Pariliitäntä ja yhteensopivuus

 • > Toimiiko ConnectClip kaikkien Oticon-kuulokojeiden kanssa?

  Jos kuulokojeesi tukevat Bluetooth® Low Energy -teknologiaa, ne ovat yhteensopivia ConnectClipin kanssa. Kysy kuuloalan ammattilaiselta, jos tarvitset apua.

 • > Minkä laiteohjelmistoversion kuulokojeeni tarvitsevat toimiakseen ConnectClipin kanssa?

  Oticon Opn -kuulokojeet vaativat laiteohjelmistoversion 5.0 tai uudemman. Kaikki muut Bluetooth Low Energy -teknologiaa tukevat kuulokojeet toimivat ConnectClipin kanssa niiden laiteohjelmistoversiosta riippumatta.

 • > Kuinka moneen kuulokojeeseen ConnectClip voi olla pariliitettynä? 

  Yksi kuulokoje (monauraalisessa sovituksessa) tai kuulokojepari (binauraalisessa sovituksessa) voidaan pariliittää ConnectClipin kanssa.

 • > Kuinka moneen Bluetooth-laitteeseen ConnectClip voi olla pariliitettynä?

  ConnectClip voi olla pariliitettynä enintään kahdeksaan Bluetooth-laitteeseen.

 • > Onko ConnectClip yhteensopiva iPhone®-/iPad®- ja Android™-laitteiden kanssa?

  Kyllä, ConnectClip on yhteensopiva useimpien mobiili- ja tablettilaitteiden kanssa, joissa on Bluetooth 2.1 tai uudempi, merkistä ja käyttöjärjestelmästä riippumatta.

 • > Voinko käyttää ConnectClipiä tietokoneeni kanssa?

  Kyllä, ConnectClipiä voi käyttää kaikkien tietokoneiden kanssa.

  Jos tietokoneesi tukee Bluetoothia, voit pariliittää ConnectClipin suoraan koneeseesi ja pystyt sitten suoratoistamaan ääntä korviisi tietokoneesta ConnectClipin kautta. ConnectClipillä voit myös suoratoistaa äänesi takaisin tietokoneelle, kun teet videota tai äänipuheluita.

  Jos tietokoneesi ei tue Bluetoothia tai jos sinulla on yhteysongelmia, sinun tulisi käyttää Bluetooth-sovitinta (kuten BTD 800 USB) pariliittääksesi ConnectClipin tietokoneeseesi.

 • > Toimiiko ConnectClip Oticonin TV-sovittimen kanssa?

  Ei, ConnectClip ei toimi Oticon TV-sovittimen kanssa, mutta Oticon TV-sovitin voidaan pariliittää suoraan kuulokojeisiisi ja yhdistää televisioosi. Voit sitten suoratoistaa TV:n ääntä kuulokojeisiisi käyttämättä ConnectClipiä.

 • > Toimiiko ConnectClip Oticonin Puhelinsovitin 2.0:n kanssa?

  Kyllä, Oticonin Puhelinsovitin 2.0:n kanssa ConnectClip tarjoaa vaihtoehdon suoratoistaa puheluita langattomasti lankapuhelimestasi kuulokojeisiisi.

 • Toimiiko ConnectClip ConnectLine-tuotteiden kanssa?

  ConnectClip ei ole yhteensopiva ConnectLine-tuotteiden kanssa lukuun ottamatta Oticonin Puhelinsovitin 2.0:aa.

 • Missä järjestyksessä minun tulisi pariliittää laitteeni ConnectClipiin?

  Suosittelemme, että pariliität ensin kuulokojeesi ConnectClipin kanssa. Pariliitä sitten ConnectClip muiden Bluetooth-laitteiden kanssa, kuten matkapuhelin tai tietokone.

 • Miten tiedän, että kuulokojeeni pariliitäntä ConnectClipin kanssa on onnistunut?

  Kun onnistunut liitäntä on luotu ConnectClipin ja kuulokojeiden välille, tasaisesti palava keltainen LED-tilavalo näkyy ConnectClipissä.

 • Jos yksi kuulokojepari on jo pariliitetty ConnectClipiin, kuinka voin pariliittää uuden kuulokojeen?

  Voit pariliittää vain yhden kuulokojeparin kerrallaan (monauraalisen tai binauraalisen parin). Jotta voit pariliittää uudet kuulokojeet ConnectClipiin, sinun täytyy pariliittää uusi kuulokoje samalla tavalla kuin pariliitit nykyiset kuulokojeet. Prosessi poistaa edellisen pariliitännän.