tulisi tehdä?

Tarkista kuulokojeesi paristojen tila. Pariliitä ConnectClip ja kuulokojeet uudelleen (noudattaen pariliitännän käyttöohjeita). Varmista, että kuulokojeet ovat lähellä ConnectClip-laitetta (enintään 20 cm etäisyydellä) Puhelimen Bluetooth-yhteys kannattaa sulkea tämän prosessin aikana.

Katso käyttöohjeet

• Jos yksi kuulokojepari on jo liitettynä ConnectClipin kanssa, kuinka voin liittää siihen vielä toisen parin?

Vain yksi kuulokojepari voidaan pariliittää samanaikaisesti. (joko yksi tai kaksi kuulokojetta sovitettuna). Halutessasi pariliittää toisen kuulokojeparin ConnectClipin kanssa, toista pariliittämisen prosessi käyttöohjeiden mukaisesti

Lue käyttöohjeet

Katso ohjeet, kuinka pariliität tai purat pariliitoksen iPhonen kanssa

Katso ohjeet, kuinka pariliität tai purat pariliitoksen Android- puhelimen kanssa

• Voinko poistaa kokonaan Bluetooth-laitteen pariliitoksen (esim. matkapuhelimen)?

Kyllä. Paina pitkään kaikkia kolmea ConnectClip- näppäintä yhtäaikaiseti kymmenen sekunnin ajan (kunnes LED- merkkivalo vilkkuu punaisena) poistaaksesi Bluetooth- pariliitoksen.

• Voiko ConnectClipiä käyttää muiden älypuhelinten kanssa, kuten esim. Windows- puhelinten?

ConnectClipiä voidaan käyttää yleisimpien matkapuhelinten kanssa, jotka käyttävät Bluetooth 2.1- versiota tai sitä uudempaa

• Mitkä matkapuhelinten käyttöjärjestelmät ovat yhteensopivia ConnectClipin kanssa?

ConnectClip on yhteensopiva kaikkien puhelinmallien kanssa, jotka käyttävät Bluetooth 2.1 versiota, tai uudempaa (käyttöjärjestelmästä riippumatta).