Puhelut ja suoratoisto

 • > Mikä laite on etusijalla, jos ConnectClipin kanssa on pariliitetty useita Bluetooth laitteita?

  Vaikka ConnectClip voidaan pariliittää enintään kahdeksan laitteen kanssa, se voi olla liitettynä yhteen laitteeseen kerrallaan. Viimeksi liitetyllä laitteella on etusija.

 • > Jos ConnectClip on pariliitetty useisiin Bluetooth-laitteisiin, miten voin valita, mihin laitteeseen haluan yhdistää?

  Kun haluat yhdistää älypuhelimeen, avaa Bluetooth-valikko puhelimessa ja valitse ConnectClip. Jos yrität yhdistää laitteeseen, jossa ei ole Bluetooth-valikkoa, sammuta laitteet, joihin et halua yhdistää, tai sammuta Bluetooth laitteissa, joihin et halua yhdistää.

 • > Voiko puheluita vastaanottaa, kun ConnectClipiä käytetään etämikrofonina?

  Ei, et pysty vastaanottamaan puheluita, kun ConnectClipiä käytetään etämikrofonitilassa. Tämä johtuu siitä, että yhteys ConnectClipin ja puhelimen välillä on suljettu. Voit kuitenkin jatkaa puheluiden vastaanottamista suoraan älypuhelimeesi (vaikka se olisi ollut pariliitettynä ConnectClipin kanssa), mutta niitä ei suoratoisteta kuulokojeisiisi.

 • > Voinko suoratoistaa ääntä matkapuhelimestani, kun ConnectClip on etämikrofonitilassa?

  Ei. Kun ConnectClip on etämikrofonitilassa, yhteyttä matkapuhelimeen ei ole.

 • > Voinko suoratoistaa musiikkia älypuhelimesta ConnectClipin kautta ja silti vastaanottaa puheluita?

  Kyllä, voit vastaanottaa puheluita älypuhelimellasi, kun suoratoistat musiikkia ConnectClipin kautta. Tässä tapauksessa puhelu ohittaa musiikin ja antaa sinulle mahdollisuuden vastata puheluun tai hylätä se ja jatkaa äänen suoratoistoa.

 • > Voinko vastata puheluun suoraan älypuhelimellani suoratoistamatta sitä ConnectClipin kautta?

  Kyllä voit. Voit tehdä sen valitsemalla oikean äänireitin älypuhelimesi asetuksissa. Katso lisätietoja aiheesta älypuhelimesi käyttöohjeesta.

 • > Mikä on etusijalla, jos ASHAa tukeva iPhone- tai Android-matkapuhelimeni soi, kun suoratoistan musiikkia ConnectClipin kautta toiselta laitteelta?

  Jos iPhone tai ASHA Android -puhelin on pariliitetty kuulokojeittesi kanssa, puhelu keskeyttää musiikin suoratoiston ConnectClipistä.

 • > Voinko muuttaa suoratoistetun signaalin äänenvoimakkuutta etämikrofonitilassa?

  Kyllä. Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet ConnectClipissä säätävät äänenvoimakkuuden tasoja sekä kuulokojeiden mikrofoneissa ja suoratoistetussa signaalissa. Jos käytät Oticon ON -sovellusta, voit vaihtoehtoisesti säätää suoratoiston äänenvoimakkuutta ja ympäristön äänenvoimakkuutta erikseen (vain etämikrofonitilassa).

 • > Kun suoratoistan ääntä/musiikkia, voiko kuulokojeitteni mikrofonit vaimentaa?

  Kyllä, kuulokojeiden mikrofonit voi vaimentaa suoratoistettaessa ääntä. Katso lisätietoja ConnectClipin käyttöohjeista.

 • > Mitä tapahtuu, kun suoratoistan musiikkia ja muutan äänenvoimakkuutta ConnectClipissä?

  Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet ConnectClipissä säätävät kuulokojeen mikrofoneja ja suoratoistetun signaalin tasoja samanaikaisesti.

 • > Voiko kuuloalan ammattilainen tehdä säätöjä ConnectClipistä suoratoistamaani ääneen?

  Kuuloalan ammattilainen voi tehdä säätöjä asetuksiin kuulokojeissasi, kun suoratoistat ConnectClipistä (esim. puhelun suoratoisto ConnectClipillä käyttämällä ConnectClipiä etämikrofonina).