Oticon ON- sovellus

• > Voinko käyttää Oticon ON- sovellusta ConnectClipin kanssa?

Kyllä, OticonON- sovelluksen avulla voit säätää suoratoistetun äänen ja kuulokojeiden äänen voimakkuutta, kun ConnectClip on etämikrofoni tilassa.

Lue lisää Oticon ON- sovelluksesta

• > Jos suoratoistan musiikkia älypuhelimestani ConnectClipin avulla, voiko kuulokojeita ohjata Oticon ON App -sovelluksella toiselta laitteelta (esim. toisesta puhelimesta tai iPadilta)?

Kyllä, jos toinen laite on pariliitetty ja yhdistetty suoraan kuulokojeiden kanssa(koskee ainoastaan iOS ja Android käyttöjärjestelmiä).

• > Jos käytän ConnectClip-etämikrofonia, voinko säätää etämikrofonin äänenvoimakkuutta ja kuulolaitemikrofoneja erikseen Oticon ON App -sovelluksen kautta?

Kyllä, molempia tasoja voidaan säätää Oticon ON App -sovelluksella.

• > Voiko audionomi säätää ConnectClip-laitteen ääntä?

Audionomisi voi säätää kuulokojeittesi asetuksia suoratoistettaessa ConnectClipistä (esim. Puhelun suoratoistoa ConnectClipilla ja kun ConnectClipiä käytetään etämikrofonina).